Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 27"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 33 040
  • 715
  •   1
Отговори
# 375
  • Сливен
Мен ми мирише на катастрофа. Ако е изнасилване, става страшно като при Фатмето. Не ми се вярва да е второто, нали казаха, че предстоят хубави серии. Моля дайте линк за серията, да изгледам сцената отново на сдобряването й преди лягане, а ако и Еми преведе сега, БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЯV
http://www.ddizi.com/diziler/909/Adini-Feriha-Koydum

# 376
е нищо не разбрах от този край Shocked
И аз така #Crazy Нито с Фери и Халил, нито на вратата кой беше. Нищо не се разбра.

Лека, Вили Hug

# 377
  • Варна
Здравейте Фемирки..бях на работа и не можах да гледам серията...сега ще я гледам, но края точно хванах на вратата е Емир...супер ще е другата серия hahaha hahaha hahaha

# 378
Много благодаря за линка!  bouquet

# 379
  • Варна
Здравейте Фемирки..бях на работа и не можах да гледам серията...сега ще я гледам, но края точно хванах на вратата е Емир...супер ще е другата серия hahaha hahaha hahaha

Не може да е Емир. Той нали не знае че тя живее там?

# 380
  • Сливен
Дани имаш много красива наградка направо да ти завиди човек  Joy Joy Joy Joy

# 381

няма да е Емир, как той ,,,е в болницата  #Crazy

# 382
Каже и Вашите мнения по въпроса? Аз мисля, че катастрофираха, защото вдигна висока скорост. Няма как да е я отвлякъл и така бързо да се разбере.

# 383
  • Варна
Той ще е ...така мисля...може да  е нямало никой в Джансу и затова да е отишъл да пита портиера...Зехра няма за какво друго така да се изненада...

# 384
  • Сливен

няма да е Емир, как той ,,,е в болницата  #Crazy
ще има някаква изненада ама дано е някоя по-малка  Rolling Eyes
Вили Лека  Hug

# 385
Наде интервюто с Чаги  http://www.setarkasi.com/emir-ferihasiz-gecelerde-fena-yakalandi/

на снимките Чагатай не е сам, Той казва че това е приятел, не гадже…
Не знаел до кога ще продължат снимките на филма т.е. кога е края на сезона.
Казал е че Фери бяга Емир я гони… но май по скоро като шега не съм сигурна newsm78

# 386
  • в очите на дъщеря си
аз мисля , че няма нищо общо с тях

Халил ще се осъзнае и ще спре колата

# 387
  • Варна
Трябва анкета кой е на вратата   Laughing

# 388
  • Варна
Благодаря Миме, за наградата, но съм до 23ч. на работа и нямаше как да я гледам серията...сега започвам...

# 389
  • Сливен
Каже и Вашите мнения по въпроса? Аз мисля, че катастрофираха, защото вдигна висока скорост. Няма как да е я отвлякъл и така бързо да се разбере.
не мисля че ще катастрофират много катастрофи ще станат за 2 епизода  Peace мисля че по някое време Халил ще се осъзнае и ще спре някъде  Stop

Общи условия

Активация на акаунт