The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 326
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Катрин как влезе в къщата, за да спаси Деймън след като Елена не я беше поканила?  newsm78

Елена умря в 21, бариерата е паднала, къщата я мисли за мъртва.

И няма да пропусна да се похваля и тук, и естествено да благодаря на NellyR и майка и, че ми го донесоха Simple Smile Който е пропуснал неотдавнашното ми вълнение: спечелих постер от CW с автографи на Нина, Иън и Пол Simple Smile

# 271
  • Стара Загора, България
Честито да ти е  Hug
Иначе и аз забравих за какво бях влезнала. На първо време исках да питам дали този Smallville е интересен, защото му се каня. Иначе си забравих всички други мисли..  Mr. Green

# 272
Да, вярно.   Blush

Честито за постераа, жесток е!  Simple Smile

# 273
Честито  Laughing Дай малко и на нас, да се потъркаме в него  Joy

# 274
smile3532

Айде Йо  Hug да ти честитя и след като пристигна постера,със здраве да му се радваш  Simple Smile(търкаш  hahaha)

# 275
smile3532

Айде Йо  Hug да ти честитя и след като пристигна постера,със здраве да му се радваш  Simple Smile(търкаш  hahaha)

... целуваш автографа по средата  Joy

# 276
 hahaha hahaha Да не излезе че целуваш 2 работи наведнъж  Joy (бъзик  Mr. Green )

# 277
  • Стара Загора, България
OMG, чак сега забелязах Иан къде се е подписал  Joy И после с Нина нямали нищо, ама нищо общо. Не... изобщо.. и аз така си помислих  Joy Перверзник с перверзник..  Crossing Arms Joy

# 278
Финалът на сезона беше много добър. Хареса ми как Стефан жертва всичко за по-големия си брат, въпреки че не знам дали Деймън би направил същото за него.
Елена и Деймън естествено много ми харесаха. Аз съм отбор Деймън завинаги.
Нямам търпение до следващия сезон.

# 279
  • София
Финалът на сезона беше много добър. Хареса ми как Стефан жертва всичко за по-големия си брат, въпреки че не знам дали Деймън би направил същото за него.

Аз съм убедена, че би! Party

# 280
И аз искам готиния чичо. Не мога да се доредя до никой мъж от вас. Много сте стиснати. Всичко ли е резерве? Joy
Всичко, всичко от А до Я..  Mr. Green     Ама клоните са дебели, скачай смело където ти хареса..   yes
Като се замисля всъщност Мат май е свободен..  Laughing
Мока, поздрави за постера, видях го у фейса. Много се радвам за теб!  thumbsup   

# 281
И аз искам готиния чичо. Не мога да се доредя до никой мъж от вас. Много сте стиснати. Всичко ли е резерве? Joy
Всичко, всичко от А до Я..  Mr. Green     Ама клоните са дебели, скачай смело където ти хареса..   yes
Като се замисля всъщност Мат май е свободен..  Laughing
Мока, поздрави за постера, видях го у фейса. Много се радвам за теб!  thumbsup   

Пък и стоножки сме всички  Mr. Green

Кевин Уилямсън разказва как ще изглежда сезон 3 на Дневниците

# 282
Това интервю съдържа доста инфо за предстоящият сезон, отговори ми на някои важни в/си  Mr. Green  за древните и семейството на моя любим.. Благодаря ти за превода миличка, стахотна си както винаги..   thumbsup   Не зная какво бихме правили без теб и страхотната работа която вършиш. Искам да знаеш, че това нещо го оценяме, предполагам всички фенове на сериала.. Hug

То ако Джереми наистина ще говори с мъртвите,най-вероятно първо ще контактува с тези които са му най-близки и за които най-много мисли.Това поне докато се научи да го контролира.Макар че пък в този случай беше логично първо Джена да се появи.
Едва след като Бони каза "Обичам го" вещиците върнаха Джер от мъртвите. Емили нали и каза, че ще има последствия (съвсем логично, тъй като се нарушава естественият ред)... Четох една интересна теория, че с връщането на Ана и Вики се цели да се постави под съмнение любовта на Джеръми. И конкретно любовта му към Бони.  Можем само да гадаем.. Simple Smile 

# 283
О, не задръжте си Мат. Аз съм нахална и за по-сигурно ще се пробвам с всички други. Може пък някой да върже.

neskui аз гледам Smallville и много ми харесва. И там е малко фантасмагория, ама друг тип. Историята на Супермен преди да стане Супермен. Тинейджърските му години, залага се също много на любовта. На мен лично ми е доста любим. А сезони дал Господ ( или по-точно CW). За сега са девет, ако не се лъжа.

Иначе и аз мисля, че Деймън би се жертвал за Стефан. Даже съм убедена.

# 284
  • София
Йо, да напиша и тук - мерси за почерпката Wink и сори, че не се видяхме на живо вчера, ама нищо - друг път Peace. Постера е супер

Общи условия

Активация на акаунт