Черноморец 2011

• 66 800
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
,,Авалон"е на централна улица
http://www.bulrest.com/chernomorets/index.php?page=map
Но не знам къде се паркират автомобилите.

# 91
Герганчето, звънни на едно-две места, препоръчани тук- като вила Катрин или Камелия и пробвай, може и да има нещо. Лошо е, че сте с малко дете и, ако не сте от рисковия тип играчи, може и да се притесните при търсенето. Но пък Созопол е на само 8 км. Simple Smile
Ние ще пътуваме на 4-ти през нощта, около 2 мислим да тръгнем. Така правим винаги. Там с няколко почивки и сравнително бавно каране сме към 7,30- хазайте вече чакат на автогарата. Simple Smile

# 92
То и ние към 3 някъде тръгваме обикновенно, за да се движим спокойно и да пристигнем по рано. За тая "Катрин" 40лв. са ми малко много... При условие че има доста симпатични по 30лв. Вярно че 10лв. не са кой знае какво, ама за една седмица стават 70лв.  Whistling

# 93
Гери, ами звънни, бре душа! Какво ти пречи? Питай, няма да те ухапят.

# 94
Е ще звънна, ама да си избера поне две-три Wink А и знаеш ли кое не ми харесва в звънене по обяви - снимките понякога се оказват много различни от действителността, метсоположението е кофти и т.н. 
Искам като една ужасна досадница да попитам за мнение за този хотел http://hotelveselinabg.wordpress.com/ newsm78

# 95
Изглежда добре. Далече е от плажа- централния и самия център, както и от изхода за Градина, но ако това не те притеснява, този район на Ч-ц е тих.

# 96
Изглежда добре. Далече е от плажа- централния и самия център, както и от изхода за Градина, но ако това не те притеснява, този район на Ч-ц е тих.

А има ли наблизо заведение за хранене или поне за закуски сутрин?  Rolling Eyes Изпратих им запитване за свободни стаи. За сега той и "Бриз" са ми фаворити  Wink

# 97
Е, това със закуските не мога да кажа. Преди отсядахме на ул. В.Левски /ориентирай се по картата/ и там имаше поне две закусвални. На Славейков пък имаше два магазина за хр. стоки.

# 98
Здравейте.Тази година сме се ориентирали към Черноморец.Но ще сме три семейства и искаме квартира по близко до плажа.Ако може някой да ни даде координати,ще съм ви благодарна.Трябват ни Две двойки и една тройка.За периода 4-9 юли.Предварително ви благодаря.

# 99
Е, то и да ви дадем препоръки, дали ще има места за след 13 дни и то за толкова много хора?
Когато аз резервирах преди около месец и половина на половината читави места нямаше я желаната от мен стая, я за периода беше изцяло заето...

# 100
Току що направих почетна обиколка на Черноморец.
Цените по заведенията за обяд не са променени.
Където си готвят добре,пак го правят.
Закуските до самия плаж имат нов майстор на баничките,но нещо не се справя.
Старият беше Шеф. Laughing
Има много записвания за сезона.
90%от хазяите искат капаро,защото всеки се обажда за да е сигурен,че ако нещо не си избере все ще има къде да спи.
Миналата година доста за запазвали,държели са стаята дори ден-два празна,защото са обещали,но туристите не идват.
Особено е трудно за тези които за първи път ще бъдат в Черноморец.
Или се доверете на близки хора за препоръка или рискувайте.

# 101
  • Пловдив
Особено е трудно за тези които за първи път ще бъдат в Черноморец.
Или се доверете на близки хора за препоръка или рискувайте.

Защо... Rolling Eyes

# 102
Защо ,,защо"? Laughing
Трудно е, защото трябва да предплатиш за нещо което не си виждал.
Може  да ти хареса предлаганото,но стопаните да не са ти по сърце.
Може самия Черноморец или плажа да не ти харесат.
Може предложените условия да са идеални на снимки,но на практика да се озовеш в кутийка с мивка и душ.
Може след първия ден на плажа,вечерта да се окажеш в подвижна лудница.
Няма как да разбереш докато е затракат посудата,не замирише на готвено и не звучи музика.

# 103
  • Пловдив
Защо ,,защо"? Laughing
Може предложените условия да са идеални на снимки,но на практика да се озовеш в кутийка с мивка и душ.
Няма как да разбереш докато е затракат посудата,не замирише на готвено и не звучи музика.

Това май е най-добрият вариант... Laughing

# 104
Защо ,,защо"? Laughing

Точно това е отговора ми на въпроса на Касита защо не резервирам предварително? Simple Smile)
Джоджо за хотел Веселина имаш ли мнение?

Общи условия

Активация на акаунт