The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 339
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • КиТ
Катрин как влезе в къщата, за да спаси Деймън след като Елена не я беше поканила?  newsm78

Елена умря в 21, бариерата е паднала, къщата я мисли за мъртва.

А верно,не бях с замислила за Катрин,ма Йо това е доста смешно обяснение,нали се съживява Joy Joy Joy,как къщата ще я мисли за мъртва Crazy

Йо и ние чакаме почерпка Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy

Викаш да целувам в дясно  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,добре че Пол не се е подписал малко на ляво,че щеше да става мелето  hahaha hahaha hahaha

# 286
  • София
Плами в свръхестествения свят всичко е възможно, дори къщата да мисли за теб. И аз искам мойта къща да е така и да има бариери за някой хора. Да мога като кажа изгонен си от къщата на Джес да може да изхвърчат с 200км в час., тва щот има хора който не понасям Simple Smile ама ще проуча на братята онези пентаграми дето рисуват и ще приложа да видя има ли ефект срещу зложелатели ако заседнат в някой кръг и има ефект ще пиша.

# 287
Благодаря ти за превода миличка, стахотна си както винаги..   thumbsup   Не зная какво бихме правили без теб и страхотната работа която вършиш. Искам да знаеш, че това нещо го оценяме, предполагам всички фенове на сериала.. Hug

Няма защо, аз го правя всичко това с удоволствие и знам, че съм полезна на много хора   bouquet

Йо, да напиша и тук - мерси за почерпката Wink и сори, че не се видяхме на живо вчера, ама нищо - друг път Peace. Постера е супер

Хаха, това е най-малкото с което мога да се отблагодаря Simple Smile Пък ти постера видя ли го, стори ми се че не е отваряно  newsm78

# 288
  • Стара Загора, България
silveto_ благодаря за инфото за Smallville  Heart Eyes Mисля, че ще го започвам. Точно такъв дъълъг, занимателен сериал ми трябва Simple Smile

И аз смятам, че Деймън би се жертвал за Стефан. Аз дори мисля, че Деймън е по-чувствителният от двамата и би го направил без да се замисли. Просто в началото беше зъл и всички мислят, че още е такъв, ама не е  Crossing Arms Mr. Green

# 289
  • Разпиляна във въображението
Като се замисля всъщност Мат май е свободен..  Laughing

Много моля, Мат е зает. Аз го харесвам. Обаче бих се включила и в един общ Аларик Whistling

# 290
На скоро го гледах Матю в един смотан филм,изглеждаше така hahaha

# 291
  • Разпиляна във въображението
Ъъъ, добре. Значи, фен съм му когато е с коса. Когато е без ...  Thinking

# 292
  • на кого му пука
Когато е без... сложи му шапка.
Как може въобще да му се чудиш.С коса, без коса все нищо му няма.Погледни очите само.

Специално на тази малко напомня на Уентуърт Милър.

# 293
  • София

Йо, да напиша и тук - мерси за почерпката Wink и сори, че не се видяхме на живо вчера, ама нищо - друг път Peace. Постера е супер

Хаха, това е най-малкото с което мога да се отблагодаря Simple Smile Пък ти постера видя ли го, стори ми се че не е отваряно  newsm78
Не, как ще го отварям. Ама много странно го бяха прегънали, дано да не е увреден

# 294

Много моля, Мат е зает. Аз го харесвам. Обаче бих се включила и в един общ Аларик Whistling
И Мат първи път и Мат втори път... И Мат отива при Miriel   Simple Smile thumbsup  
Ъъъ, добре. Значи, фен съм му когато е с коса. Когато е без ...  Thinking
Питай ме мене като видях Даниел с брЪдЪ като на някой равин, не го познах.. лелелеле..  ooooh!  

Мат Дейвис от "Животът на Брайън" много го харесвам, голям чаровник е и допълнително печели симпатии с ролята си във Вампирите. И не смятам, че е толкова зле дори и с бръсната глава..  Flutter   Ко не го харесвате ще го взема и него..  Mr. Green  

# 295
Мат на тая снимка малко ми бие на Стефан  Mr. Green Ма иначе е симпатяга...но не го искам  Laughing

# 296
Когато е без... сложи му шапка.
Как може въобще да му се чудиш.С коса, без коса все нищо му няма.Погледни очите само.

Специално на тази малко напомня на Уентуърт Милър.
Аааааа това е съвсем друга бира..  Laughing  Четох, че стартират на ново "Бягство от затвора", едвам чакам..  Whistling   

# 297
Не, как ще го отварям. Ама много странно го бяха прегънали, дано да не е увреден

Не, нищо му няма. Той е много по-малък, колкото нормален постер от списание е. Simple Smile

# 298

тук много ми прелича на Супермен = 
А, че на Мат тази роля много ще му тича???  Peace

Дибро утро  Hug

# 299
Той и Майкъл Тревино има една такава "Кларк Кент" фотосесия

Кайла Юъл споделя за неочакваната поява на Вики
2 клипа зад кулисите с Кандис Акола <---------- Кевин Уилямсън говори за бая Делена в сезон 3 Twisted Evil

ПП: Нина и Иън пак снимани заедно

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 10:38 от mokka

Общи условия

Активация на акаунт