The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 465
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Промо снимката е готина.

(от къде излезна модата на неподдържаната брада  Crossing Arms )...

Отговор: От Робът Патинсън
hahaha hahaha hahaha Има нещо вярно май!

# 616
  • София
Тези промо снимки са ми все едни и същи. Трябва нещо ново и по-интересно да измислят Naughty

# 617
  • КиТ
(от къде излезна модата на неподдържаната брада  Crossing Arms )...

Отговор: От Робът Патинсън
hahaha hahaha hahaha Има нещо вярно май!

Ххахах  hahaha hahaha hahaha hahaha

Иначе постерите и на мен са ми еднакви,веднъж тя седнала,все с едни и същи дрехи Thinking

# 618
Ами тези са за сезон 2. Пък как са ви еднакви като за тоя сезон имаше поне 4-5 фотосесии, сума различни снимки има  newsm78

# 619
  • на кого му пука
Сега видях че "кметицата" играе в новия сериал от жанра "Teen wolf".Също и вълчето от "The gates".

# 620
  • София
Сега видях че "кметицата" играе в новия сериал от жанра "Teen wolf".Също и вълчето от "The gates".
Обаче сериалът е мега тъп. Според мен ще е само един сезон

# 621

Аз не очаквах друго от продукция на MTV, гледах промота и първи епизод, ужас.

# 622
  • КиТ

Аз не очаквах друго от продукция на MTV, гледах промота и първи епизод, ужас.

Подозирам,обаче че ще се хареса на хамериканските тийнове Whistling Whistling  Whistling (и ще има 2-3 сезона Thinking),иначе аз си го следя става за губене на време,но нищо повече.... до там Rolling Eyes

# 623
  • Разпиляна във въображението
Тийн вълците гледах до момента, в който момчето си оправяше ракетата в първи епизод Whistling

# 624
# 625
  • София
Тези пък все са си заедно, егати негаджетата. Представям си ако бяха Whistling

# 626
Хахаххаха, е не си ги представям заедно как ще е  Mr. Green

Спойлери за нова героиня!
„Дневниците на вампира“ сезон 3: Бони, Стефан, Джеръми и неговит …  мъртви приятелки

И нова промо снимка от сезон 2 с Нина (Елена?)

# 627
Добре е да има нови попълнения,малко разнообразие, само се притеснявам тази новичката да не се хвърли на врата на наш Деймън, че ще стане страшно.Знаем си го, че е със слаби ангели и не може да устои на красиви жени.

# 628
  • Разпиляна във въображението
Да си постна моето момченце. Така и така само аз си въздишам по него, но да не го забравяме.

# 629
Добре е да има нови попълнения,малко разнообразие, само се притеснявам тази новичката да не се хвърли на врата на наш Деймън, че ще стане страшно.Знаем си го, че е със слаби ангели и не може да устои на красиви жени.

Нищо, нищо. Най-после да се осъзнае Елена, да поревнува малко. Ама ме е яд за Кар, че може да и изстине мястото.

Общи условия

Активация на акаунт