Черноморец 2011

• 66 738
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Преди малко видях че на входа на хотел Стеди има табела, на която пише, че има свободни стаи.

# 706
  • Шумен
Хоппа, ето ме отново и мен със свежо мнение за някои неща в Черноморец:
Относно свободните стаи тук, на много места/да не кажа във всички къщи/ виждаме табелки за такива. Имало Господ-тази вечер ненадейно налетяхме на едно заведенийце за хранене наречено "Липата" или "липите" все там Simple SmileХапнахме на корем както се казва за има няма 50 лева. Изяли сме:
Свинска пържола по ловджийски, доста голяма с чудесна задушена гарнитура към нея, миди пане, скумрия на керемида също чудесна/400гр./ и още неща, да не изреждам.Всички бяха вкусни и пресни. Лукс няма-направено е с цел да се седне, хапне и бегом Simple Smile Църковната градинка...едно чудесно местенце! По повод плажовете, днес бяхме на "Градина" плаж като плаж, вярно е, по-чистичък в сравнение с този в ниското под централната улица в Черноморец-може би е централен, не сме питали. Градина е с чиста бистра вода, няма ги водораслите от Черноморец, но медузи дал Бог. За момента е това, повече инфо друг пост.

# 707
В Черноморец през целия сезон си има свободни квартири, макар и тези с не толкова добри условия. Само да не се изплашите, ако слезете от автобуса и ви задърпат насам-натам хазяи, редовна практика е. Laughing

# 708
В Черноморец през целия сезон си има свободни квартири, макар и тези с не толкова добри условия. Само да не се изплашите, ако слезете от автобуса и ви задърпат насам-натам хазяи, редовна практика е. Laughing

Някои ползваме лични автомобили.

# 709
Преди две седмици минахме през Черноморец. В "Кондрос" има хубав калкан на добри цени Wink
Бях приятно изненадан да видя, че и Старфиш си го има пак.
Ходихме на плаж на Смокиня, беше приказно, цвета на морето на три ката Simple Smile

Последно на Градина искат ли пари за паркинг или не?

Ако ходите на разходка в Созопол ви препоръчвам да паркирате на платено, иначе вдигат бързо и се почват големи разправии след това.

От 6-ти нататък ще почиваме в х-л Вромос Simple Smile и тази година ще нащракам повечко снимки да има за темата Simple Smile

# 710
Супер Джоджо, давай и други предложения за закъсали курортисти... За информация - Вромос е пълен, както и Бел до 20ти август.

Останах с впечатление, че квартирите са кът и затова написах какво съм видяла.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 10:03 от Кашпичка

# 711
  • Шумен
 Rolling Eyes а къде е това СМОКИНЯ?
На Градина ние не плащахме нищо, а бяхме до бариерата паркирали. За плажуванв има и платено чадъри, има и свободно.
Ужасен е нета тук обаче-факт! Може би от хотела си зависи..

# 712
Отдавна не съм ходила но по спомен к-г Смокиня е след к-г Каваците.
А нета си зависи от хотела, ако са вързани 100 човека няма как да не е бавен.

# 713
Rolling Eyes а къде е това СМОКИНЯ?
На Градина ние не плащахме нищо, а бяхме до бариерата паркирали. За плажуванв има и платено чадъри, има и свободно.
Ужасен е нета тук обаче-факт! Може би от хотела си зависи..

С кола от Черноморец, посока Созопол. Подминаваш отбивката за Созопол и първата отбивка в ляво (Каваци и Дюни). Караш два-три километра (от ляво ти се пада Созпол) и по едно време от ляво ще видиш къмпинга. Сега е модерно и на Green Life да се ходи (малко по-надолу от къмпинг Смокиня), има билборди ще ги видиш. На Смокиня е и "Памперо", много приятен плажен бар Simple Smile
Като цяло не е нещо кой знае колко по-различно от Градина, но ей така за разнообразие си заслужава да се иде, защото не е така натоварено като на "Златна рибка".

# 714
Момичета,наближава нова тема.
Ако имате някакви предпочитания или информация която смятате за важна,пишете на Кашпичка.

За другата година имам още една идея-да щракна менютата на заведенията и да ги сложим на първа страница.Нека някой вдигне цените Mr. Green

# 715
  • Пловдив
Момичета,наближава нова тема.
Ако имате някакви предпочитания или информация която смятате за важна,пишете на Кашпичка.

За другата година имам още една идея-да щракна менютата на заведенията и да ги сложим на първа страница.Нека някой вдигне цените Mr. Green

То за цените едно на ръка...да вземат да се научат да готвят викам аз! Whistling

# 716
Да готвят,колко да готвят newsm78
Аз лично харесвам,,столовата"храна,не обичам пържено и много подправки,затова ме задоволява предлаганото.
Има хора които обичат да се въртят в кухнята и си имат свои номера в приготвянето на дадено ястие,как да им хареса друго?
Освен това си има рецептурник към които поглеждат,а там солта е колко да я има.
Като ти сервират и ти солиш,солиш,ама не е същото.
Обожавам салата зеле и моркови,но ми я носят без подправки.
Слагам олио,оцет и ...ама не е моята салата.
А преди 15 години,в един реномиран и модерен за времето си ресторант/а пък и скъп беше/салата беше странна-домата разделен на две,краставицата като пънче с декорация и аранжирано с магданоз и някакъв сос.
Явно съм показала недоумение и редовните посетители ми обясниха,че се готви възможно най,,хранително"Нарязани така зеленчуците не губели свойствата си.
Ама аз нали съм проста...не ми хареса.

# 717
  • Шумен
Хахаххаа последното на Джоджо ми хареса Simple Smile
Днес бяхме на "Златна рибка" - вятър доста, пясък ситен като сол..не зная някой забелязвал ли го е. Неприятно за плажуване легнал, щото това уста, очи, уши..всичко в пясък. Върнахме си се в Черноморец на "Централен".

# 718
Ето един поздрав:

Слънцето блести,
вятърът шепти:
Лято е сега
на море ела.
В Черноморец отиди.
Там те чакат купища игри,
пясъка златист
и един делфин сребрист.
Денят е приключение,
а вечерта-забавление.