Отговори
# 120
# 121
Здрасти, здрастиии.   bouquet
Ама много сте ми муднички нещо в последно време - не диетувате ли, не ви се пише ли, какво ли 
 Thinking
Тинкатинк, магданоз колкото искаш, а пък лукът влиза в грамажа на салатата, т.е. от 300 грама салата махаш, да речем, 30 грама от доматите и ги заменяш с лук. Чела съм го в старите теми - ако бъркам - нека някой ме поправи.
Лятото почука на вратата, а ние отслабваме ли, отстлабваме ....   Стягайте се и да падат килата и сантиметрите! Аз ще ви наглеждам отвреме навреме.  Mr. Green
бааааааааааййййй

# 122
Здравейте момичета,
Приемате ли новаци в групата?
Бях при Оги преди 20 дни, имам да свалям 15 кг. сега спазвам стриктно грамажите с 2 прегрешения до момента Embarassed, но иначе веднага усетих резултата. Засега съм - 4. Дано успея да наваксам за тези 10дни, които остават и да постигна заветните -6 за месец.

# 123
Здравей mayamaya   bouquet
На мен днес ми е 6-и ден. Ориентирам се по листите на О.Сим., дадени тук из темите, но не съм го посещавала лично. И аз искам да сваля 15 кг, зная, че няма да стане, тъй като това са ми момичешките кг. Надявам се да сваля десетина кг. или поне 6-7. Ти се движиш много добре, горе - долу по 2 кг. на десет дни, така че вярвам, че ще ти се получи. Аз за сега съм - 1 кг. Ето и още една темичка подобна http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=565879.new#new
Успех!  

arabsko kafe, аз не пиша, понеже вече 6 дни съм с едно меню (нямам време да си изчисля и приготвя нещо друго), но чета редовно  Simple Smile Имам прегрешение с 1 чушка бюрек и с едно кафе 3 в 1 и с няколко глътки кола и с 2 парчета шоколад  Embarassed и това само за 5 дни. Трябва да стана по - стриктна, ама .... пуста лакомия! 3 дни издържах абсолютно по зоната и ето какво взе да става ...НОООО продължавам!

# 124
  • София
Здравейте момичета!
Искам да ви попитам, понеже не мога да се свържа с Оги, дали мога да съчетая лунната диета с нашата, че бавно стават нещата Simple Smile! Та съм решила 2-та дена преди и след лунната в петък да съм на кисело мляко 0,1 с ядки по режима, а самия ден на лунната на прясно мляко само (мн добре ми се отразява на мен). Вие какво мислите?
Благодаря предварително Hug!

# 125
Някъде из темите (не помня вече в коя), четох, че Оги е казал на едно от момичетата, че лунната диета с нашата е ок. Обаче за прясното мляко не зная, някой по - запознат да каже. До сега само за айрян четох от млеката.

# 126
Здравейте и от мен, момичета! Simple Smile
Преди години бях на режима на Огнян Симеонов и бях очарована от резултатите и от начина, по който се чувствах и изглеждах.
За около 3 седмици бях свалила около 4 килограма и видимо бях заслабнала. Е, тогава бях и доста по-слаба, отколкото сега. Grinning

Та след толкова време и лутане в стремежа си да се отърва от излишните килца след бременността, пак извадих листата с режима и ще се присъединя към вашите редици.  Laughing
Целта ми е на първо време да смъкна 10 килограма.  Peace

Моля, споделете по колко вода пиете на ден. В листата ми пише 1,5-2 литра/ден, но ми се вижда малко това количество. Или това е минимумът?
Иска ми се освен мазнинките, да се отърва и от целулита, който ме е нападнал, а нали казват, че точно водата го отмива най-ефикасно...

Успех на всички ни и пишете, че да се поддържаме. Simple Smile

# 127
Добро утро и от мен
 Бях в отпуска и затова не пишех но днес съм на линия и ще съм по редовна.
Охххх една седмица бяхме из планината и там едно ядене падна направо ужас изобщо не се вмествах в режима. Вчера ме беше страх да се претегля  е резултата е +3кг  newsm45 newsm45.
От днес пак започвам по режимчето и този път съм решила че ще издържа пък к"вото ще да става

# 128
Eliband, дано си върнеш формата много бързо. Ще те следя, за да видя какво става при по - сериозно и не еднодневно излизане от зоната, защото подозирам, че и на мен ще ми се случи някой път  Embarassed

# 129
Момичета ето ме и мен след 2 седмици прекъсване Simple Smile Яд ме е че така стана ама въпреки всичко 5 килогрома дето ми останаха трябва да ги махам Simple Smile

# 130
Брей, нищо не казвате за водата  Laughing

# 131
Ами аз си мълча за водата, тъй като нищо не зная по въпроса. Според мен колкото повече, по - добре. мисля, че това би трябвало да ти е минимума и не трябва да падаш под него. За себе си не зная колко вода пия, със сигурност трябва да я увелича.

# 132
  • София
Брей, нищо не казвате за водата  Laughing

Колкото повече вода, толкова по-добре! Това литър и половина-два, което явно на всички ни е посочено като количество, аз вече съм го изпила до 1 часа на обяд...

# 133
Здравейте момичета, минавам набързо, че днес изпращам мъжо в командировка и имам да досвърша куп неща преди да отпрашим за летището! Поздрави на новите попълнения - добре дошли и ви желая да бъдете стриктни!  Flutter  Аз около седмица бях във фазата "сик енд тайърд" от всякакви диети - общо взето не следвах режима, но не ми се и ядяха някакви кой знае какви забранени неща.  Rolling Eyes Изкарах периода основно на плодове, /и веднъж едно парче торта/ и нямам никакви плюсчета, за което много се радвам. От 1 юли вкарах и 15 минути степер сутрин - може пък това да ме е хелпнало със задържането на килца. А иначе продължавам и повече няма да се помайвам!     Whistling
Направо се чувствам на половината на пътя с предстоящите ми 20 кг за смъкване...  ooooh! ама няма начин! Ако продължавам да съм извън режима няма да се смъкнат сами ...
За водата какво да ви кажа - хич не ми се пие. А тук вече е над 35 градуса жега! Не знам що за "камила" съм се пръкнала такава -  #Crazy Едва успявам по половин литър на ден да изпия и то през сила, въпреки че знам, че е доста полезна. Та това от мен засега.
Трябва да бягам сега - желая ви хубав уикенд
  bouquet

# 134
ауууу, Thinking никакви ви няма .... бас държа, че сте на море с по едно плодово коктейлче с оранжево чадърче, забодено в дупето на една праскова!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green няма лошо, ама преди коктейлчето мушнете една пилешка пържола! А след коктейлчето минете през БГМАМА-та да споделите какво ви се върти в ума!   Whistling
Айде до скоро
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт