Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 27"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 32 991
  • 715
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • Варна
Мале още съм будна  #Crazy

# 452
  • Варна
Да затворя и за тази вечер....Лека фемирки.... luvbed smile3524 1countingsheep newsm46

# 453
Добро утро! Hug Hug Hug

Вече по-спокойно дишам Rolling Eyes hahahaкато знам, че дългът ми е опростен.

Вили, ето песента, която искаше пак да чуеш. Hug

# 454
Добро утро
Ама то няма никой  newsm78 всички явно днес сте се отдали на сън  Mr. Green
 hahaha hahaha Сиси здравей тъкмо щях да те изпреваря с кафето ама ти пусна преди мене ама явно така е трябвало че чувам дълг си имала  Whistling

Благодаря ти много за песничката ама тука на работа не мога да я чуя  Rolling Eyes чак в понеделник ще стане  Mr. Green

# 455
Добро утро.  bouquet
Сиси, страхотна  маса, благодаря.  bouquet Hug
ВилиHug

Прочетох коментарите и разбрах, че серията е била доста вълнуваща. Heart Eyes  Само краят нещо не ми харесва, но ще видим другия петък.  Thinking Като изгледам серията ще коментирам, но това вероятно, ще стане утре. Hug
Желая ви хубава и слънчева събота.

# 456
Снежка  Hug Hug

Дани обаче снощи е била собствения си рекорд по заключване на темата   hahaha hahaha

# 457
Добро утро
 hahaha hahaha Сиси здравей тъкмо щях да те изпреваря с кафето ама ти пусна преди мене ама явно така е трябвало че чувам дълг си имала  Whistling

Аз никой ли съм. Mr. Green

Имах Stop вече всичко е уредено.  hahahaЕдвам се оправих с едната ти братовчедка, а Габи я привиках за арбитър Laughing но никаква подкрепа не ми указа. Crossing Arms

Снежка Hug Пак нанякъде ще ми хойкаш  Whistling

Е понеделник Laughing какво да се прави. Пак ще я пуснем.

# 458
Добро утро

Аз никой ли съм. Mr. Green

Имах Stop вече всичко е уредено.  hahahaЕдвам се оправих с едната ти братовчедка, а Габи я привиках за арбитър Laughing но никаква подкрепа не ми указа. Crossing Arms

Снежка Hug Пак нанякъде ще ми хойкаш  Whistling

Е понеделник Laughing какво да се прави. Пак ще я пуснем.
Ами това остана от предния ми пост преди да те видя че си тука  Hug Hug
Снощи явно за някакви 10лв. ставаше въпрос а  hahaha няма проблем ще я оправим ние братовчетката  Laughing Laughing за дето така прави с Мамчето ми    Mr. Green

# 459

Дани обаче снощи е била собствения си рекорд по заключване на темата   hahaha hahaha

Да, между другото, имаме си рекорд  hahaha hahaha Ама няма конкуренция Mr. Green ще взема да се включа някой път в борбата за ключа. Whistling

# 460

Дани обаче снощи е била собствения си рекорд по заключване на темата   hahaha hahaha

Да, между другото, имаме си рекорд  hahaha hahaha Ама няма конкуренция Mr. Green ще взема да се включа някой път в борбата за ключа. Whistling
Охо не че те подценявам Сиси ама с Дани ще ти е доста трудно  hahaha hahaha то това момиче не спи явно  #Crazy по добре не се мъчи да стоиш до посред нощите ако не е за друг повод   Whistling Whistling

# 461
  • в очите на дъщеря си
Добро утро Hug Hug Hug

така ме развълнува снощния епизод , че от сутринта само той ми е в главата
Hug

# 462
Добро утро!

# 463

Ами това остана от предния ми пост преди да те видя че си тука  Hug Hug
Снощи явно за някакви 10лв. ставаше въпрос а  hahaha няма проблем ще я оправим ние братовчетката  Laughing Laughing за дето така прави с Мамчето ми    Mr. Green

Ааа добре, така може Hug

Не 10, за 30 ставаше въпрос. Laughing Не знам коя от двете си братовчедки първа да подхващаш hahaha

Дани обаче снощи е била собствения си рекорд по заключване на темата   hahaha hahaha

Да, между другото, имаме си рекорд  hahaha hahaha Ама няма конкуренция Mr. Green ще взема да се включа някой път в борбата за ключа. Whistling
Охо не че те подценявам Сиси ама с Дани ще ти е доста трудно  hahaha hahaha то това момиче не спи явно  #Crazy по добре не се мъчи да стоиш до посред нощите ако не е за друг повод   Whistling Whistling
По друг повод е дъще Whistling иначе нямаше да се захващам. Mr. Green Скоро ще издебна Дани и си прибирам ключето. hahaha

Тинче, Наде Hug Hug

# 464
Добро утро Тинче      bouquet    Hug

Добро да е Наде    Peace

Общи условия

Активация на акаунт