Черноморец 2011

• 66 613
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Незнам как точно да обясня къде се намира, но е на 5мин. от централния плаж, имам снимки само от плажа и то на децата за съжаление, апартамента е 50лв. на вечер има две легла и диван в едната стая, телевизор и климатик, а в другата е кухненски ъгъл с кухненски пособия - микровълнова, хладилник, пералня, има си и прибори, чаши, чинии, вилици и т.н. има бойлер т.е. постоянно си имахме топла вода, но това за апартамента в който бяхме, доколкото видях в една от стаите са с балатум и са си съвсем обикновенни стаички с по три легла!
Ето линк там има няколко снимки и цените:
http://vtepschernomorets.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

# 316
ВСТЕПС се намира на ъгъла на ул. Морска и ул. П.Р. Славейков.
Ето и карта: http://www.bulrest.com/includes/images/maps/thumbs/thumb_www.bul … 0061216212939.jpg

# 317
Привет дами!И ние се прибрахме току що,но последните три дни бяхме на планина,та в Черноморец бяхме до неделя сутринта.Мога да кажа,че съм очарована от всичко.До сега не бяхме ходили там,но определено ще ни стане любимо място.Ходехме на к-г Черноморец,защото къщата за гости,където спяхме е на 150м. от там.Много чиста вода,има чадъри по 5лв.,но има и място други,не беше претъпкано,просто супер.Къща за гости Черноморец,където бяхме е прекрасна,много любезни хора,подчертавам изключителна чистота и всичко си е точно като на снимките в сайта им.От терасата се виждаше морето,в близост имаше магазини и заведения,като цяло е доста евтино по моите представи,на детето и мъжа ми също много им хареса и догодина пак сме там.А сега ме чака разопаковане на багаж Simple Smile 

# 318
  • Шумен
Здравейте и от мен /най-сетне, че нямах достъп до коментар/! Simple Smile
Като средностатистически българи и ние се насочихме от 01.08 да почиваме в Черноморец. Ще бъдем в къща Бакалови, ако някой може да ми даде инфо за тази къща ще бъда много благодарна! Simple Smile
Благодаря Джоджо   bouquet няма да те подминем! Wink

# 319
  • София
Здравейте! Бихте ли ми казали какви хотели има на къмпинг Градина? Освен "Роял бийч" и новия "Коста Булгара" има ли други хотелчета и ако може някакви отзиви за тях.   bouquet

# 320
Eй ни и ние току що се прибрахме:)
Като цяло толкова много мисли имам в главата че не знам как да ги събера..
Първо съм много разочарована от хората, които дават квартири под наем и лично обещавам че никога повече няма да тръгна без резервация. Квартира която бях гледала в интернет за 30лв. отивайки на място се почват пазарлъци че ако ползваме климатик цената става 35, не съм за 5лв. обаче такива цигании не искам. Мъжа ми каза че са ни много и тя почна как било на висок етаж и ще ни я даде и за 30лв., но се отказахме, от там почна едно търсене и никъде около плажа не намерихме места..>А и че се сетих на много места казваме че търсим стая със спалня и климатик. Казват 'ок' водят ни до квартирата и като пристигнем се почва едно обяснение как нямали стая със спалня но можело да се съберат двете единични легла!! Е да, ама аз искам със спалня и точка! Накрая се настанихме в "сините тераси" за една нощ, не бяхме предплатили а при настаняването установих че ще ни е доста тясно, беше някаква приземна стая.
Звъняхме в "Авалон" - никой не вдигна, портата заключена и така и не се свързахме с тях за съжаление. В "Камелия" също звъняхме и там никой не вдигна. В крайна сметка се настанихме в "Роза" срещу повече пари, но поне прекарахме чудесно.Прочетох отрицателните отзиви и просто не мога да повярвам. Ние бяхме в една от дървените къщички, почистваше се всеки ден, стаята беше просторна и приятна. Храната на пръв поглед бедна (около 3-4 основни ястия, 4 салати, една супа и сезонни плодове) беше много, много вкусна! Още ми потичат лигите като се сетя за ребърцата в сладко-кисел сос. А анимацията не знам за какви деца е била, но нямаше дете което да не се забавлява от сърце с аниматорите. Басейните - топли и чисти.
На плаж ходихме на централния, който обаче след събота стана доста претъпкан, вчера ходихме в по южната му част, там беше екстра. Един ден ходихме и с автобусчето до "Градина", но нещо не ни хареса, предполагам че просто на такова място бяхме, по южно като че ли беше по добре, но там като се спряхме ние много миди в пясъка, чак не можеш да вървиш. Един ден ходихме и до "Вромос" - там пък идеално празно, пусто, красиво....но много твари във водата - по дъното повече раци отколкото пясък, риби всякакви видове...Абе аз лично не си падам по такива неща  Rolling Eyes А един ден ходихме и на к-г Черноморец но водата беше пълна с водорасли, прекалено пълна. По късно ще прехвърля и снимките  Wink

# 321

Горните две мнения съм ги срещала и по други форуми. Винаги вървят заедно. След като не ви е харесало, защо просто не сте си тръгнали. Созопол е на 10 минути, Приморско на половин час. На един час път от Черноморец се намират Слънчев бряг, Несебър, Елените. През юни има много свободни стаи и голям избор на хотели.  Въобще, наясно ли сте с категоризацията на хотелите?
Що се отнася до забавленията за възрастни, ще ни е забавмно, ако ни си го направим.

и какво като си ги срещала по други форуми - мнението си е мнение Laughing естествено, че има и други варианти - защо си мислиш обаче, че някой има право да подвежда туристите и после просто да очаква да си тръгнат?! наясно съм с категоризацията на хотелите - друг е въпросът за колко звезди се рекламира "Роза" в 90% от офертите на туроператорите, включително и от фирмата, през която си си купил ваучера и каква е категоризацията в действителност, не мислиш ли? Направи един бърз преглед в нета и ще се убедиш и сама Simple Smile
айде стига вече тарикатлъци на дребно Twisted Evil
дори не можеш да си представиш колко ни е било забавно - ВЪПРЕКИ хотела -  Joy

# 322
Герганчето, казах ли ти аз да не ходиш без предварителна резервация?  Naughty  Hug Другият път да слушаш кака си Каси.  Laughing

Здравейте! Бихте ли ми казали какви хотели има на къмпинг Градина? Освен "Роял бийч" и новия "Коста Булгара" има ли други хотелчета и ако може някакви отзиви за тях.   bouquet

Аклади, Синята дъга, Вилно селище Св. Никола и с всичките му ъъъ как да ги нарека подкомплекси.
Като цяло хотелите са хубави. Е, с малко високи цени за Ч-ц, което е и неоправдано, предвид отдалечеността на самите сгради от всякаква цивилизация.
Ако обаче сте на Градина за да плажувате активно, заради водните спортове местата са о.к.

# 323
Герганчето, казах ли ти аз да не ходиш без предварителна резервация?  Naughty  Hug Другият път да слушаш кака си Каси.  Laughing

И аз това си мислех Laughing Как ще тръгнат с малко дете по квартири и хотели да избират Mr. Green
За догодина ще знаят Peace

# 324
Само да добавя,някой питаше за хотел Веселина,поне външно на мен ми изглежда доста добре.Почти всеки ден минавахме покрай него и наистина ми направи добро впечатление,мисля и че беше пълен,има басейн,даже си го харесах за догодина Laughing

# 325
  • СОФИЯ
Ооо,Герганчето, поуспокоих се след твоето мнение ..... По цял ден вися в тази тема и само следя ли следя - я още мнения за хотела и разбира се и за времето и обстановката  Grinning в Ч-ц....
Хайде ще спя спокойно ....  Mr. Green

# 326
То хубав хотелът, ама да не си в стаите над помещенията с надпис "Гараж", които се намират на ул. Славянска, че такава смрад на леш се носи ...  Sick

# 327
За хотела мнение не мога да дам, че не го ползвам, но обстановката в Черноморец е отпускарска.По заведенията хората се веселят, носи се детска глъч, но най-приятно е вечер като подухне бриза. Тогава най-много обичам да се разхождам край морето.
Смятам че повод за притеснение нямаш, спи спокойно Peace

# 328
То хубав хотелът, ама да не си в стаите над помещенията с надпис "Гараж", които се намират на ул. Славянска, че такава смрад на леш се носи ...  Sick
Точно за тези помещения коментирах по-горе. Беше ад.

# 329

Laughing Признавам си без бой - сгреших  Laughing

Между другото ходихме да гледаме и една стая в един много хубав хотел, нов с ново обзавеждане - 40лв. беше стаята, ама не му помня името, след "Роза" по посока пътя за къмпинга  Wink
А относно хотелите на "Градина" имаше един точно на плажа докъдето стигаше автобусчето на хотел "роза", обаче как се казваше не помня.. нещо от сорта на "гардън бийч"  Rolling Eyes Бепе много хубав и ако съдя по кърпите по терасите доста населен. В Черноморец ми направи впечатление един "Марина хилс" също доста населен и добре изглеждащ Wink

Общи условия

Активация на акаунт