питане за клостилбегит

• 31 911
  • 183
  •   1
Отговори
# 135
lokitoki, дано този месец да има смисъл стимулацията. Радвам се много че вече си попаднала на мястотот, където да те следят и да ти обясняват.

На мен днес трябваше да ми дойде, но не идва. Правих тест но е отрицателен. След обяд ходих на преглед защото доктора ми се обади през седмицата да пита как съм и кога ще ида на преглед, оказа се че не съм отишла на 1-ви, но явно нещо не сме се разбрали. Установи, че съм развила фоликулярна киста - което може да забави цикъла. Но лигавицата е прекалено голяма 15 мм за предменструална ситуация. Някак си матката ми била не като за преди цикъл. Неговите преположения бяха че понеже бях образувала два фоликула, може единия да не се е спукал / което на прегледа когато беше след прегнила, май се беше спукал/, или да се е образувала киста на жълтото тяло. Странна работа нали? А може и да съм бременна, каза!До понеделник ще видим дали тестовете ще отчетат някакъв резултат дали ще се спука кистата и ще ми дойде или каквото стане. Предписа ми утрогестан - вагинално сутрин и вечер.

# 136
  • Варна
di_dody_di , стискам ти палци и се надявам да се похвалиш в понеделник!

# 137
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=norensia
Moже ли някой да каже имало ли е според вас ову???

# 138
да, около 24-5 ден, мисля, че и в темата за графики писах, рано е за тест все още, изчакай си спокойно, знам, че е трудно, но някой ден търпението се възнаграждава Simple Smile

# 139
# 140
chin,ти с клостил ли си забременяла? Flutter
Направо имам фобия от него  Sick
Колко време го пи?Не нетърпението ме мъчи а това че другия месец го почвам

# 141
di_dody_di какво става с теб?Как си?Някакви новини?

# 142
М, става, направо започва да ходи  Close. Пак ми дойде, бавно и разточително се чуди да идва ли не, но в крайна сметка и този месец не беше сполучлив в бебеправенето. Яд ме е за всичките лекарства които пих, защото през живота си не съм пила лекарства, освен като малка когато боледувах от асматичен бронхит! Та така, нищо интересно, аз и затова нямам настроение за писане и за много други неща.  Дори не съм разочарована, а ядосана и в момента безразлична. Това е! Предполагам че до няколко месеца ще преминем към изкуствено оплождане, инсеминации и другите простотии. Исках всичко да е нормално,но... явно за всичко си има причина, само дето при нас не е толкова ясна.
Все пак аз пожелавам на всички бъдещи, настоящи и всякакви мами, най-хубавите новини и моменти. Ще ви чета и ако има нещо интересно ще ви пиша! Hug

# 143
  • Варна
di_dody_di , съжалявам, че не се е получило, напълно те разбирам и ти пожелавам следващият месец да е твоят.  bouquet

baby2012, според мен също си имала ову около 24-ти ден.

Аз днес бях на лекар, вчера имах + тест за ову и днес се видяха два фоликула, единият 15.5 мм, другият 24 мм. Докторката каза, че 24 мм. е малко прекалено и ми би Прегнил, за да сме сигурни, че ще се спука. Сега остава бебеправенето Crazy, работя още 2 часа и се прибирам при мъжа ми да действаме. Купила съм си и Присийд, че от този клостил почти нямам ЦС.

Хубава седмица! Hug

# 144
  • София
lokitoki пий и повече вода за по-обилна ЦС

# 145
  • Варна
lokitoki пий и повече вода за по-обилна ЦС

Благодаря за съвета! Аз пия доста вода, и като цяло доста течности, но ще пия още щом помага. Hug

# 146
Здравейте дайте ми съвет,днес ще ми дойде за което се радвам защото започваме лечение,прегледът ми е на 18ти това значи на 10тиден от цикъла от 3 започвам клостил дали да преместя часа за 12ден?Направо в тези клиники с тези натоварени графици ooooh!
Кажете на кой ден е най добре да отида Praynig

# 147
baby2012, много е късно това 10-ти ден, да не говорим пък за 12-ти ден. Първо доктора ти трябва да провери преди назначаването на клостила, дали нямаш някоя флоликулярна киста. От там веднага след приема трябва да види как се развива фоликула, може да са повече и чак тогава да прецени дали да бие инжекция за спукване и каквото там е необходимо. Така ти един вид си правиш самолечение и самонаблюдение, и с това стимулиране не трябва да се прекалява - максимум 6 пъти в живота на жената. На теб за кой път ти е?
Днес и аз съм на преглед 4-ти ден ми е от новия цикъл, ще видим дали ми се е спукала кистата на фоликула и после не знам  Tired, дори не ми се мисли за бебеправене този меец  Tired. Ще видим какво настроение ще ми дойде след прегледа.

# 148
Аз бях на преглед на 25.07 когато ми го назнамчи това лечение след поредица изследвания
Пожелавам ти успех и да ти се повдигне духа и желанието за бебеправене!!!

# 149
Бях на преглед няма доминантен фуликул Cry,множество малко но няма да има овулация,изписа ми утрогестан от 16ден и дуфастон,за другия месец ми каза да пия фемара по1от 3ден 5дена ,това е доста скъпичко,дали има резултат по добър от клостила?

Общи условия

Активация на акаунт