Черноморец 2011

• 66 731
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
  • София
В същия залив, в който е Градина, в източния край на залива.
Не съм сигурна, но мисля, че автобусите от Бургас до Созопол спират на Златна рибка  преди Созопол.

# 721
Привет, утре тръгваме за Черноморец - хотел Роза. Прочетох много неприятни мнения на потребители от миналия месец, но няма да се настроивам отрицателно. Въпросът ми е  - някои има ли карта на хотела, или ако вече е ходил да обясни да не се лутаме много с малко дете, защото предполагам накрая ще е доста изнервена.

# 722
Привет, утре тръгваме за Черноморец - хотел Роза. Прочетох много неприятни мнения на потребители от миналия месец, но няма да се настроивам отрицателно. Въпросът ми е  - някои има ли карта на хотела, или ако вече е ходил да обясни да не се лутаме много с малко дете, защото предполагам накрая ще е доста изнервена.

Много лесно се стига, на влизане в Черноморец все на право докато стигнете х-л Спика (виж го в нета, няма как да се сбърка на фон на къщите наоколо) той се пада на един ъгъл на който може да се продължи напред по централната улица или да се отбие в дясно, вие отбивате в дясно...И пак само на право ще видите набелка с името на хотела.

# 723
Благодаря Герганче!

# 724
  • СОФИЯ
Аз бях в хл Роза от 16 до 24 юли - да споделя, че има недостатъци,но като цяло беше добре. При нас не ми хареса - 1.банята:наклона беше противоположен на канала / явно майстора е бил на доста ракии/ и непрекъснато газихме във вода
2.бяхме на 4 етаж и нямаше нито комарник нито завеса и като изгрее слънцето и като напече .... няма начин - жега е и ставахме, има климатици, но пък аз не съм им особено фенка, защото съм стигала до гнойни ангини от тях така че го оставяхме пуснат само като ни нямаше
 Иначе - персонала беше млад, симпатичен, гледат - но не колко си изял, а дали има свободни чинии за да ги отсервират веднага! Анимацията за децата вечер май е хубава - моята щерка все накриво и беше настроението и не искаше да участва. Храната - нямаше особен избор м/у 4-5 основни, но пък затова бяха все едно домашно приготвени манджите! Питай ако има още нещо и не се сещам.

# 725
И така приятели, вече има нова тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601649.msg19411262#msg19411262

Предвид това, че ми е за първи път мисля, че се получи добре Grinning
Приемам препоръки и съвети, относно оформлението и прилагането на полезни линкове   bouquet

# 726
  • Велико Търново
Здравейте, решихме и ние да тръгнем към Черноморец идната седмица ( с 3 годишен Митко Simple Smile )
Някой отсядал ли е в хотел Велека?  Не намерих снимки на стаите....

Общи условия

Активация на акаунт