Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 27"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 33 011
  • 715
  •   1
Отговори
# 435
  • Сливен
Миме, дано да стане така. Тя нали Хазал беше казала, че ще има хубави серии. Пък и това инфо, което беше излязло за яхтата, за Санем, за лунапарка дано да си права.  Нали бяха писали, че като се събуди Емир първо нея, ще види и така стана. Много ми стана жал за Корай, когато Ханде се събуди и първата й дума беше Емир.Ако пуснат пак трелъра в Понеделник, ще е супер.
ако позная ми дължиш 5 лв да знаеш  hahaha

# 436
Миме, дано да стане така. Тя нали Хазал беше казала, че ще има хубави серии. Пък и това инфо, което беше излязло за яхтата, за Санем, за лунапарка дано да си права.  Нали бяха писали, че като се събуди Емир първо нея, ще види и така стана. Много ми стана жал за Корай, когато Ханде се събуди и първата й дума беше Емир.Ако пуснат пак трелъра в Понеделник, ще е супер.
ако позная ми дължиш 5 лв да знаеш  hahaha
Време е да увеличиш хонорара на 10лв. hahaha но само за 100% успеваемост Stop  иначе не се признава.

Ти знаеш ли, че ти дължа 2 по 5  Thinking

# 437

Сиси мн хубава песничка.... и не само Wink
Гледам в теб да не останат никакви съмнения Rolling Eyes че си е струвало да преговаряш за оставане вечерта. Laughing:
Stop Сис то от обед се бе почнало и му се виждаше края, а и не бях само аз празнуваща имаше кой да поздравяват : Peace
струваше си определено

Наде, и аз не мисля  че ще е катастрофа, СИС е права- винаги ни дават в края 2 ситуации едната се оказва без проблемна/маловажна/; мисля че Халил ще спре и Фери ще избяга или нещо такова... м и тя да е на вратата в окаян вид...да е избягала примерно без чанта и ключове.... Rolling Eyes

# 438
# 439
Браво на Вас момичета, Вие сте по-оптимисти от мен. Направо ме успокоихте, защото когато няколко глави мислят истината е някъде по-средата. Най-добрият вариант е както Габи каза, да е самата Фери на вратата.

# 440

Наде, и аз не мисля  че ще е катастрофа, СИС е права- винаги ни дават в края 2 ситуации едната се оказва без проблемна/маловажна/; мисля че Халил ще спре и Фери ще избяга или нещо такова... м и тя да е на вратата в окаян вид...да е избягала примерно без чанта и ключове.... Rolling Eyes

Нещо такова ще е Peace Нека сме оптимистично настроени. Wink

Ех, тоз Корайчо страшен, много радва. Whistling Само Ханде му е голяма слабост и за нея е готов на всичко. Чудя се как ли ще се държи Ханде след инцидента, дали ще се промени нещо в поведението й Thinking или пак ще я кара по старо му.

# 441
  • Сливен
така ли  doh забравила съм ама добре че ми напомни те вече не са 10 а са станали 30 с лихва за закъснението  smile3508

# 442

Нещо такова ще е Peace Нека сме оптимистично настроени. Wink

Ех, тоз Корайчо страшен, много радва. Whistling Само Ханде му е голяма слабост и за нея е готов на всичко. Чудя се как ли ще се държи Ханде след инцидента, дали ще се промени нещо в поведението й Thinking или пак ще я кара по старо му.
Да на Корай само не му одобрявам слабото място...
В началото ще се промени Ханде...  после ще е същата

# 443
така ли  doh забравила съм ама добре че ми напомни те вече не са 10 а са станали 30 с лихва за закъснението  smile3508
А Миме, аз по друга причина напомням. Mr. Green За първия път съм съгласна hahaha даже не бях информирана, че такива схеми въртиш и сестрата каза, че тарифата била 5 лв. Laughing но за вторите ти нещо си в грешка.  Naughty Аз ти дадох информация,  hahahaче накрая и пари ми искаше.

# 444
Сега пак изгледах края и забелязах, че Халил зави в обратна посока и това заключване на вратите не ми харесва и това е, дано да се опомни. Да знаете, че на вратата наистина може да е Емир. Сега видях,че докато седеше на пейката до него имаше едно такси. Аз Ви казвам лека нощ, защото се усещам, че вече ми е трудно да пиша, даже в по-преден мой пост допуснах и грешка. Изморих се от емоции и отивам да отмарям.

# 445
  • Сливен
А Миме, аз по друга причина напомням. Mr. Green За първия път съм съгласна hahaha даже не бях информирана, че такива схеми въртиш и сестрата каза, че тарифата била 5 лв. Laughing но за вторите ти нещо си в грешка.  Naughty Аз ти дадох информация,  hahahaче накрая и пари ми искаше.
ми какво да се прави като ми дължиш ще си ги искам Crossing Arms смили се над детенцето  да може да си купи сладолед от лунапарка  hahaha

# 446
Ти знаеш ли, че ти дължа 2 по 5  Thinking
така ли  doh забравила съм ама добре че ми напомни те вече не са 10 а са станали 30 с лихва за закъснението  smile3508
А Миме, аз по друга причина напомням. Mr. Green За първия път съм съгласна hahaha даже не бях информирана, че такива схеми въртиш и сестрата каза, че тарифата била 5 лв. Laughing но за вторите ти нещо си в грешка.  Naughty Аз ти дадох информация,  hahahaче накрая и пари ми искаше.
ми какво да се прави като ми дължиш ще си ги искам Crossing Arms смили се над детенцето  да може да си купи сладолед от лунапарка  hahaha
Оооо и на родата си не опрощава дълговете. hahaha Помоли сестра си да ти купи сладолед.
Виж колко е тактична Whistling hahaha оставя ни сами да оправим сметките.

Аз се изнизвам. Mr. Green Вие се разберете.

Лека Hug

# 447
така ли  doh забравила съм ама добре че ми напомни те вече не са 10 а са станали 30 с лихва за закъснението  smile3508
А Миме, аз по друга причина напомням. Mr. Green За първия път съм съгласна hahaha даже не бях информирана, че такива схеми въртиш и сестрата каза, че тарифата била 5 лв. Laughing но за вторите ти нещо си в грешка.  Naughty Аз ти дадох информация,  hahahaче накрая и пари ми искаше.
ми какво да се прави като ми дължиш ще си ги искам Crossing Arms смили се над детенцето  да може да си купи сладолед от лунапарка  hahaha
Оооо и на родата си не опрощава дълговете. hahaha Помоли сестра си да ти купи сладолед.

Лека Hug

Naughty не е проблема в сладолед, кака ще и купи и на лунапарк ще я заведа
обаче дълговете тр да се плащат... не м така  hahaha

# 448
  • Сливен

Лека Hug

айде от мене да мине ще съм добричка ай си ми леля ще ти опростя дълга Лека нощ  Hug

# 449

Общи условия

Активация на акаунт