Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 585
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • София
а, сега се сетих за една реклама със Силвия Лулчева и дъщеря й, за ваксиза за маточната шийка. Чисто от морален характер се чудя дали действително тази жена е ваксинирала дъщеря си, или "нищо лично - просто реклама". Аз лично дълбоко се съмнявам в първото, а второто е недопустимо и подвеждащо.

# 526
Една стара реклама на Carlsberg много ми харесва.

http://www.youtube.com/watch?v=jLTpmN6OkZ4

# 527
  • Разпиляна във въображението
а, сега се сетих за една реклама със Силвия Лулчева и дъщеря й, за ваксиза за маточната шийка. Чисто от морален характер се чудя дали действително тази жена е ваксинирала дъщеря си, или "нищо лично - просто реклама". Аз лично дълбоко се съмнявам в първото, а второто е недопустимо и подвеждащо.

След като четох толкова противоречиви мнения за тези ваксини всеки път се питам как се е съгласила да я рекламира.

# 528
  • София
е, как- за пари! В рекламата твърди, че е ваксинирала дъщеря си. Мен ме интересува дали в действителност е така.

# 529

мега-дразнеща е рекламата с мега-разговорите с мега-баба и мега-дядо и т.н.!!  #2gunfire

# 530
Изключително неприятна реклама ми е за Хепатит Б,"не усещаш кой те заразява",където сервитьора полива двойката с жълта боя.

# 531
Изключително неприятна реклама ми е за Хепатит Б,"не усещаш кой те заразява",където сервитьора полива двойката с жълта боя.

аз пък я намирам за много идейна и ми харесва! Simple Smile

# 532
  • Ланкър, планините Овнерог

аз пък я намирам за много идейна и ми харесва! Simple Smile

И много вярна. Не се знае от къде може да ти падне Хепатит-а

# 533
Тя е вярна и смислена,но самото поливане не ми е приятно,но иначе си е така.Simple Smile

# 534
  • София
Е, като говорим за неприятни реклами....

Много ми харесва рекламата на Aroma Green Line. Страхотна реклама!

# 535
  • Ню Йорк

мега-дразнеща е рекламата с мега-разговорите с мега-баба и мега-дядо и т.н.!!  #2gunfire

Наистина мега-противна реклама.

# 536
Мен ме дразни рекламата на Инфлуцит(ако правилно го изписвам).Когато детето казва на майка си:
"Той е болен и не иска да си играе с мен". Много грубо ми звучи това Naughty

# 537
Честит свети Валентин!
Честит Трифон Зарезан!

# 538
Новата реклама на Хенди е забавна... тази с кризата  Mr. Green

# 539
  • Sofia
Харесва ми за ипотечните кредити,за 40 годишния Жорко,съкровището на мамаааа Laughing

Общи условия

Активация на акаунт