Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 619
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Харесва ми рекламата на bob  и Стела....с допълнителните клаузи и дребния шрифт Mr. Green

# 376
Много е лоша  рекламката на Happy , с "Къде е батко"  - направо е простотия. Не разбирам към каква група хора е насочена с такова "послание"

# 377
Много е лоша  рекламката на Happy , с "Къде е батко"  - направо е простотия. Не разбирам към каква група хора е насочена с такова "послание"

Защо да е лоша? Има актьори, които хората много харесват - Рачков, Радков, Блатечки. И е в стил "Пълна лудница", която в последно време се харесва на все повече аудитория. Просто е направено с техните лафове и е станало нещо по-разнообразно - не са като рекламите, постоянно приканващи ни да си купим нещо.  Peace

# 378
Новите реклами на Хенди са ми много свежи Simple Smile

На другия полюс ми е мнението......Не мога да ги гледам, особено с тези талибани дето унищожават лаптопи...........За мен това са едни от най-тъпите реклами в последно време по ТВ........

# 379
Да, вярно е, че рекламата с талибаните е върха на тъпнята Sick Sick

# 380

На другия полюс ми е мнението......Не мога да ги гледам, особено с тези талибани дето унищожават лаптопи...........За мен това са едни от най-тъпите реклами в последно време по ТВ........

Peace
Отвратително глупава и дразнеща е!

И тази на КФМ - направо си е обида към зрителя, такъв блудкаш и липса на кретивност, смехория...

# 381
Това с ''убийството''на лаптопи е много противно...

Мен ме кефи тази с летящата кокошка/жалко,че рядко я дават/...винаги ме кара да се смея.
Много е свежа и тази на Глобул-с големите сапунени балони.

# 382

Peace Peace

# 383

Това с талибаните не се сещам да съм го гледала. С пеещите еленчета и боксьорите обаче ми харесват Grinning

Маргарина Томи - разговора на филиите ми е много противен Crazy

# 384
# 385
http://www.youtube.com/watch?v=7GqFNkggpQw любимата ми реклама  Laughing музиката много ми харесва

# 386
  • Пловдив

Peace Peace

Peace Peace

# 387

Абсолютно съм съгласна. При това непрекъснато апелиране за увеличаващата се агресия тази реклама е.....Синът на моя близка който е на 1г 6м като я види и почва да плаче

# 388
Не мога да ги гледам, особено с тези талибани дето унищожават лаптопи.......
Единият талибан / със сключените вежди/ не е ли синът на Мая Новоселска?

# 389
Присъединявам се към мненията за УМФ УМФ УМФ-направо ми идва да скоча през прозореца като я пуснат, толкова е глупава. (Аз ги разглеждах тези неща в магазина и не виждам особена креативност в тях, дори не са хубаво направени, а са скъпи). Също и с кървавите храчки, изкарват ме извън нерви-не съм гнуслива, но е неприемливо това нещо.
 Crossing Arms
И приятелите на Ники, дето искали да акат в тяхната тоалетна.
Нали рекламите се правят, като се представят няколко идеи и се одобрява най-добрата….. представям си другите какви са били.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт