The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 253
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Ох, толкова се вълнувам! Искам да си пусна епизода, но като знам че няма повече до септември ми е толкова гадно. Но ще пускам!!!! Не издържам.

# 196
  • София
Фенката на Стефан в мое лице не е ядосана, а по - скоро тъжна, защото все едно гледам Бъфи! Баси! Хич не ми е оригинална идеята с размяната на добрия и лошия  Crossing Arms

# 197
  • Атлантис, Галактика Пегас
Колко и очаквани бяха някои неща толкова и изненадващи други.
Това че Джереми умря и оживя по чудо, сега пък той в какво ли се превърнал? Последни кадри с Вики и Анна какво беше това Shocked #Crazy Също убийството на Илайджа ми беше неочаквано. Сега Клаус е окончателен хибрид нали? Стефан да стане лош  Twisted Evil брей... А пък Деймън ще е с Елена  Wink
Очаква ни взривоопасне трети сезон.  smile3508

# 198
Айде пуснах да се сваля  Praynig   Буквите до къде са стигнали, дали някой знае. Ако не, след десет минутки го пускам, че не се издържа..  Mr. Green

# 199
Много ми хареса епизодът. Като се сетя, че следващият е чааак есента и... Но през това време ще правя един опреснителен втори преглед на сезона, защото със сигурност има неща, които съм пропуснала.
Убийсвата на Илайджа и Джер ме накараха да подскоча. Ама до последно си знаех или по-скоро се надявах, че ще спасят Джеръми. И това накрая с мъртвите приятелки не знам какво вещае, ама нямам търпение да видя.
И на основното да си дойда - харесаха ми сцените на Деймън и Елена - You should have met me in 1864. You would have liked me. - I like you now. Just the way you are. Ееех. Simple Smile Колкото и да ме зарадваха Делена сцените, толкова ми стана гадно, като даваха Стефан и цената, която плаща, за да спаси брат си. А и като дадоха виденията на Деймън, се оказа, че изборът да стане вампир, си е бил лично негов. Стефан дори без чувството си за вина спрямо Деймън и превръщането му във вампир, пак щеще да направи всичко, за да намери лек, но сега отношенията им според мен стават още по-сложни.

Най-добрият сериал за мен от тези, които гледам.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 13:44 от Артемида_

# 200
Айде пуснах да се сваля  Praynig   Буквите до къде са стигнали, дали някой знае. Ако не, след десет минутки го пускам, че не се издържа..  Mr. Green

http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=71116

Simple Smile

# 201
Абе някой да може да ми намери кръв от Клаус, че ми трябва за малко   Ill ..а и петък 13 е   smile3547 отърва се Дамян друго не ме интерсува   newsm18

# 202
Нямаше начин да не се отърве, но аз мислех, че ще оставят изцелението му за трети сезон  Crazy

# 203
  • на кого му пука
И аз така си мислех но ето.Оставиха други въпроси.
Целувката си беше прощална .А за Джереми правя  залог ,че той пък ще говори с мъртвите.
И не знам Стефан как ще мине интоксикация този път.Дано ежедневната подготовка му стигне но има голяма доза съмнение.

# 204
Благодаря ти, но след като прочетох спойлерите на Джули Плек, реших да изгледам серийката довечера, сега съм на бач и само ще ме прекъсват. Довечера като се опъна на дивана с чаша мерло и както си му е реда за последен епизод от сезона...  Mr. Green   че после може да заредя и целият сезон, цяла вечер...  Mr. Green    tv Turn-l   

# 205
  • Пловдив
Ех още мъничко ми трябваше ,много мъничко .Сега ще ми липсва някак празен остана епизода недовършен .
ББСега си имаме и медиум, хубаво развиха героя на малчугана, според мен ще се окаже наполовина мъртъв завърнал с етака да се каже.Искаше ми се да загатнат малко повечко за отношенията на Деймън и Елена предполагам ,че ще се развият напре.

# 206
А за Джереми правя  залог ,че той пък ще говори с мъртвите.

И аз това си мислех, така няма да се наложи Джена да напуска сериала  Mr. Green

# 207
Уха, с огромно нетърпение чакам серията довечера. newsm44
Предишната също ми беше много интересна. Илайджа, ех, защо направи така... Поревах си за Джена, не исках да я убиват. Виж, за върколачката не ми беше толкова жал. И мога откровено да кажа, че се радвам на раздялата на Мат и Каролайн.

И ЧРД на Candice Accola!

# 208
Нямам търпение да изгледам серията. Blush
Жалко,че третия сезон е чак на есен.Незнам как ще издържа до тогава. #Cussing out Cry

# 209
  • Габрово
И аз го изгледах.
Хубав беше, но честно казано предния епизод по ми се връзваше за финален - беше по-динамичен, с по-неочаквани неща (от гледната точка на човек, който не чете спойлери  Wink) и т.н.
Това с Джеръми за мен е пълна глупост.. сега ще го обърнат и на Ghost whisperer  Naughty Ще видим как ще го извърят де, но все пак си клоня към "Що за глупост?!"  Mr. Green
Поне ще има едно прекрасно нещо в трети сезон - най-накрая дойде края на лигавите Елена+Стефчо моменти  Laughing По-добре да е лош  Grinning
Беше ясно, че Деймън ще оцелее, но ме съмнява сега с Елена да се залюбят, следващия сезон той ще се чувства виновен за Стефан, тя ще лее сълзи.. и разни подобни  Laughing
Единствената линия, за която ми е интересно накъде ще се развие - какво ще се случи с Катерина, нали Клаус е измислил нещо и за нея Simple Smile
Та обобщено - със сигурност няма да тръпна в очакване до септември  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт