The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 259
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Дам, и аз мисля, че Елена усети нещата. То просто си личи. Не е нужно да се изтъпанчи и да и го заяви в очите, че я обича. Тези неща се усещат. А какво ще гледам цяло лято. Свръхестествените ги гледам от самото начало и съм ги изгледала. Казвайте какво гледате да се прехвърляме на нещо, че лятото е дълго и горещо и освен за любов трябва да има и време за релакс с компютъра.

# 241
Дам, и аз мисля, че Елена усети нещата. То просто си личи. Не е нужно да се изтъпанчи и да и го заяви в очите, че я обича. Тези неща се усещат. А какво ще гледам цяло лято. Свръхестествените ги гледам от самото начало и съм ги изгледала. Казвайте какво гледате да се прехвърляме на нещо, че лятото е дълго и горещо и освен за любов трябва да има и време за релакс с компютъра.

Lost Girl (има свръхестествени създания, на есен сезон 2)
Pretty Little Liars
Gossip Girl
Desperate Housewives
Grey's Anatomy
Hellcats
Cougar Town
How I Met Your Mother (горещо препоръчвам, страшно забавен, новите "Приятели")

# 242
  • Срещу планината:)
  bouquet Малко Слънце прекрасен клип с прекрасна песен

silveto_
True blood  Wink

# 243
Мерси момичета за филмите. Следя Gossip Girl, Grey`s Аnatomy, Desperate Housewives, Smallville, How I Met Your Mother, Supernatural. Гледах и One tree hill до 6 сезон и се отказах, а сега гледам и Angel отново за трети път. Страхотен сериал, малко стар, но много добър. Свръхестествен и с готин добър вампир. Ама много готин. От толква сериали където следя човек да се чуди как намирам време за личен живот, пък и бебе гледам. Joy  Мисля да пробвам Lost girl и Pretty Little Liars

Съгласна съм, че Лиз и майката на Тай ще имат конфликт. Напълно подкрепям теорията на divanence .

# 244
  • Габрово
How I Met Your Mother (горещо препоръчвам, страшно забавен, новите "Приятели")
ПЪрвите няколко сезона бяха прекрасни, но вече доста се поизтърка  Confused
Други сериали, които не сте споменали...
Към графа "тийн сериали" ( Laughing) мога да добавя 90210, много приятно филмче  Wink Също Greek, който тази година приключи, но също е доста приятен. Simple Smile
А в графа "много хора са ми ги препоръчвали, но още не съм ги започнала" - The big bang theory. Mr. Green Другият (стар и вече приключил), който доста хора ми хвалиха и си чака реда - The IT crowd.. с компютърен хумор  Mr. Green

# 245
  • Deutschland
 Мисля да пробвам Lost girl и Pretty Little Liars
.

Препоръчвам ги и двата сериала.Само дето са с по един сезон.Иначе сега съм на втори сезон на Доктор Ху.Не е лош.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 18:51 от divanence

# 246
  Мисля да пробвам Lost girl и Pretty Little Liars
.

Препоръчвам ги и двата сериала.Само дето са с по един сезон.Иначе сефа съм на втори сезон на Доктор Ху.Не е лош.

Те са продължени и двата

# 247
  • Deutschland
Да,да есента ще има втори сезон и на двата.Имах в предвид,че няма много сезони от тях  Simple Smile

# 248
Да,да есента ще има втори сезон и на двата.Имах в предвид,че няма много сезони от тях  Simple Smile

Ооо лъжкините са още Юли месец Simple Smile

# 249
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
За Вики и аз не съм много доволна,че се появи.Не ми е симпатична.Една такава объркана и незнаеща какво иска от живота.

И на мен не ми се нрави. Само не разбрах сега те двете с Ана духове ли ще го играят? И Джер в колега на Мелинда Гордън ли ще го превърнат? Не ми харесва идеята  Thinking

Тай и Керълайн трябва да се вземат според мен  Peace

Елена и Деймън също  Mr. Green , но едва ли. Сега сигурно ще тръгнат да спасяват Стефан.  Tired

Как можа Илайджа да излезе такъв наивник!  #2gunfire

# 250
  • Стара Загора, България
На мен тази теория ми дойде заради един клип. Иначе то е ясно че Елена отдавна го е усетила..  Laughing Laughing Ех, ех де да можеха с Деймън да се вземат... както и Кер и Тай! Напълно "за" съм  Laughing Laughing
За филмите не мога да ви помогна. Тепърва и аз ще почвам някакви, така че благодаря за предложенията  Heart Eyes Този Smallville  хубав ли е? Че ми е привлякъл вниманието от доста време.

И не съм съгласна, че гледам избирателно! Grinning Гледам си редовно и внимавам какво се случва, много добре ги помня тези неща. Просто си мисля, дали не си спомня. То е ясно, че знае.. то си личи, пък и както казахте Изабел и е казвала, Стефан също. Още там на планината и беше казал, че Деймън я обича и т.н.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 19:28 от neskui

# 251
  • Deutschland
Не знаех,че Лъжкините започват юли.Това е супер новина.
Иначе и аз не мисля,че има любов между Елена и Деймън.Ще сформират екип и акция по откриването и спасяването на Стефан,но едва ли Елена ще откликне на чувствата на Деймън.Но пък зне ли човек какво ще им хрумне на сценаристите.

# 252
  • Стара Загора, България
Еее стига де, не ме отчайвай така. Колко я чаках тази целувка и сега да се окаже, че нищо не е значела..  Naughty

# 253
За Лъжкините да ви кажа,че започват на 14.06...а не през юли Peace

# 254
За Лъжкините да ви кажа,че започват на 14.06...а не през юли Peace

Абе и аз мислех Юни, ама викам то много скоро след финала и реших че е Юли  Joy

Общи условия

Активация на акаунт