The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 393
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора, България
И аз не харесвам Клаус изобщо. Може би защото е опасен за нашите герои, може би поради друга причина, ама хич не го харесвам. Иначе сега с нетърпение чакам последния епизод, направо нямам си никаква идея какво ще стане и ми е много интересно  Laughing

# 91
  • Атлантис, Галактика Пегас
А добре, мислех че само на мен не ми харесва актьора.  Tired
И за мен последния епизод е интересен.  Peace Каквото и да се случи.  Wink

# 92
Аз май съм единствена която никак не харесва Клаус, артиста по точно.  Crossing Arms
За епизода всичко сте си казали вече.   Peace
Ох, наближава края, а трети сезон чак септември.  Whistling
Миналата година по време на между сезоните имаше Порта, ИК го изгледах тогава и Хейвън.  А сега? Освен новия сезон на ИК, май нищо не се очаква?  newsm78

И аз не го харесвам ,ма грам..  Simple Smile

Освен ИК ще има и Хейвън  Simple Smile

# 93
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз май съм единствена която никак не харесва Клаус, артиста по точно.  Crossing Arms
За епизода всичко сте си казали вече.   Peace
Ох, наближава края, а трети сезон чак септември.  Whistling
Миналата година по време на между сезоните имаше Порта, ИК го изгледах тогава и Хейвън.  А сега? Освен новия сезон на ИК, май нищо не се очаква?  newsm78

И аз не го харесвам ,ма грам..  Simple Smile

Освен ИК ще има и Хейвън  Simple Smile
Кога почва Хейвън? newsm78

# 94
# 95
  • София
И други работи ще има през лятото. Ще трябва да погледна темата за сай-фай сериалите, там Амидала беше дала инфо.
Само тези тримата ли ще умрат до края на сезона?

# 96
И други работи ще има през лятото. Ще трябва да погледна темата за сай-фай сериалите, там Амидала беше дала инфо.
Мда, казах само за Хейвън,защото не знам другите дали ги гледа  Simple Smile

Аз като се замисля умряха повече от 3-ма  Laughing надявам се и шерифката да я гътнат  Twisted Evil

# 97
  • Стара Загора, България
Като са искали да гътнат някой който бездейства само в тоя сериал, да бяха гътнали тъпата шерифка..

Иначе какво не сте доволни от жертвоприношението бе  Laughing Те нали трябва да го повторят ритуала, който се е случил преди 1000 години. Какво очаквахте-някакви електронни кабини в които да затворят върколачката и всички останали, за да не бягат. Това с кръговете си беше добра идея.. не беше фантасмагорично нито пък тъпо. Мисля съвсем на място си беше  Laughing Laughing

# 98
  • МАРС
Сценаристите хубаво взеха да ги морят наред, ама грам човек няма да остане накрая. Не мисля, че ще е интересно, ако останат само вампири и върколаци( и Елена естествено, накъде без нея).

# 99
# 100
Аз май съм единствена която никак не харесва Клаус, артиста по точно.  Crossing Arms
Артиста, да! Джоузеф Морган и мой тип мъж не е, аз визирам екранното му превъплъщение в Клаус. Първият път не ми хареса изобщо и на мен, но след снощният епизод, ще му дам още шанс...  Whistling    Пък и щем не щем, него ще гледаме..   Mr. Green  

# 101
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. Снощи изгледах епизода и мога да синтезирам нещата така:

1. За Джена и Джон не ми е мъчно - Джена наистина нищо не правеше в сериала, а Джон бе необходим, за да може Елена да не стане вампир. В крайна сметка тя и не иска да стане вампир.

2. Клаус все още ми е смешен и не го харесвам и като актьор и като персонаж във филма. Илайджа го разбирам. Иска си семейството.

3. Не съм плакала на епизода.

4. Еларик ще го гушкам много. Много ми харесва и искам да го утеша...

5. ... което не ми пречи да искам да си гушкам и Мат. И той, както и Елена, искат да изживеят човешкия си живот, да изпитат много неща. Харесвам Мат и не искам да напуска сериала. Не харесвам Барби и вълчето, защото и двамата са ми като захаросани красавци. Много са ми лъскави.

# 102
  • на кого му пука
Ти по тая логика не трябва да харесваш 80% от актьорите.Най-вече Елена и Стефан.

... да бяха гътнали тъпата шерифка..

Тъпата шерифка в крайна сметка е авангарда на опозицията.Все пак трябва да има равновесие на силите.Не може всички в Мистик Фолс да са съмишленици на нашите момчета и да са едно щастливо голямо семейство.Да не забравяме че нашите любимци са чудовища все пак макар и еволюирали.Градът има зловеща история свързана с вампирите и твърдата борба с тях е напълно оправдана от човешката гледна точка.
Освен това  вярвам ,че ще има драматична вътрешна борба у Лиз в 3 сезон,като вярвам в крайна сметка че майчинското чувство ще надделее.

# 103
  • Разпиляна във въображението
Ами Стефан не го харесвам Wink

# 104
  • София
И аз съм сред НЕревалите на епизода.

Сшерифката съм сигурна, че ще направят нещо. Ама и тя напоследък само се разхожда по екрана без нищо реално да прави.

Общи условия

Активация на акаунт