The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 403
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Ване и тук ли пренесе тея емотиконки hahaha hahaha hahaha[/b][/i]

О, ама на мене много ми харесват  Heart Eyes

Нина Добрев: Финалът на Дневниците ще е за самите герои, няма да очаквате завръзката

Вълчето става вампир за фотосесия с Линдзи Лоън

Вещицата има нов клип http://www.youtube.com/watch?v=ILBAh0R6Abk&feature=player_embedded

# 136
  • София
Ауууу нета ми се бъгна и не мога да прочета за Нина Добрев... не ми дава да ходя по други сайтове освен бг-мама... да му се не знае и наказанието  smile3515

# 137
  • на кого му пука
Като си спец този "Pretty little liars" струва ли си ?

Добре де защо се заяждаш сега?! Поста ми за сериалите изобщо не беше насочен за теб, но ти реши да се заядеш на мен така ми се струва, защото така си задала въпроса, че звучи като заяждане. А за лъжкините сериала на мен лично не ми хареса именно, защото протакват много нещата, но всеки си има гледна точка и го изгледах до края.

Нарекох те спец защото сама си писала че гледаш много сериали.Аз не мога да кажа това за себе си и поисках мнение.Извинявам се  все пак.За този сериал питам понеже не съм гледала нищо с Тори Девито  и исках да я видя в действие.

# 138
  • Стара Загора, България
И на мен това със спеца ми прозвуча по-скоро шеговито, отколкото заядливо, но както и да е Simple Smile

Прочетох на Нина спойлерите, ясно беше, че ще има някакви обърквации Катрин/Елена  ooooh!

(в бяло, че да не ми се скара някой, който не е чел спойлерите, че му развалям удоволствието  Grinning то не че е кой знае какъв спойлер.. докато не видя епизода никога нямам очаквания за него. Нямам данните на мокка да предсказвам какво ще стане  Grinning Grinning )

# 139
Вълчето става вампир за фотосесия с Линдзи Лоън

Вещицата има нов клип http://www.youtube.com/watch?v=ILBAh0R6Abk&feature=player_embedded

С гадната Линдзи... Rolling Eyes

Брех,брех Бонка как я издокарали за клипа,песента е отврат  Mr. Green

# 140
  • София
И на мен за Джена и Джон ми е все тая. Джена в 1ви сезон примерно можех да я съжаля, но отдавна с и без нея е все тая. Джон и той се вясва на 5 епизода по 5мин и няма как просто да ми липсва. Всичко друго много ми харесва като развитие. Илайджа много го харесвах и уважавах досега, но с тази постъпка брутално ме разколеба. Ако все пак не се е доверил на брат си и го държи приемрно в някоя тъмница - ок. Ако обаче го пусне в замяна на каквото и да е ще се надявам да ги убият час по-скоро и двамата. А уж мъж на честта и други врели-некипели. Побеснях все едно мен излъга #Cussing out
Деймън отново беше на върха и в този епизод. Дано не го поставят в по-заден план занапред дори и за малко, ролята му е прекрасна, играе я перфектно и сякаш с неимоверна лекота!

# 141
Направо ще се откача докато дойде петък, а пък не знам докато дойде септември! Cry Имам големи очаквания от епизода в петък, но пък не съм от хората който търсят кусури, така че вярвам ще остана доволна. Мисля че вече преексплоатират Делена сцената. А то най-вероятно, за мое съжаление, ще е една прощална целувка. Но не мисля, че няма тази двойка да търпи развитие. Напротив. Но нали все пак трябва да има материал за още сезони. Искам много сезони.

# 142
  • София
[quote author=случайна непозната link=topic=581631.msg18645381#msg18645381

Нарекох те спец защото сама си писала че гледаш много сериали.Аз не мога да кажа това за себе си и поисках мнение.Извинявам се  все пак.За този сериал питам понеже не съм гледала нищо с Тори Девито  и исках да я видя в действие.
[/quote]

Не не..аз трябва да се извиня, защото нещо не бях на кеф точно в този момент и всичко ми беше черно Simple Smile Извинявай :* А за Тори мисля, че в one tree hill игра в ролята на бавачката Кери и накрая я гътнаха разбира се. Но аз не си падам по нея. В имдб би трябвало да се виждат всичките й роли, но аз не се интересувам от нея, защото не я понасям особено.

# 143
  • Атлантис, Галактика Пегас
Днес получих пратка книги от Бард, в порив на няква лудост си бях поръчала и Аз, вещицата сега се чудя дали си заслужавало. Ще я чета разбира се, но след останали.  Wink Някой който е чел да сподели?
И аз не искам да идва края на сезона. Crossing Arms

# 144
  • София
Днес получих пратка книги от Бард, в порив на няква лудост си бях поръчала и Аз, вещицата сега се чудя дали си заслужавало. Ще я чета разбира се, но след останали.  Wink Някой който е чел да сподели?

Аз Peace. Блудкава е, имам чувството, че нищо не се случва през цялата книга. Много отклонения и излишни пасажи. Доста изтъркан сюжет, малко като сапунка. Има някакъв замисъл в цялата работа, обаче нещо не са го развили както трябва

# 145
  • Атлантис, Галактика Пегас
Мерси за отговора.  Peace
Значи ще си чака реда.  Mr. Green

# 146
  • КиТ
Йо заповядай страницата с мега емотиконите http://eemoticons.net/Emo/Mogu-Mushroom-New?page=all  Crazy Joy Joy Joy Joy

Ауууу нета ми се бъгна и не мога да прочета за Нина Добрев... не ми дава да ходя по други сайтове освен бг-мама... да му се не знае и наказанието  smile3515

То това е никво наказание бре Ване,за мене би било наказание обратното,да не мога да влизам във фОрума,а на всякъде другаде да мога Rolling Eyes

# 147
  • София
Ох, за мене целия тоя форум си е наказание с изключение подфорум "Кино и телевизия" (без романтиките).

# 148
  • на кого му пука
То и аз май само тука ,в готварския и от време на време в красива мама чета.

# 149
  • София
То и аз май само тука ,в готварския и от време на време в красива мама чета.

Мммм, да готварския си заслужава, красива мама (ако не възникне някой спор за това коя е по -, по -, най-) и хоби (там мамите правят страшни неща).

Общи условия

Активация на акаунт