The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 256
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • на кого му пука
missing,не си права за този цитат.
Цитат
Поне ще има едно прекрасно нещо в трети сезон - най-накрая дойде края на лигавите Елена+Стефчо моменти
Как може краят на нещо толкова силно да е нещо прекрасно?Всъщност вероятността да е край е доста малка като се замисля.Просто поредния катарзис на сцената.

# 211
  • Габрово
Прекалено бозавите сцени от типа "ох колко те обичам", "Последния ти ден като човек - дай да се катерим по хълма и да гледаме отгоре" и разни подобни - хич не ми допадат.  Simple Smile
И да, най-вероятно няма да е край, но все ще има поне няколко серии, в които навярно няма да има такива сцени Simple Smile

# 212
Забравих днес да си пусна интервюто Джули Плек отговаря на важните въпроси след финала Бая спойлери има.

Аз още съм под влияние на епизода, по-доволна не мога да бъда Simple Smile

# 213
ОМГ,ОМГ!!!!!
Страхотен епизод!!!
Мокка и аз като теб съм много доволна:и от от Делена момента-толкова чакан, толкова желан Grinning и от епизода като цяло.
Как ще се чака септември незнам  newsm45

# 214
  • Срещу планината:)
Да ви кажа не можах да се зарадвам както си трябва на  Делена момента като знам Стефчо каква цена плати  Rolling Eyes
Ми кофти ми е за него,..........но пък му се получава лошото момче  Hands Clap
Когато Деймън отиде да се сбогува с Елена и да моли за прошка ей скъса ми сърцето Cry
Делена момента май това си и беше, може Дамянчо да остане до нея, но Елена не е такова момиче да се фръцне и да му се метне  Naughty  Но знам ли може и да ме изненада Thinking Mr. Green

hahaha за кръвта на  Клаус познах,то и нямаше много други опции де Mr. Green
А Джерами горкият  е такъв Марко Тотев Joy ше почне да се конкурира със Сам и Дийн за най-много възкръсвания
Хареса ми сезона  Simple Smile, ще си чакаме септември ....а междувременно ще се прехвърлим на други вампири,ще се отдадем на летни почивки,..............абе бързо ще мине Hug

# 215

А Джерами горкият  е такъв Марко Тотев Joy ше почне да се конкурира със Сам и Дийн за най-много възкръсвания

Тук може само Илайджа да се конкурира, 4 пъти умира в този сезон, като 2 пъти в един и същи епизод  Joy

# 216
Епизода беше много хубав, но честно казано предния повече ми хареса. Този беше напълно предвидим. За Делена момента не бях кой знае колко развълнувана, защото знам че беше една прощална целувка, а не целувка на двама влюбени. Макар че е пределно ясно, че Елена има чувства към Деймън, и тези чувства си проличаха. Но не е момиче, което ще се хвърля от цвят на цвят. Точно опозицията на Катрин е. А Катрин е много прозорлива и й го каза : Няма лошо да обичаш и двамата. Е, въпреки всичко ми стана много хубаво от Делена момента. Дано във финала на 3 сезон да е истинска любовна целувка Rolling Eyes. Ако Сефан стане лош мога да му кацам на колона от време на време ( това как прозвуча). Джеръми пак се забърква в неприятности с тия жени. Да се стяга, че с три как ще бъде. Много ми липсваше сладкото вълче. Защо така го отрязаха? Илайджа е многоооо готин. А Калус е долен боклук, за който честта и семейството не значат НИЩО!!! Вече не го искам.

# 217
Новото ми клипче!

Аз не си го харесвам ама Йо казва, че е хубав! Преценете сами!!

# 218
  • Стара Загора, България
И аз много се кефя на Илайджа и искам да хвана Клаус за гушата и да го удуша, ама уви, цял трети сезон ще му гледам злодейската мутра..  Mr. Green

# 219
Хубава серия, много хубава! И на мен ми липсваше Тайлър!
Съгласна съм, че на Стефан по-добре му се получава да е лош. Много по-секси изглежда!
Искам Илайджа да се върне и да смаже Клаус. Не вярвам Елена да се хвърли на врата на Деймън и да забрави Стефан. Ама знае ли човек как ще го извъртят?!?
Едно е сигурно - ще е много интересно на есен! А сега има много да чакаме до септември...

# 220
  • София
Хубав последен епиод за сезона. Признавам, че авторите са майстори на това с всяка развръзка да заплитат нещата още повече. Определено ще има хляб в трети сезон, нищо чудно да стане по- добър от първите два.
Катрин беше страхотна, а Елена, горката, не остана с един напълно жив роднина. Сега ако Деймиън стане доброто момче ще видим колко от неговия клон ще се прехвърлят при Стефчо. Mr. Green

# 221
  • Стара Загора, България
Ама аз Деймън не го харесвам, защото е лош. В началото беше лош и го мразех. Ама от 11 епизод на сезон 1 го обожавам. Просто е мил, ама същевременно забавен. Пък и между тях с Елена все има някакви неловки моменти или ако щете романтични. Не мисля че ще се прехвърля при лош Стефко  Crossing Arms Mr. GreenПо скоро може да стане обратното  Laughing Laughing Шегувам се.

# 222
Аз пък харесвам Стефан в образа на добрия и подобна метаморфоза никак не ми се нрави. А и като гледам не се очертава да е кратка, както в първи сезон, защото Клаус доста дълго ще го гледаме.
Хем добър Стефан искам, хем Делена моменти искам, ама то пък Катрин нали каза, че нямало лошо да обичаш и двамата, защо да избирам тогава.  Laughing Laughing

# 223
Malko_Slance , клипечто е много хубаво. А и как иначе като има толкова Делена. А песента е една от любимите ми. Текста е уникален. Snow Patrol - Chasing cars

# 224
  • София
За мен последният епизод беше много приятен и всичко ме зарадва. Частта с Джеръми май беше малко прекалена, но..ще видим Peace

Общи условия

Активация на акаунт