The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 250
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора, България
Имам нова теория  Laughing Мисля че Елена си спомня.. защото знаем че когато този който е въздействал умре, този на когото е било въздействано си спомня всичко. Ами обратният случай? Когато Елена умря? Аз мисля, че помни защото на гробището като видя Деймън се разплака и най-после имам теория защо  Laughing Май тя помни и вече знае че той я обича (не че преди не беше видимо) обаче не могат да са заедно, защото тя е със Стефан. ОСВЕН това .. в последния епизод когато той каза, че я обича и тя трябва да го знае, тя каза "знам" и пак се разплака ии теорията ми е че помни.. Тъпо нали?  Laughing Laughing

# 226
  • КиТ
Ако Сефан стане лош мога да му кацам на колона от време на време ( това как прозвуча).

Тъкмо си помислих,че е възможно това да стане Crossing Arms,мястото при нас е ограничено,хич не си го мислете Naughty

Катрин беше страхотна, а Елена, горката, не остана с един напълно жив роднина. Сега ако Деймиън стане доброто момче ще видим колко от неговия клон ще се прехвърлят при Стефчо. Mr. Green

Е искахте Делена моменти,ся ща го търпят добър Дейман,макар за 1 сезон толкова път извървя човека,че понякога нереална промяна Thinking Няма лошо де да стане добър,просто в гените сякъш не му  е заложено,изтръгнал го е след предполагаемата смърт на Катрин и сега с Елена май се възражда Rolling Eyes

Но и на мен не ми допада лош Стефан,ще следя развитието му,със сигурност пиенето на дневна доза кръвчица му помага,ма той толкова много излока,че не се знае Crazy

Надявах се спасението на Деман да остане за другия сезон и да спечеля малко парички smile3508,ма е на тоя път загубих Mr. Green

# 227

Надявах се спасението на Деман да остане за другия сезон и да спечеля малко парички smile3508,ма е на тоя път загубих Mr. Green[/b][/i]

2 леваааа, спечелих 2 левааа  Joy Joy

Постера ми е пристигнал, за което СТРАШНО МНОГО благодаря на Нели и майка и! Когато го получа ще го снимам! Много съм щастлива!!!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 228
Mokka ,честито  да се почерпиш с 2-та лева на Пламито  Mr. Green
А постера непременно да го снимаш и да ни го покажеш  Hug

# 229
Иии, най накрая и аз изгледах епизода, (какво ми става напоследък, сериалите и епизодите не са това което очаквам), ми най ми хареса часта с Аларик и неговото благодарене  Joy Joy Joy и разбира се Делена моментът  Heart Eyes.
Лош Стефан = гут Стефан  Twisted Evil (иначе ми е досадно скучене, чак бездейства и прекалено добър, това моля никой да не се обижда  Praynig)
Надявам се в следващия сезон да развият тайната връзка м/у Елена и Дамянчо  Twisted Evil

# 230
ми най ми хареса часта с Аларик и неговото благодарене  Joy Joy Joy
Ауу да и аз много се смях Laughing

# 231
Мен малко ме издразни развръзката с Илайджа, вкараха образа по един начин, сега го пратиха в съвсем различен коловоз. Живял хилядолетие, толкова наивен и тъп го изкараха да се върже на брат си, то явно наивността и тъпотията са вечни.. Клаус как си го ръгна without blinking  Laughing    че и камата използва, дето демон (не вампир, а изобщо демон) не може да я ползва с/у свой.. ко да говорим.  ooooh!   
И не знам за какво ги върнаха тези двете феи, айде Ана как да е, ама това Вики-то ми е много противна, с цялата тази истерия около образа и в началото. Не ми харесва изобщо. Като ще връщат някой - да бяха върнали ънкъл Мейсън ааа това е друга бира..  Laughing     Сега Джер какъв е? Явно зомби  Mr. Green  щом се върна от мъртвите.   

# 232
И на мен Вики ми е безкрайно противна и се зарадвах като я килнъха, ама сега ако трябва пак да я търпя Sick С Бонка като че ли най ги харесвам.

# 233
  • Стара Загора, България
И на мен Вики ми беше адски антипатична. Ако в началото Кер е била кучка, то Вики... само ги скарваше Тай и Джер, само ги сменяше и се забъркваше в някакви простотии... и тях забъркваше. Самата актриса явно им е важна, ама иначе Вики като героиня е толкова.. абе антипатична  Laughing За какво им е?
Иначе аз Джер най-го харесвах с Ана, ама сега с Бони си ги харесвам, не искам да се карат..  Sad

# 234
  • КиТ

Надявах се спасението на Деман да остане за другия сезон и да спечеля малко парички smile3508,ма е на тоя път загубих Mr. Green[/b][/i]

2 леваааа, спечелих 2 левааа  Joy Joy

Постера ми е пристигнал, за което СТРАШНО МНОГО благодаря на Нели и майка и! Когато го получа ще го снимам! Много съм щастлива!!!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Айде почерпи се с един сладолед Орео от мен newsm47 Joy Joy Joy Joy

Плаката искам снимка непременно,трябва да черпиш Нели,че тея от CW Twisted Evil,проблеми правят #2gunfire Между другото тя задава ли въпроси след това Thinking

Лошия Стефко,ако се поразсъблича повече може и да ми допадне Mr. Green Whistling Whistling Whistling,ще видим де има много време Rolling Eyes

# 235
Плаката искам снимка непременно,трябва да черпиш Нели,че тея от CW Twisted Evil,проблеми правят #2gunfire Между другото тя задава ли въпроси след това Thinking

Задава, ама вече след това в скоби пише (само за САЩ)

# 236
Явно аз съм пропуснала нещо, ама кой/ къде е казал, че ще ги връщат (Ана и Вики)? То вярно за какво иначе ще ги показват, ама това ще заприлича на Супернатурал (да в мъртвите).
Иначе и аз хич, ама хич не бих отказала да върнат чичо Мейсън  Heart Eyes

# 237
Явно аз съм пропуснала нещо, ама кой/ къде е казал, че ще ги връщат (Ана и Вики)? То вярно за какво иначе ще ги показват, ама това ще заприлича на Супернатурал (да в мъртвите).
Иначе и аз хич, ама хич не бих отказала да върнат чичо Мейсън  Heart Eyes

Продуцентката, в интервютата след финала каза, че доста са мислели как да върнат героините и са се спрели на това. Друг е въпроса, че нито казва какви са, нито колко време ще се навъртат.

# 238
  • Deutschland
На мен също ми хареса епизода.Вече нямам търпение за следващия сезон.Но пък ще гледам цяло лято свръхестествено.Сега го започвам.На мен ми хареса момента между Лиз и Карълайн.Дано вече да приеме дъщеря си такава каквато е.И си мисля,че ще има конфликт между Лиз и майката на Тайлър(забравих и името).Ще разбере,че дъщерята на Лиз е вампир и ще поиска да я елиминират.Но ще разбере,че синът и е върколак и там може би ще има малко драма.
За Вики и аз не съм много доволна,че се появи.Не ми е симпатична.Една такава объркана и незнаеща какво иска от живота.

# 239
  • на кого му пука
Имам нова теория  Laughing Мисля че Елена си спомня.. защото знаем че когато този който е въздействал умре, този на когото е било въздействано си спомня всичко. Ами обратният случай? Когато Елена умря? Аз мисля, че помни защото на гробището като видя Деймън се разплака и най-после имам теория защо  Laughing Май тя помни и вече знае че той я обича (не че преди не беше видимо) обаче не могат да са заедно, защото тя е със Стефан. ОСВЕН това .. в последния епизод когато той каза, че я обича и тя трябва да го знае, тя каза "знам" и пак се разплака ии теорията ми е че помни.. Тъпо нали?  Laughing Laughing

Малко избирателно гледаш може би.Елена знае защото един път Изабел и каза пред двамата че Деймън я обича.В самата серия Стефан и каза че Деймън умира ,че е влюбен в нея и я прати да говори с него.Така че Елена беше добре подготвена за тази сцена.

Общи условия

Активация на акаунт