The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 368
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ауу, спойлера за Стефан е...  smile3508

# 661
Приемате ли нови попълнения?

Сега доглеждам втория сезон, та... интересува ме, Клаус ще умре ли?  newsm78 И ще вземе ли жертви със себе си?

Иначе филмът е много добър, всички си играят ролите идеално.

# 662
Не умира, къде без него. Добре дошла Simple Smile

Забравям да влизам в темата ей, като не я видя горе и не се сещам..

Айде спойлер http://twifun-bg.com/?p=145461
Интервю с Нина за сезон 3 http://twifun-bg.com/?p=145510
Интервю с Джули за Джеръми и сезон 3 http://twifun-bg.com/?p=145623

# 663
Изглежда, третият сезон ще е доста интересен...

Древните ще вземат превес, Стефан  ще е с Клаус... Елена и Деймън? Много са хубави заедно.
И така като се замисля, в сериала няма нито един грозен герой, всички са симпатични.

# 664
  • КиТ
Добре дошла  Hug Hug Hug

Ма как тъй ша забравиш бре Crazy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 15:52 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 665
  • София
Добре дошла  Hug

# 666
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте миналата година гледах сериала до септември ,бихте ли ми казали от кой сезон да започна сега ,че не мога да се ориентирам.
мерси Simple Smile)))

# 667
И така, понеже съм нова, да разкажа историята си покрай филма...
Да си призная честно, слушала съм за филма, от приятели дочувах името и т.н., но не съм била провокирана да го гледам. Докато един ден (преди 5-6 дни) не се разрових в интернет за Нина Добрев... потърсих информация за нея и тя ме провокира да гледам филма. Потърсих резюмето и видях, че участва Пол Уесли, който съм гледала в други филми и понеже го харесвам, си казах, че ще изгледам няколко серии и ще видя как е. За Иън Сомърхолдър не бях чувала много... гледала съм го в "Изгубени", но не ми беше направило впечатление кой е и колко е хубав...  Embarassed Embarassed
И така... след като изгледах първата серия, направо "луднах" по филма и изгледах двата сезона за 3-4 дена (вчера свърших последния епизод). Сега нямам търпение да започне трети сезон...
Актьорите са меко казано невероятни, защото всички са подбрани много добре. И благодарение на Нина Добрев чухме българска реч в толкова популярен филм. Тя е толкова млада, но е оставила толкова неща след себе си, възхищавам й се. А Иън... не мога да повярвам, че е на 32 години... Изглежда леко грубоват в лицето, но същевременно толкова секси... С Нина са много хубава двойка.

# 668
  • София
Здравейте миналата година гледах сериала до септември ,бихте ли ми казали от кой сезон да започна сега ,че не мога да се ориентирам.
мерси Simple Smile)))

Предполагам, че си изгледала 1 сезон и направо отиваш на 2

Добре дошла  Hug Hug Hug

Ма как тъй ша забравиш бре Crazy Joy Joy Joy

Тя щото влиза в отбор Истинска кръв и затва така забравя :Д

# 669
А докато чакам за новия сезон, ще ми препоръчате ли подобен филм? Нещо с Пол или Иън?  Laughing

# 670
  • София
А докато чакам за новия сезон, ще ми препоръчате ли подобен филм? Нещо с Пол или Иън?  Laughing

подобен сериал е Истинска кръв, но е по-брутален и по -различен де Grinning иначе с актьорите като влезнеш в имдб-то им пише имената в кой филми са играли или сериали и си избираш Simple Smile

# 671

подобен сериал е Истинска кръв, но е по-брутален и по -различен де Grinning иначе с актьорите като влезнеш в имдб-то им пише имената в кой филми са играли или сериали и си избираш Simple Smile

Да, но заглавията не ми говорят нищо...  Laughing В смисъл, не знам от кой жанр са, дали ще ми хареса, затова питам тук, ако някой е гледал.  Laughing

# 672
  • София
фенките на Иън и Пол да се обаждат тука и ще ти кажат Simple Smile

# 673
По принцип ти препоръчвам Свръхестествено и Истинска кръв, покрай Дневниците ме зарибиха с тях. Иначе филмите с актьорите не са кой знае какво...

Има спойлери май ама ме мързи да ги сложа, след малко ще вляза пак :д А забравям верно щото гледам Кръвта

# 674
А докато чакам за новия сезон, ще ми препоръчате ли подобен филм? Нещо с Пол или Иън?  Laughing

Въх Джеси,не заблуждавай момичето.  Mr. Green Единственото общо между тях са вампирите. Ако си падаш по тийн историите,хич не го препоръчвам !

П.С Mokka,аз защо не съм разбрала,че гледаш Кръвта? newsm78 Божееее,тия Пощи съвсем са ми изпили мозъка,време е да изляза в отпуска ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт