Черноморец 2011

• 66 811
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Благодаря ви момичета! Притеснявам се да отидем с детето, без предварително да сме резервирали. А и мъжът ми не е такъв да има нерви да обикаля и да избира. Ще се поровя още и ще ви следя, разбира се. Ако все пак някой има нещо предвид, да пише, може и на ЛС.  Hug

# 151
  • София
Не зная тази година какви са цените, но през миналата 2010 приятелката ми взимаше по 8 лв/човек, нямам спомени за деца дали е имало намаление, но освен липсата на климатик, не видях никакви недостатъци. Освен може би, че нямаше халатчета за гостите както е в скъпите хотели. Освен това имаше надуваем басейн, пясъчник, който се покриваше, когато децата не играеха там, в един огромен кош имаше много играчки, останали от нейните деца и от племенниците й, въобще, с изключение на климатика, не вярвам , че семейство с малки деца може да получи по-добри условия.

Не искам да правя реклама и няма да ви напиша нито адреса, нито името. В по-голяма част от къщите предлагат почти същите условия. И това е не само в Черноморец. Същото е в почти всички по-малки курортни градчета и селца.

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 22:50 от miss piggy

# 152
miss piggy,мисля,че няма да е реклама.
Хората се интересуват,споделят.
Ти не си агент,а посетител или гост на твоята приятелка.
Тук всеки пита,който знае отговаря Laughing

# 153
И аз пак да питам че си набязваме само някой местенца, ако някой е бил там и има отзиви ще съм благодарна   bouquet
1. Стеди
2.Къща
3.Къща
Х-л Спика   bouquet

# 154
Добро утро.
Слънчево,проветриво и усмихнато утро в Черноморец
Моите туристи от 30 минути са на плажа и още не са ,,охладени" Grinning
Но за мен е още една идея хладно.
Може да се видят хора по потници и боси,а същото време има и с анцузи и маратонки.
А де,какво е времето? Grinning

Хотел,,Спика"е на пиково място.
,,Стеди"е много сладък и винаги когато минавам го оглеждан.Намира се точно срещу един от най посещаваните магазини за хранителни стоки.Но преди три дни в него нямаше никой/стопаните/,може сега почивните дни да са дошли.
За другите две-прилични,за цените вие ще кажете.

# 155
  • София
Стеди на мен ми се вижда далечко от плажа по баира. Жълтата къща от картинката - на 3-тия линк е новичка, градинката е мъничка, с тревичка и люлчици - както го виждаш- има навесче с барбекю. Хазяите са много приветливи - съседи са ни. Къщата също е далечко от централния плаж по същия баир. Намира се в тихата част на Черноморец. Къщата и Стеди са почти с гръб една към друга и са близко, както казва джоджо до две доста добре заредени магазинчета.

Хотел Спика също е далечко от централния плаж, но е близко до детската площадка и до банкомата Simple Smile Simple Smile Simple Smile Хотелът е много близко до центъра и наистина е на ключово място.

# 156
  • СОФИЯ
Лятото на 2009 за пръв път бяхме на Черноморец - отседнахме в къща "Бел" мисля че се казваше, в самостоятелна стая с голяма спалня и си носихме кошарката за 2-годишната /тогава/ щерка. На вечер ок 50 лв май идваше, но пък ни чистиха всеки ден, миеха банята, имаше дворче , на спокойна уличка. Ходихме на плаж предимно на Градина - просто това е моя плаж - тих и спокоен /поне тогава/. Тази година също се ориетнирахме към Черноморец, но избрахме х-л    Роза - заради Ол инклузива - от 16.07 ще сме там и после ще напиша отзиви ....

# 157
Да, за Бел съм съгласна - много приятно и уютно местенце бяхме там две години подред и съм много доволна. Има според мне голям плюс особено за семейства с малки деца - предлагат меню  мисля, че беше ден за ден и поне си сигурен че храната е прясно приготвена. Е може би идва малко по-скъпо отколкото в някои от заведенията, но пък си заслужава човек да пробва. Особено много там ми хареса домашната баница - ядохме веднъж на закуска такава и просто още ми е в устата. Е, разбира се всичко е въпрос и на личен вкус Simple Smile

# 158
Привет момичета  bouquet
Хотел,,Роза"се радва на огромен интерес.
От позната разбрах,че дори няма свободни места.
Тя не обича да влиза в морето и предпочита басейн да има,но не може да резервира.
Ако някой се откаже,да се обади,да уредим жената Laughing

# 159
  • out of space
И аз пак да питам че си набязваме само някой местенца, ако някой е бил там и има отзиви ще съм благодарна   bouquet
1. Стеди
2.Къща
3.Къща
Х-л Спика   bouquet

Майко мила....това второто е уникална грозота....искат 30 лв? Абе тия нормални ли са  Shocked

# 160
Arayа, това мнение на база снимки ли е или на място си видяла.
Ако е на място-лошо за тях Embarassed
Ако е от снимките-лошо за теб Mr. Green

# 161
1. Стеди
2.Къща
3.Къща
Х-л Спика   bouquet

Майко мила....това второто е уникална грозота....искат 30 лв? Абе тия нормални ли са  Shocked

И аз не виждам защо да е грозно, защото е сиво, а не в модерното жълто ли (нищо лично към жълтото даже ми харесва много)? Отвътре е доста чисто и спретнато, има си тераса, климатик, чистя баня и тоалетна, стаите изглеждат добре  Rolling Eyes Плюс това искат 25лв. за стая с климатик и 20 за стая без климатик, никъде по морето няма такива цени и то за такова предлагне  Naughty

Както и да е, чухме се със хората от третата къща и казаха че имат свобона стая със спалня, писах и на Спика но не са ми отговорили. За сега обаче няма да им се обаждам, че мъжа ми си е взел по дълга отпуска и може да тръгнем няколко дни по късно за да съм сигурна във времето Simple Smile То не че може да е сигурен човек, ама те поне да тръгнем в хубаво време  Laughing
Дждожо как е сега там?

# 162
  • София
Някой може ли да предложи карта на Черноморец, за да се ориентирам коя улица къде е, че тия 5- 10 мин. не са ми ориентир.

# 163
Някой може ли да предложи карта на Черноморец, за да се ориентирам коя улица къде е, че тия 5- 10 мин. не са ми ориентир.

Аз тук гледам http://www.bulrest.com/chernomorets/index.php?page=map   bouquet

# 164
Момичета, решихме и ние да посетим Черноморец. Интересувам се от мнения за хотел Литорал, наистина ли няма път до него, с лека кола лесно ли се стига до хотела, плажа как е. Всяко мнение ще ми е от полза, предварително Ви благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт