Черноморец 2011

• 66 668
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Кипра Маца благодаря   bouquet

# 46
  • Русе
Момичета ,моля за отзиви за хотел Астра,четох че е новичък....

# 47
и аз за тази година съм се спряла на черноморец, но никога не съм ходила там и съм много неориентирана.
имам много изисквания- най вече хотел на тихо място, с тераса с изглед към морето, по възможност близо до плажа- но дали всичко това е възможно не знам защото просто не познавам релефа и разположението. Видях един хотел Спика- някой знае ли нещо за него? Ние не сме  с деца, а и сме с кола, така че може и  да не е съвсем до плажа, няма проблем. (Ще се радвам някой да ми препоръча нещо добро.
Предпочитам хотел, не квартири,  не обичам да се притеснявам от хазяи.

# 48
Simple Smile Това Спика е твоят хотел.
Виж и Вромос
Камелия

# 49
Касита ,хотел ,,Спика"най малко отговаря на ,,хотел на тихо място, с тераса с изглед към морето, по възможност близо до плажа".
Той е на една крачка от автогарата.
,,Вромос"е точно до плажа,и е готин/щот са ми съседи Mr. Green/

# 50
ами аз затова питам, защото не съм ходила, на снимките е едно а като не познаваш града.... разгледах го Вромос , много е готин, обаче ми идва мааалко по скъпичък. А и отдолу видях че има заведение, от него може би  е  по шумно?

# 51
  • Sofia
И ние тази година ще ходим за първи път на Черноморец, вече сме си резервирали във станцията на Великотърновската митрополия апартамент, искам да попитам ходилите там - ако ни се наложи има ли къде да потърсим здравна помощ, че с бебка ми е малко притеснено. Ще следя с интерес темата, защото незнаем дори къде отиваме! Simple Smile

# 52
  • Пловдив
http://hitceni.bg/offers/NA-MORE---DVE--noshtivki-za-DVAMA--za-3 … na-v-Chernomoretz

А къде обикновено обядвате/вечеряте???

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 14:14 от tandonova79

# 53
  • Panagyurishte
И аз тази година избрах Черноморец. Разгледах миналогодишните теми и набелязах някои места, но ви моля ако някой може да ми препоръча на база лични впечатления, търся нещо с детска площадка, заградена площ, ако може и басейн, без значение от отдалечеността - с кола сме. Да е подходящо за деца Grinning Grinning Grinning
 А , и забравих да попитам дали може да се намерият места без предварителна резервация, на място, че още не можем да планираме точно кога ще почиваме.... ooooh!

# 54

На главната улица и успоредната на нея. Simple Smile Болшинството заведения са там. Рядко има нещо по страничните улички.

И аз тази година избрах Черноморец. Разгледах миналогодишните теми и набелязах някои места, но ви моля ако някой може да ми препоръча на база лични впечатления, търся нещо с детска площадка, заградена площ, ако може и басейн, без значение от отдалечеността - с кола сме. Да е подходящо за деца Grinning Grinning Grinning
 А , и забравих да попитам дали може да се намерият места без предварителна резервация, на място, че още не можем да планираме точно кога ще почиваме.... ooooh!

Ако ще плажувате на Градина добри са отзивите за Камелия. Ако държите да сте около централния плаж, аз харесвам Димана http://bghotelite.com/pics_hotels/1823_1.jpg

# 55
  • Пловдив
Да де,ама миналата година така и не успяхме да си харесаме някоя от кухните... ooooh!

# 56
Simple Smile Аз също. Simple Smile Харесвам най-много ресторант с лодката отпред- Кондрос /при Капитана/.
В Замъка храната е  Stop Също на главната има един-два ресторанта от стълбите надолу към централния плаж в дясно, в които обедните менюта бяха чудесни!
Вие от кога сте там?
Нашата почивка започва съвсем в началото на сезона- 4-ти юли и ще дам отзиви още от там.

ЕЕее, голяма съм патка, бре! Сега се сетих- Кръст, разбира се!

# 57
Има малки заведения в страничните улици,които предлагат хубава храна.
Аз от събота ще съм там и ще мога и цени да ви дам.

# 58
  • Пловдив
Ок! Peace Ние имаме време-от 23.07-живот и здраве сме там! Grinning

п.п. А къде е този Кръст??? Rolling Eyes

# 59
Където е площада с фонтана,малко в ляво/морето зад гърба/.
Има воденично колело в двора.Там много често гостуват разни певци.

Общи условия

Активация на акаунт