The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 284
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
За Лъжкините да ви кажа,че започват на 14.06...а не през юли Peace

Абе и аз мислех Юни, ама викам то много скоро след финала и реших че е Юли  Joy

Мдаа,доста скоро след финала почват...А през август ще започва сериал пак по книгите на Сара Шепард и се очертава да бъде доста интересен... Peace
А за Дневниците колко ще има да чакамеее...Ама чакането ще си заслужава Whistling

Мокка,между другото,забравих онзи ден да ти благодаря за линка с книгите...Аз едвам успях да ги сваля ooooh!

# 256
Мокка,между другото,забравих онзи ден да ти благодаря за линка с книгите...Аз едвам успях да ги сваля ooooh!

Защо така? Аз преди малко в пристъп на желание да ги чета тия фантасмагории ги свалих за 5 минути  Thinking

# 257

Защо така? Аз преди малко в пристъп на желание да ги чета тия фантасмагории ги свалих за 5 минути  Thinking

Ами...защото не можах да улуча правилния линк...Натиснах линка най-отгоре,едвам ми се свалиха и като ги отворих-бяха на английски...След това видях,че има още един линк отдолу и от там вече ми се свалиха и са на български...превода не е много добър,но все пак някой си е направил труда да ги преведе и съм доволна...Ама сега като съм гледала сериала...и като чета книгата и някои неща хич не ми се вързват,а и са доста по-различни от сериала и не ми е особено приятно за четене....

# 258
Иначе и аз хич, ама хич не бих отказала да върнат чичо Мейсън  Heart Eyes
Именно..  Mr. Green   

# 259
И аз искам готиния чичо. Не мога да се доредя до никой мъж от вас. Много сте стиснати. Всичко ли е резерве? Joy

# 260
  • на кого му пука
То ако Джереми наистина ще говори с мъртвите,най-вероятно първо ще контактува с тези които са му най-близки и за които най-много мисли.Това поне докато се научи да го контролира.Макар че пък в този случай беше логично първо Джена да се появи.

# 261
Ами то ако Джеръми вижда духове да не вземат да се появят и майка му и баща му Гилбърт  newsm78

# 262
  • КиТ
А в графа "много хора са ми ги препоръчвали, но още не съм ги започнала" - The big bang theory. Mr. Green

Този и на мен ми е прихванал вниманието и лятото ще си го дръпна да го видя(колко сезона мисля само 1 newsm78),Спокс също ми е списъка,че там са 9 сезона  Mr. Green Joy Joy Joy

Как се запознах с майка ви го гледах в началото,но по едно време ми се изтъркаха и спрях..просто нямах търпение да видя,коя е тая майка аджеба Mr. Green Joy Joy Joy,та чакам някой гледал натам да ме светне като се разбере Mr. Green

Джерами освен да вижда мъртви,според мен ще има и други способности,щото това да повтарят Шепот от отвъдното,малко не ми върви... Rolling Eyes

# 263
  • София
Плами, аз сега поднових майката като свършиха вампирите Mr. Green
Гледам Отчаяни съпруги, Анатомията на Грей, Как се замознах с майка ви, Хаус и Тайните на американския тийнейджър. Това последното е много еднообразно, но ме радва искреността м/ду родители и деца и се амбицирам да ставам такава майка Crazy

# 264
  • София
А в графа "много хора са ми ги препоръчвали, но още не съм ги започнала" - The big bang theory. Mr. Green

Как се запознах с майка ви го гледах в началото,но по едно време ми се изтъркаха и спрях..просто нямах търпение да видя,коя е тая майка аджеба Mr. Green Joy Joy Joy,та чакам някой гледал натам да ме светне като се разбере Mr. Green

И аз аджеба чакам да видя майката, че чак ми писна вече.
А за Теорията на големия взрив аз го гледам ама аз съм на последния сезон и да ви кажа не са го разбозили след толкова сезони, ама има един особено хумор и се надявам да го разберете щот аз се хиля кат луда на всяка серия.
Относно дневниците гледах последната серия и ми е интересно защо Джер не видя първо Джена все пак тя най-скоро умря и беше логично да се мотка още при тях стига при тях да важи онова със 40-те дена(де да знам американците кво почитат и кво  не). И мисля, че ще развият нещата между Деймън и Елена, защото Стефко щом ще заминава с Клаус значи че ще бъде той лошия и ще върши лоши работи ама тва е цената да спаси брат си. Да се надяваме, че Кер и Тай най-накрая ще бъдат двойка е първо приятели после двойка и накрая малки вампи-върколачета който да подскачат около тях :Д  Макар, че Тай ако опраши Кер ще се получи мини хибридче.

# 265
  • на кого му пука
Вампирите не могат да се размножават.

# 266
Аз сега изгледах серията, че бяхме извън града. Стефан беше много секси Simple Smile Само на мен ли ми се стори, че се престува и върти на Клаус някой номер? Thinking А, на Елена колко гадно и стана накрая като разбра, какво прави Стефан, а тя се гушка с брат му..
Илайджа подписал ли е за сезон 3? СНимката, която сте пуснали тук, много ми харесва Simple Smile Къде да видя другите?
Дали Илайджа не очакваше това от Клаус и нарочно не се остави да го ''убие''? Клаус май при останалата рода нареди да го закопаят или не? И как така използва кама без да загине?

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 15:13 от JeniB

# 267
Илайджа подписал ли е за сезон 3? СНимката, която сте пуснали тук, много ми харесва Simple Smile Къде да видя другите?
Дали Илайджа не очакваше това от Клаус и нарочно не се остави да го ''убие''? Клаус май при останалата рода нареди да го закопаят или не? И как така използва кама без да загине?

Не се знае нито за него, нито за Джоузеф (Клаус) дали са подписали. Снимките тук

Използва кама защото е хубрид, не е вампир.

# 268
Малееееееееее, колко е готин!!! С къса коса е дори по-секси. Останах без дъх. За пореден път да се повторя мъжете в ДВ нямат равни! Няма друг сериал с толкова красиви мъже. Ама всичките до един - Деймън, Стефан, Аларик, Илайджа, Джеръми, Тайлър, Клаус, Мейсън, та даже и Мат. Пропускам ли някой? newsm78

# 269
silveto_ , докато гледах Деймън и Сам в подписа ти и забравих какво исках да напиша.  Laughing

Катрин как влезе в къщата, за да спаси Деймън след като Елена не я беше поканила?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт