питане за клостилбегит

• 31 878
  • 183
  •   1
Отговори
# 30
Затова трябва да се прави ехографско проследяване на цикъла при стимулация. По принцип тестовете за овулация засичат повишения LH, който предизвиква пукането на фоликула, така че май не трябва в момента LH да е толкова високо. Не съм лекар и не знам дали тук елементарната логика, като моята в момента, е вярна.
bwbwbw, утре съм на преглед ще ми правят микробиологично изследване и ще ме види дано да може да ми даде отговор на всичките ми въпроси.Ами възможно ли е да е от Утрогестана,предния месец го пих от 16-25 ден и когато го спрях веднага ми дойде,още на следващия ден.И фактически МЦ продължи 25 дни.После пък този Клостилбегит.И днес се чувствам ужасно,корема ми е подут-газообразен,също така и не се чувствам физически добре,нямам апетит и ми е замаено,както и кръста-къса ме направо!

# 31
Radincheto  Успех утре при лекаря, дано отговори на всичките ти въпроси. Утрогестана пиеш ли го? На мен ми го изписаха по 2 перли, но вагинално вечер, също така и дуфастон 2 по 2, аспирин - 1 на ден, и естествено фолиевата киселина не съм я спирала. Всички тези неща ми ги изписаха, когато се спукаха фоликулите. По принцип ги пих и първия път, когато забременях, но не съм имала проблеми с болки и т.н. Казаха ми, ако имам болки да пия но-шпа.

# 32
Благодаря много за моралната подкрепа...утре ще пиша какви са резултатите от прегледа.Стискайте палци Praynig Embarassed

# 33
Пиши след прегледа как са нещата. Аз съм пила само едни път утрогестан и се чувствах ужасно, след това съм го слагала само вагинално.

# 34
Radincheto успех  Praynig Чакаме те с добри новини.
Утрогестана май предпочитат да го изписват вагинално, защото дразни на стомаха.

# 35
Здравейте и от мен! Аз днес ходих сутринта на преглед,обясних какво е положението,че ме боли кръста,докторката ми обясни че е възможно да е от него.Взема ми секрети за микробиология,хламидия и там за още някакви неща,казах и за тестовете за ову каза ми че щом са бледи са предовулационно.Прегледа ме и с вагинален ехограф, има образуван фоликул с големина 1.07,каза ми че ову ще настъпи към 11,12 ден да продължавам да следя БТ и в момент на покачване да направя и тест за ову.В събута ще са ми готови резултатите от микробиологията и в понеделник ще и ги занеса.Каза че само на левия яйчник се е образувам фоликул,а десния е слабо кистозен.Не знам вече!

# 36
Добре е, че поне един се е образувал, все пак е нещо, ако е качествен, всичко ще е ок. По принцип при прием на Клостилбегит дават овулацията да е между 11 и 15 ден, така че при теб ще си е точно навреме  Simple Smile При мен е чак 15-16 ден, но не е проблем де.
Стискам палци резултатите от изследванията да са ОК.  Praynig Ще чакаме добри новини!
Мога да ти дам само един съвет, не мисли за това дали ще се получи този път или не, каквото има да става, ще стане, важното е да си спокойна!

# 37
Добре е, че поне един се е образувал, все пак е нещо, ако е качествен, всичко ще е ок. По принцип при прием на Клостилбегит дават овулацията да е между 11 и 15 ден, така че при теб ще си е точно навреме  Simple Smile При мен е чак 15-16 ден, но не е проблем де.
Стискам палци резултатите от изследванията да са ОК.  Praynig Ще чакаме добри новини!
Мога да ти дам само един съвет, не мисли за това дали ще се получи този път или не, каквото има да става, ще стане, важното е да си спокойна!
Благодаря за всичко  bouquet !Докторката каза ,че не иска да ми дава напразни надежди ,но имало много голям шанс при това положение.Каквото стане не се притеснявам!Аз сега и не работя за момента и ми е много спокойно ,но днес само се карам с хората,нещо ме избиват лудите! newsm78  bouquet

# 38
Ох, при мен се спукаха, ама сега съм в очакване. Ако на 4 не ми дойде М, на 5-и ще правя тест. Дано видим  EFP   Praynig

# 39
Ох, при мен се спукаха, ама сега съм в очакване. Ако на 4 не ми дойде М, на 5-и ще правя тест. Дано видим  EFP   Praynig
Как разбираш ,че са се спукали? Ще стискам палци,дано късмета ти се усмихне...искрено ти го пожелавам! baby_neutral  bouquet

# 40
Благодаря ти много  Simple Smile   bouquet
Ами за това е фоликулометрията. Ходя определени дни при лекарката и ме гледа с вагинален ехограф. Когато станат достатъчно големи ми бият прегнил и започваме да работим по въпроса, след три-четири дни пак отивам на преглед и тя вижда дали са се спукали или не. Но с Прегнила се пукат, те за това ми го слагат, за да са сигурни, че ще се спукат фоликулите.
Хайде и теб те чакам с новината за EFP

# 41
Успех момичета!

# 42
Здравейте момичета...аз пак с моите проблеми,днес правя тест за ову и много бледи,по бледи чертичките от предните тестове.Днес си взимах изследванията от микробиологията и пак проблем-кокобактерий,до понеделник незнам как ще изкарам,за да питам лекарката.Някой може ли да ми каже нещо по въпроса,проблем ли е при забременяване? newsm78 #Crazy

# 43
bwbwbw Благодаря!   bouquet
Radincheto съжалявам, мила, но не мога да ти помогна с информация, не съм се сблъсквала с това. Дай, Боже, и да не се сблъскам. Чакаме те днес след като се върнеш от лекарката, да кажеш какво става. Сигурно се лекува с антибиотици, не се притеснявай. Успех, мила!
Аз пък идвам с една новина  EFP - видях ги тази сутрин в 6.30. Днес ще звънна на моята лекарка да й кажа, да видим какво ще правим оттук нататък. Че се оказа, че съм склонна към тромбофилия, и трябва да се вземат мерки отрано. Ами това е засега от мен  Heart Eyes

# 44
Честито  Pipi_27 , много хубава новина. Дано всичко мине нормално и си родиш живо и здраво бебче.

Общи условия

Активация на акаунт