Черноморец 2011

• 66 639
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Това ли е централния плаж?

# 211
# 212
Ооо, Ч-ц, идвамеееее! Утре вечер пътуваме и ми е така нетърпеливо.  Party

Кашпичка,   bouquet

Хайде на форумска среща.  Grinning

# 213
Касита  Hug, нямаше как да не ви зарадвам с няколко пресни снимчици. Има още, после ще ги кача и тях Grinning
Аз само в събота и в неделя съм тук, иначе съм навита  Grinning

# 214
Кашпичка, там съм до 11-ти.
И така добре изглежда моят Ч-ц! Все едно няма хора.

# 215
Снимките са чудесни  bouquet
Ние тръгваме утре сутрин,благодарение на вас и темата се ориентирах къде ще сме,на ул.Славянска в семейно хотелче и единствено се надявам на хубаво време,защоно при нас от сутринта вали силен дъжд и е доста хладно Sad

# 216
Снимките са чудесни  bouquet
Ние тръгваме утре сутрин,благодарение на вас и темата се ориентирах къде ще сме,на ул.Славянска в семейно хотелче и единствено се надявам на хубаво време,защоно при нас от сутринта вали силен дъжд и е доста хладно Sad

Кое е това хотелче?

# 217
Ами не е нещо кой знае какво,но ние не сме от претенциозните и не държим на лукс,пък и нощувката ни е 25лв за тримата,което за мен си е добра цена.В почивка.бг го избрах,семеен хотел Черноморец на Славянска №4,жената по телефона ми се стори доста любезна,ще пиша после как е.

# 218
Simple Smile Ние ще пътуваме тази нощ към 2. Лек път желая. Аз съм резервирала в "Камелия".

# 219
http://www.accuweather.com/en-us/bg/burgas/burgas/forecast.aspx   
http://www.accuweather.com/en-us/bg/burgas/burgas/forecast2.aspx
Според този сайт ще се радвате на хубаво време  - стискайте палци и от 18 да е хубаво  моляяяя. А междудругото ще има ли някой в Черноморец от 18 Simple Smile.

# 220
Привет - мривет и от мен  Laughing
Ние сме в Черноморец от 17ти рано с утрин, ще пътуваме с влака нощес, ще отседнем  при джоджо  Laughing
Снимките на централния плаж са супер, ей това искам аз свободна зона, да си опъна  хавлията там където вълната почти близва плажа за да се плицика малкия а аз да не ставам да го гоня  Mr. Green
Н ямам търпение  да тръгнем   grinning039

# 221
Привет - мривет и от мен  Laughing
Ние сме в Черноморец от 17ти рано с утрин, ще пътуваме с влака нощес, ще отседнем  при джоджо  Laughing
Снимките на централния плаж са супер, ей това искам аз свободна зона, да си опъна  хавлията там където вълната почти близва плажа за да се плицика малкия а аз да не ставам да го гоня  Mr. Green
Н ямам търпение  да тръгнем   grinning039

Ужасна жена си! Можеше да кажеш, дата, място, където ще си, ала-бала!

А с А. ще има да почакате да е такъв пуст централния плаж от 17-ти.

# 222
Касита, ако знаех кой стои зад този ник, щях да си сменя датата на почивката, съвсем сериозно го заявявам, но вече е късно.
Дано успеем да се видим поне замалко, желая ви много слънце и приятна почивка, на чудно местенце ще бъдете  Hug

# 223
Г-жа Нервакова аз ще съм във вила Камелия от 18 ако искате можем да си правим компания за плаж и хапване,не се познаваме и можем  да обменим кординати на лични, както и с други, които ще са в този период на Черноморец ще ми бъде приятно Simple Smile

# 224
Момичета,имаме питане:
За Черноморец искам да питам за малко инфо за "Къща Бакалови". Мнения, впечатления за това място, става ли за почивка или е кофти. Две двойки сме насочили поглед към тази оферта за началото на август..

Общи условия

Активация на акаунт