Черноморец 2011

• 66 742
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Главната улица, ако ще и на най-затънтеното село предполага много повече шум отколкото по периферията. А в Черноморец този шум чудесно може да бъде избегнат на доста улици.
Пример- Васил Левски, Славянска и изобщо това каре.
А певиците пеят, за да привличат клиенти. Толкова стар кръчмарски трик, че чак ми е странно учудването на джоджо.

# 691
За щастие след 23ч. не пеят, което мен ме устройваше идеално , защото тогава ни се доспиваше, а на малкия не му пречеха, доспеше ли му се си заспиваше въпреки жалките напъни на певачката от отсрещната улица.

А относно предлаганата храна по заведенията, на нито едно място където седнахме и пробвахме по нещо не можах да дам 6-ца по шестобалната система на оценка,
но при мен изискванията от много въртене в кухнята са леко завишени.

# 692
Чудя се,и то много се чудя защото точно в това заведение няма никой,пък певческите заложби на дамата са под О-та.
Няма начин да вкараш някой за да я слуша.
Който я е чул,е на това мнение.
За мой голям късмет днес не пее.
Дали не чете тук newsm78

# 693
# 694

Супер Джоджо, давай и други предложения за закъсали курортисти... За информация - Вромос е пълен, както и Бел до 20ти август.

# 695
Това доста променя нещата.

Извинявам се ако съм пренебрегнала някой или съм оставила без отговор.
Пиша и в темата и на лични,и се обърквам.
Пиша,трия и пак пиша,защото не съм сигурна къде съм го пуснала.

Ще разгледам и други неща,пък дано изскочи нещо.

Ще ви пиша и за Червенка. 

# 696
Какво стана с ,,Оазис"?
Нали някой щеше да почива там.
Другата година може да си направим календар и да пишем кой къде и кога.
За да му дирим после сметка,що не пише Mr. Green
Последната седмица имах възможност да видя Черноморец и от другата страна.
Има неща които ме очароваха и такива които ме разочароваха.
Но не съм така крайна в мненията си,защото всичко е пречупено през моите очи.
Прекарвам 100 дни в годината тук и има неща които не знам.

# 697
За седми път почиваме в Черноморец.
Периодът 2003-2006 със съпругът ми/тогава все още без дете/ и приятелско семейство отсядахме в малки къщи,но винаги попадахме на хубави,чисти стаи,любезни,ненатрапчиви хазаи.
От 2009 вече три години отсядаме в СХ"Корал",наемаме апартамент,с кухненски бокс и три тераси,едната ,от които е доста голяма и в дъждовни следобеди синът ми спокойно си играе на нея.Хотелът е на центъра,но на сравнително тихо място.
По отношение на храната през 2009г.се разочаровах много след като в рамките на 7 дена сядахме на различни заведения и се сдобивахме с киселини и стомашни неразположения,затова и  две години си готвя за обед.
Но все пак да споделя тазгодишното ми мнениепо отношение на заведенията/може да съм от полза на някой/.В бистро "Оазис "цените са приемливи,порциите отговарят на обявения грамаж-царската пица,пилето с картофи,овчарската салата,гювече и супа точета са вкусни,не си поръчвайте пилешка супа там-преди да я претоплят слагат допълнително олио и при сервиране в купичката плува един пръст сурово олио,не препоръчвам и кюфтетата с дом.сос-кюфтетата са вкусни,но сосът е нещо като сварен кетчуп.
Допадна ни кухнята на бистро "Кристина",което е просторно и сенчесто,много чисто.Мога да похваля пълнените чушки и пиле с ориз,не препъръчвам винения кебап,който е ужасно мазен,/но там цените са по-високи ,всяко готвено е 4лв./
Вечер сядахме в" Панорама",има доста място за игри за детето,просторно е,чистичко,всичко,което е на скара става бавно/поне 45мин./,не си поръчвайте свински шашлик-жилав и безвкусен,но пък пиле Жулиен ,пилешка пържола в сметанов сос,дробчетата са чудесни.
Единственото заведение,което през годините не ме разочарова е "Ивет",то е по-скъпо,но имат страхотни специалитети/напр.пържола по московски-става за двама -13лв./
За централния плаж не мога да дам мнение,ние ходим на Градина.От Черноморец до отбивката за комплекс Свети Никола пътят е добър,след това има дупки.Ние ходим 500м.след табелата и бариерата на Градина,паркираме в гориста местност.Там пътят е една идея по-добре от миналата година-две от големите дупки тази година са запълнени с чакъл.
Плажът на Градина е чист,сутрин и вечер минава човек с каруца и събира боклука,не е пренаселен,не се налага да използвам изрази от рода-Не тичай,Не хвърляй пясък,има достатъчно място за игра на воля.Водата е кристално чиста,има 20м.,през които синът ми вървеше и водата  е само 20-30см. ,топла/детето стоеше по 3ч.във водата без да се притеснявам,толкова е топла и плитко/,след това постепенно става дълбоко.
Следобедите няма да скучаете -има батути,надуваеми замъци,влакчета...Паркът е поддържан,има фитнес уреди за по-големите,люлки и пързалки за по-малките,удобни големи пейки за родителите.
Ходихме на разходка до храм Свети Никола,има хубава дървена люлка тип пейка,на която синът ми обичаше да се люлее,може да видите иконата на Свети Никола,която е на 200год.
Разходихме се и до кея,лодките,и от страни на тях кратка разходка по скалите,които не са много остри-там сатават чудесни снимки.
Тъй като срещнах мнение в по предни страници ,че кошчетата за боклук били препълнени и миришело на боклук ,при разходките ни от центр.плаж до парка в рамките на 2 дена се вглеждах,но пълен кош не видях,нито пък усетих мирис на боклук.Единственото по-мръсно място беше на кея до лодките/имаше остатъци от сандвичи,обелки от ябълки.../,но това си е до манталитет на почиващите,а не защото не се почиства.
Ами ,това е от мен,извинете за дългия пост,дано съм била от полза на някой!
Р.S.-И нещо извън темата.Към прибиращите се от морето в посока Пловдив-ако желаете направете си почивка в Стара Загора и разгледайте зоологическата градина,намираща се в парк"Аязмо"/нали в Пловдив ни затвориха зоопаркът!/

# 698
  • Пловдив
baksisa, изключително подробен разказ, благодаря   bouquet
Ще се възползваме от препоръките за заведенията, както и от напомнянето за зоологическата градина в Ст. Загора  Peace
За кошчетата за боклук не бях чела негативи, но по мои спомени от по-миналата година има страшно много кошчета и е много чисто. За разлика от Созопол  Sick, където си носех хартийките от сладолед с мен по цяла вечер, преди да намеря къде да ги изхвърля...

# 699
В неделя заминаваме и ние. Ще бъдем в "ЕВМА". Някой бил ли е там? А за Ст.Загора сте прави-заслужава си да заведете децата в зоопарка, а и всички ще се разведрите от дългия път...

# 700
На снимките на сайта изглежда прекрасно място, сещам се къде се намира-по пътя за залива "Вромос". Отзиви могат да дадат тези които са почивали там, на мен ми изглежда страхотно.

# 701
  • София
Не по темата, но като видях линка, даден от Джоджо, та влюбих се в една къща, която е в близот до строителната борса. Строена с много вкус...и пари естествено. Но за всичко беше помислено Laughing

# 702
  • Троян
Като говорите за заведения,преди го бях споменавала,ние две години отсядахме в хотел "Анди",там има малко ресторантче с чудесна кухня,на доста сносни цени,не е по главната,но ако почивате в райнона може да ви хареса.

# 703
От два часа обикалям и търсим квартира за три семейства.
Та резултата от обиколката е-до 20-21 август намирането на квартира ще бъде многоо трудно.
Ако е за 2-ка или 3-ка може да се окаже,че някъде има една стая,но ако сте за две,три и повече стаи най добре си резервирайте нещо.
Моята обиколка включи всички крайбрежни улици та чак до централната ,,Оборище".
Намерихме,по скоро направиха компромис с наемането на стаи в четири къщи.

# 704
В неделя заминаваме и ние. Ще бъдем в "ЕВМА". Някой бил ли е там? А за Ст.Загора сте прави-заслужава си да заведете децата в зоопарка, а и всички ще се разведрите от дългия път...
И ние ще сме в ЕВМА но от 13.08. по напред в темата питах за мнение но никой не ми отговори  Rolling Eyes! На нас много ни хареса детския кът и всичко но само от снимките Simple Smile Дано някой от по запознатите с черноморец този път ни отговори  Wink! А относно Старазагорския зоопарк 100 пъти по-хубав от Софийския, и пуснатите козички на свобода да се разхождат из парка е страхотна атракция за децата (поне за моето де)!!

Общи условия

Активация на акаунт