Отговори
# 105
ехооо, как сте, бе девойки? Аз нещо нямам настроение днеска Tired , дали защото от 5 дена задържам /заради гадния ПМС, а може би и луната / или заради дъжда и лошото време, които възпрепятстват плажа вече втора седмица - не знам. Общо взето диетата все още се спазва стриктно, но като няма резултати налице и е мноооооооооооого трудно Crossing Arms и обезсърчаващо. Простата равносметка показва, че за 3 и половина месеца съм свалила 20 кг, а следващите 15, които съм си "заплюла" май ще ми "разкажат играта". Няма да се откажа, но идва сезонът на дините и пъпешите и -  Rolling Eyes мани, мани..... как ще се ядат не знам! Вие имате ли ги в листите си, ако да - "шеър"-нете ги с вярното си другарче  Mr. Green
Браво на Полито-87  Peace хайде още такива успехи, че да не ми е криво за собствения ми "напредък"!
И на Елибанд й се кефя на последователността - само така, момичета!

# 106
хехе чеее -20 за 3 месеца е един много добър резултат Simple Smile Браво!!! Аз имам диня и пъпеш като пъпеша зависи от кой вид е ама аз си го похапвам какъвто ще да е по 200 гр Simple Smile

200гр. пъпеш-жълт или 160 гр. медна роса
280гр. диня

това са 2 блока

# 107

Добро утро момичета  Peace

Чаша кафе за започване на прекрасния ден с усмивка и минус килограми!

# 108
Здравейте, момичета!   bouquet
Тази вечер докато седях на едно столче и се хванах, че корема ме притиска точно както когато бях в деветия не, ама в седмия месец. Та .... преди 30-ина минути реших, че е време да се вземат мерки. Изчетох тази тема и от тук - от там по нещо и от другите темички. Писах по скайп на диетолога, но искам да помоля, ако някъде сте описали примерни режими или таблички или някаква по - подробна информация за хранителния режим, да ми помогнете с линк. Идеята ми е да започна с някакво режимче, пък било то и измислено, че докато чакам за консултация и изготвен режим, да не ми мине вдъхновението  Whistling
Ще чета старите теми колкото мога, дано схвана нещо, че тези блокове изобщо нищо не ми говорят.
63 кг. съм, за да си върна формата, трябва да сваля 10 кг.  Praynig
Ако някой се отзове, предварително благодаря!

# 109
Аз бих ти препоръчала да се запишеш в темата на Зоната там ако прочетеш е описано кое по колко грама ще можеш да изчислиш и колко протеини са ти нужни Simple Smile

# 110
Благодаря! И на лични имам пратен линк към темата, мисля, че наистина съм за там. Прегледах набързо и ... все едно чета на друг език Embarassed Но няма да се отказвам, ако не да отслабна и да спазвам диета, то със сигурност поне ще прочета всичко до край, а през това време ще чета вашите добри резултати за допълнителна мотивация.
Успех на всички   bouquet

# 111
Разбира се че ще отслабнеш Simple Smile Ако имаш въпроси пиши на лични и ще ти отговоря Simple Smile

# 112
МОМИЧЕТА, ЗДРАВЕЙТЕ ПОНЕДЕЛНИШКИ  Hug
бързам да кажа, че вчера "разбих каръка" с едно минусче от 300 гр и днеска гледам с по-други очи на живота. Бавно става мамамус .... ама кво да се прави  Rolling Eyes Упоритост е ключовата дума в този режим - само инат му е майката! Вчера сутринта мъжо като рече, че му се ядат мекици и аз какво да правя - гледам, гледам, па се захванах. Майчето замеси тестенцето, пък аз пържих докат` не ми писна. Ииии толкова криво ми беше, ама нейсе - инатът си каза думата и устисках. Само това ми трябваше - с пържено тесто да се наям и лелееее .....  ooooh! има да ви се вайкам после.....
   Днеска пак имам комплимент от една приятелка. Не се бяхме виждали доста време и "ауууу, ма колко си отслабналаааа ...." и т.н.    Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Ей това страшно ме мотивира! Просто няма по-хубав стимул!.
Чочко, мерсаж за грамчетата, аз диня и пъпеш все по 200 гр /за 2 блока/ съм ги смятала досега, а ето, че имало и условности.
Трябва да свърша малко работа сега. Успешен и режимен ден ви желая и само хубави емоции през цялата седмица
баааайй

# 113
някой може ли да ми помогне с грамажчето за череши?

# 114
Току - що прочетох в темата за зоната, че 1ВБ - ЧЕРЕШИ-7БР.

# 115
1 ВБ?? какво е ВБ

# 116
Въглехидратен блок. Нали определяш колко блока трябва да изяждаш протеини, въглехидратните блокове са колкото и протеините, а е изчислено, че 1 Въглехидратен Блок е равен на 7 бр. череши. Т.е. можеш да ядеш толкова бр. череши, колкото блока въглехидрати трябва да ядеш, умножено по 7
Дано не те обърквам, но така поне разбрах аз ... ако греша, някой да ме поправи, моля!

# 117
  • София
Аз череши въобще нямам в менюто.
Включвам се обаче, за да ви насърча, че режимът е възможен и по време на олинклузива. И то при положение, че си изяждам средно по 15 блока на денонощие - хем съм кърмачка, хем съм с предменструален синдром. И наистина ям много, но съм доволна от визията си! Така че - горе главата, момичета!

# 118
Ехоооо, как сме днеска? Папкаме ли, папкаме ли - ама само по режимчетооооо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Минавам ви набързо, че имам доста задачки. При мен нещата потръгнаха пак в желаната посока.  bowuu Мнооого съм доволна, желая и на вас така. Айде до скоро
  bouquet

# 119
  • София
И аз съм режимна:)! Имах малко прегрешения, но вече съм се заела сериозно и без никакви отклонения Simple Smile, че идва море Grinning!
Да ви попитам на салатите може ли лук и магданоз, че забравих да питам Оги Simple Smile?
Лек и успешен ден  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт