The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 268
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Клаус не ми е секси с тая къса коса  Wink

Е той за мене не е секси. Тоя човек изобщо не ми харесва ма хич.

# 16
TraYkovA   bouquet

Еййй Нина каква песен издрънка  tooth

# 17
  • София
И аз искам да знам какво е писала Пламито. Да си признава бързо Mr. Green

Че е много разочарована от новините, че е женен  Joy
Joy
Пламено, изпусна момчето и тва е Mr. Green

# 18
Цитат
Безопасни спойлери: http://twifun-bg.com/?p=132024
Това ме попари в началото, но като премислих и аз не вярвам сезон за древни без най-значимите фигури.  Rolling Eyes 
Клипчето е много гневно, страхотно е! Който го е правил, го е правил с много вкус..   yes
Думите на Тревино за ретроспекциите ме наведоха на мисълта, че няма как да пожертват Клаус в този сезон, ако ще се търси връзка с предци и история, то той е най-подходящия за целта.. И то като ще е сезона на древните, да не са само вампири..

# 19
  • на кого му пука
Kia,кой е този артисТ в подписа ти?

# 20
  • Стара Загора, България
Как сте в очакване на утрешния епизод?  Mr. Green

# 21
Тръпнем,тръпнем  Laughing

# 22
Kia,кой е този артисТ в подписа ти?
Ха ха  Mr. Green Къде ме бутна тука, голям спам ще стане.. Това е Маш, който си играеше нормално при престоя си в Ливърпул.. В последствие обаче Кралския английски театър беше акустирал в каталунската провинция през седмицата.. Футбалерите им понаучиха това-онова, висше актьорско майсторство. Явно за някои хора целта оправдава средствата.  Ама как красиво чупи кръста.. Shocked  Laughing

Айде вече нямам търпение да качват новия епизод, ако се доверим на Тревино, доста неща очакват да бъдат разкрити точно в този епизод..  Hug   

# 23
  • Стара Загора, България
А Джули Плек беше казала, че в този епизод е най-тъжната сцена за нея, просто нямам търпение. Кои от вас ще гледат он-лайн?

# 24

Нямам търпение  Mr. Green Дано ъплоудера в Замунда не спи до 10 часа, както преди две седмици  Mr. Green

# 25
  • София
И ъплоурдерите са хора, все пак. Laughing Но нищо не му пречи като се прибере от купон, бар и тн към 5 да ъплоудне и да си спи цял ден.

# 26
Така де, и аз съм човек, будя се в четири сутринта и си търся епизода   Laughing

# 27
  • Стара Загора, България
Хаха, ужас. Аз добре че си го бях гледала онлайн, че не знам какво щях да правя до 10 часа...

# 28
Не чаках много де, изтеглих го от пиратите  Mr. Green

# 29
  • Срещу планината:)
Танчик   bouquet ,че не си ни забравила

Клипчето наитина е много готино направено,а музиката някой да каже от къде е,много е такава космонастръхваща Laughing

Нямам търпение за финала,но пък не искам да свършва сезона  Cry

Общи условия

Активация на акаунт