The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 366
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз не смеем да поръчам освен ИК-то, че списъка ми с фентъзи сериали са прекалено много ...

подобен сериал е Истинска кръв, но е по-брутален и по -различен де Grinning

Въх Джеси,не заблуждавай момичето.  Mr. Green Единственото общо между тях са вампирите. Ако си падаш по тийн историите,хич не го препоръчвам !

Е написах, че е по-брутален и различен...малко ли е Simple Smile ама ако е под 18г. не го препоръчвам и аз

# 676
Аз не смеем да поръчам освен ИК-то, че списъка ми с фентъзи сериали са прекалено много ...

подобен сериал е Истинска кръв, но е по-брутален и по -различен де Grinning

Въх Джеси,не заблуждавай момичето.  Mr. Green Единственото общо между тях са вампирите. Ако си падаш по тийн историите,хич не го препоръчвам !

Е написах, че е по-брутален и различен...малко ли е Simple Smile ама ако е под 18г. не го препоръчвам и аз

А, спокойно, годините ги имам, ама нещо не си падам по тези, където много се убиват...  Laughing Laughing

# 677
  • София
Еми Силви в такъв случай гледай нещо не-вампирско примерно doctor who, torchwood, eureka, warehouse 13, primevall, все фентъзи сериали и препоръчани от мен както и новият "Деветте живота на Клоуи Кинг" Simple Smile teen wolf  не го препоръчвам, че мен не ме грабна и е пълна боза.

# 678

П.С Mokka,аз защо не съм разбрала,че гледаш Кръвта? newsm78 Божееее,тия Пощи съвсем са ми изпили мозъка,време е да изляза в отпуска ooooh!

Трайки, само 1 път съм писала в темата, сигурно затова. Искам да изгледам всичко и тогава да се вписвам при вас, ама нещо работата не ми позволява... Ще се напъна де, почти почвам сезон 3 Simple Smile

# 679
  • София
А докато чакам за новия сезон, ще ми препоръчате ли подобен филм? Нещо с Пол или Иън?  Laughing
Йън освен в Дневниците и Изгубените не знам да играе в друг сериал, освен може би по 1 епизод някъде. Пол играе и в Падналите, ма то е няколко серийки. Supernatural освен да ти препоръчам, не е с Пол и Йън, ама е с Джаред и Дженсън Heart Eyes

# 680
ама нещо не си падам по тези, където много се убиват...  Laughing Laughing

Това автоматично изключва Supernatural от препоръките. Mr. Green

# 681

Еми така като гледам, може да направя компромис...  Laughing

# 682

Еми така като гледам, може да направя компромис...  Laughing

Давай смело  тогава... Hug

# 683
  • София

то не са някакви масови кланета, може да е едно, но качествено Mr. Green

# 684
  • София
Е, стига де! Клане си има и си е баш масово - всяка серия по няколко... свръхестесвени елемента. Благодарение на любимия ни Диййййййн!  Crazy

Ама хайде да не разводняваме темата. Има си теми за всеки един тип сериал, да влезне момичето там ще я упътим по - подробно!

Мокка, айде и ти при синтетичната кръв! Крайно време беше! Дано ти харесва!

# 685

Само там не се бях записала, ама какво да правя като не мога без вас  smile3521

# 686
Mokka, ти като добрия вестоносец няма ли някакъв нов спойлер,да ни се напълнят душиците Simple Smile Simple Smile

# 687
  • КиТ

Само там не се бях записала, ама какво да правя като не мога без вас  smile3521

Отърване нямааааа,дет е стадото там и ти  hahaha hahaha hahaha

# 688
Mokka, ти като добрия вестоносец няма ли някакъв нов спойлер,да ни се напълнят душиците Simple Smile Simple Smile

Оф аз още вчера казах, че има, ама забравих да ги пусна  Mr. Green Айде почвам Simple Smile

Спойлер за Клаус
Спойлер за Бони
Иън най-накрая призна, че с Нина са заедно (интервю е, не е изми … тия като в Браво)
Пол Уесли с роля в Ромео и Жулиета

И най-важното: резултат на моята активна дейност и тормоз спрямо бг телевизиите, особено тази Дневниците на вампира от есента по Fox Life

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 17:07 от mokka

# 689
Много ми харесват като двойка Иън и Нина, радват ме.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт