The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 297
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
снимки снимки снимкииии

# 691
И още много снимки, спойлиращи са http://twifun-bg.com/?p=145960

# 692
И още много снимки, спойлиращи са http://twifun-bg.com/?p=145960

Ей, добре, че си ти, да даваш снимките.   bouquet  bouquet  bouquet

# 693
Йо, благодаря за всичката информация която ни "снасяш"! Много хора са ти благодарни за това, което си постигна с Фокс лайф! Зарадва ме страшнооо много!

# 694
Аз да попитам, след като е "издействала" да го дават по Фокс Лайф (за което много й благодаря   bouquet), знае ли се откога ще започне излъчването? И дали Фокс Лайф може да се гледа онлайн, защото нямам кабелна?  newsm78

# 695
И най-важното: резултат на моята активна дейност и тормоз спрямо бг телевизиите, особено тази Дневниците на вампира от есента по Fox Life

Браво, Мокка! Страхотна новина!

# 696
  • София
Аз да попитам, след като е "издействала" да го дават по Фокс Лайф (за което много й благодаря   bouquet), знае ли се откога ще започне излъчването? И дали Фокс Лайф може да се гледа онлайн, защото нямам кабелна?  newsm78

От есента започва

# 697
  • КиТ
И най-важното: резултат на моята активна дейност и тормоз спрямо бг телевизиите, особено тази Дневниците на вампира от есента по Fox Life

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Браво,Браво то от толкоз тормоз,хората са сдали най-сетне Peace

Ох Полллллллллллллл  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,още няма снимки на лош Пол,но чакамммммммм Whistling Whistling Whistling Whistling

# 698
Това е невероятно!Mokka БРАВО!  bouquet newsm10 smile3501Само ме интересува от 1 сезон ли ще почнат или направо от 3-ти.

# 699
Благодаря ви много, но и аз трябва да благодаря на всички, които ме подкрепиха, подписаха петицията, писаха до телевизиите Simple Smile

Засега още нищо не е официално, чакам ги да ми отговорят и да потвърдят. Но да, вероятно ще започнат от сезон 1, защото в БГ не е излъчван. (Примерно в момента Диема дава Клюкрката, но от сезон 2 или 3 беше, защото предния е излъчван по НОВА.) И ще започнат от новия телевизионен сезон, тоест септември.  Както винаги ще ви държа в течение Simple Smile

Очаквайте много снимки и новини, тази събота се провежда Comic Con TV Festival Simple Smile

# 700
Фокс са отговорили, че няма да излъчват Sad

Първо промо за сезон 3, стари кадри, нови послания

# 701
Фокс са отговорили, че няма да излъчват Sad

Първо промо за сезон 3, стари кадри, нови послания

Какво толкова им коства да го излъчат, хайде да пишем на БТВ. Вместо онея турски бози, да излъчват "Дневниците на Вапмира", че да се гордеем с нашето момиче. Нашите медии изобщо не се интересуват от нея.

# 702
  • София
Да ви кажа много хубаво щеше да бъде да го излъчат, но не се учудвам, че няма да го излъчат. Най - вероятно програмните им схеми се правят за година - две напред, а Дневниците са едва в началото (в сравнение с по - старите сериали по 7-8 сезона) и за тях не е сигурно, че ще има необходимата гледаемост. А и надали това е единствения сериаз, който фенската маса желае. Както и да е - сигурна съм, че ще го излъчат след 1 - 2 години.

# 703
По-добре е, вместо някой турски сериал отново или някоя латиноамериканска боза. Дори и един-два пъти на седмица, пак ще стига да го излъчват.
Не знам дали ще стане с подписка?  newsm78
За съжаление, повечето хора не са чували за Нина Добрев, защото няма с какво да стане популярна в България, защото нашите медии не се интересуват. Ако "Дневниците на Вампира" тръгне по БТВ (най-гледаната телевизия), Нина Добрев ще се прочуе и тук. Аз много бих искала да я видя в България, в някое предаване.
Но по форумите чета какви ли не коментари по неин адрес.  ooooh! Когато няма успели хора извън България, се питат защо нямало... а когато има, се чудят как да ги оплюят - не била красива, не била талантлива...  Shocked Shocked Shocked

# 704
То целта на подписката е да се включат възможно най-много хора, самата тя се изпраща на телевизиите. Досега сме писали на: Бтв, Комеди, Синема, Фокс Лайф, Крайм, Диеми, Нова, AXN. Имаше сега малка надежда за Фокс, но не мисля да се отказвам.

Иначе да ти кажа, най-желан е. Като гледам и във форумите на телевизиите и по страниците им най-много желания има за него. За програмните схеми - мисля, че се правят с година напред, но досега трябваше да са се усетили.

Много грозни и неверни неща съм срещала и аз за Нина. А като човек, който се интересува и търси инфо знам колко не е вярно и колко грозно я оплюват - че не говори езика, че не е стъпвала тук, че се срамува да каже че е българка. А никое от това не е така, достатъчно интервюта сме изгледали мисля. Пък и това че е известна не променя факта, че допреди 4-5 години е била обикновено момиче, дете на емигранти. И самата тя си го казва..

Общи условия

Активация на акаунт