Звездни компромати-101

• 61 813
  • 717
  •   1
Отговори
# 180
  • UK
На мен всякак ми харесва, аз си я взех за бала на сестра ми и още не съм измислила как точно ще я нося, но си харесах много един вариант без ръкави, на който самата рокля минава изцяло над сутиена и всъщност се държи на него със сърцевидно деколте. Имам време да помисля още. Simple Smile

# 181
  • Sofia
Малката Госпожица Мърморана ,много хубава рокля,да си я носиш със здраве Simple Smile Не мога да разбера ,как точно става на къса и тези парчета ,по какъв начин се закачат на гърба?

# 182
  • София
А на мен пък и двете сестри са ми крайно неприятни. За разлика от майка им  Grinning

Звездни семейства празнуват денят на майката:
Сара Джесика Паркър  с близначките
Дженифър Гарнър с момичетата
Катрин Хейгъл  и семейство
Гуен Стефани  и пак
Сара Джесика със сина си
Джесика Алба и семейство
Тори Спелинг  с децата

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 08:59 от tonkabonka

# 183
  • София
На мен всякак ми харесва, аз си я взех за бала на сестра ми и още не съм измислила как точно ще я нося, но си харесах много един вариант без ръкави, на който самата рокля минава изцяло над сутиена и всъщност се държи на него със сърцевидно деколте. Имам време да помисля още. Simple Smile

Страхотна рокля, поздравления за избора!

# 184
# 185
# 186
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Каква уста  Shocked

# 187
# 188
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Д-р Енчев и се е случил май hahaha

# 189
# 190
И на мен на Енчев ми намирисва, тя е пловдивчанка. Аз я харесвах преди, сега ми е микс между фолкпевицата Мария и Николета.

# 191
  • Lost in a fairytale ...
Леле, ужас. Беше толкова готина преди  ooooh!

# 192
Определено трябва да осъди пластичният си хирург. Преди изглеждаше толкова по-добре. Никога не съм й била фен, но изглеждаше повече от прилично. Сега...

# 193
Добре де, аз като гледам само устата й е напомпана ЯКО  newsm78  Какво толкова да й е правил д-р Енчо?

# 194
  • София
Добре де, аз като гледам само устата й е напомпана ЯКО  newsm78  Какво толкова да й е правил д-р Енчо?
Точно това Laughing

Общи условия

Активация на акаунт