Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 27"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 32 893
  • 715
  •   1
Отговори
# 570
Тинче, аз първоначално на подписа се загледах, нооо Чагито страшна усмивка е извадил. Whistling
И това tas не можах да го разбера какво означава newsm78  hahahaнавсякъде що е Чаги го слагат, трябва да е нещо съществено. Mr. Green

Много е хубава песента, поне музикална вечер си правим  Party, като са забегнали половината hahaha за бонбонки и сладолед май беше.

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 22:39 от ·٠•Sisito•٠·

# 571
  • Варна
Ето го клипчето което направих днес  Hug Hug Hug Не знам станало ли е добре  newsm78

# 572
  • Сливен
Здравейте  Peace
Хриси клипчето е станало супер браво  Hug Hug Hug
На луна парка беше супер Peace само може да съжалявате че не дойдохте  Flutterдругите още са там Party аз си дойдох да гледам Мечтатели Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 22:52 от ·٠•Mimen4ence•٠·

# 573
  • в очите на дъщеря си
Тинче, аз първоначално на подписа се загледах, нооо Чагито страшна усмивка е извадил. Whistling
И това tas не можах да го разбера какво означава newsm78  hahahaнавсякъде що е Чаги го слагат, трябва да е нещо съществено. Mr. Green

Много е хубава песента, поне музикална вечер си правим  Party, като са забегнали половината hahaha за бонбонки и сладолед май беше.

ама и подписа кърти мивки Mr. Green заради това първо там си се загледала

май русото чудовище е до него newsm78

# 574

Много е хубава песента, поне музикална вечер си правим  Party, като са забегнали половината hahaha за бонбонки и сладолед май беше.

ама и подписа кърти мивки Mr. Green заради това първо там си се загледала

май русото чудовище е до него newsm78
Нали съм по големичките Mr. Green първо натам ми се насочи погледът.

Сега забелязах, тя е, hahahaама внимавай, че пристигна дъщеря ти.

Хриси, клипчето е станало супер, с една от любимите песни от филма.  bouquet

# 575
  • в очите на дъщеря си
Хриси , супер е smile3501 smile3501 smile3501

# 576
  • Варна
Радвам се че ви харесва  Hug Hug Hug

# 577
Хриси, много ми хареса.

# 578
Тази Селин вече не мога да я трая. Защо не остави момчето намира и да си намери подходяща за нея партия. Менджър, добре но тя сигурно и в тоалетната го придружава, като пазач пред вратата. Ми как Чаги, ще си намери момиче, то смее ли някоя да го доближи. Може ли такова нещо, жена на около 40г., а той на 20г., ми тя направо може да му бъде майка. Яде й се на жената крехко ярешко, неще дърт овен.

# 579
  • в очите на дъщеря си

# 580
  • в очите на дъщеря си
Тази Селин вече не мога да я трая. Защо не остави момчето намира и да си намери подходяща за нея партия. Менджър, добре но тя сигурно и в тоалетната го придружава, като пазач пред вратата. Ми как Чаги, ще си намери момиче, то смее ли някоя да го доближи. Може ли такова нещо, жена на около 40г., а той на 20г., ми тя направо може да му бъде майка. Яде й се на жената крехко ярешко, неще дърт овен.

ами не е проста Mr. Green

# 581
  • Варна
Забелязвам че в бокса най гледана е 7 част където е сдобряването на Емир и Фери  Mr. Green

# 582
Ами това искат зрителите, сценаристите да помислят по тези въпроси.

# 583
  • в очите на дъщеря си
Забелязвам че в бокса най гледана е 7 част където е сдобряването на Емир и Фери  Mr. Green

ако съдя по себе си Crazy

# 584

Общи условия

Активация на акаунт