Отговори
# 165
  • Пловдив
Ехх почвате да ме навивате и накрая и аз ще се свържа с него.А по скайп стават ли пак нещата,како все едно да си на живо с него,т.е. режима толкова точен ли ти го изработва,колкото и на живо?

# 166
  • София
arabsko kafe,
по колко блока ти е дал диетолога на ден? Описаното ти меню ми се вижда супер оскъдно  newsm78
Особено закуската- та това са само 3 грама белтък  Rolling Eyes
  bouquet

# 167
Добър вечер, дами!  Wink върви ли диетата? Хайде аз да се похваля малко  Flutter още в понеделник сутринта бях свалила "върнатите" от миналия път 2 /няма и толкова/ килца. Вчера не се премерих, а тая сутрин съм с минус 400 гр! Абе с една дума, отличничка!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Страхотно върви, желая и на вас поне като моя успех! Не че е кой знае колко, но много му се радвам   Mr. Green  Пък и така се нахъсвам повече - друго си е Кантарчо да е на твоя страна  Grinning
Бебс, не съм говорила със Симеонов по скайп- поразрови в старите темички и ще намериш инфо.
Баронеса, в моите листа пише 8 блока на ден. А 100 гр мляко /прясно или кисело/ са 1 блок и понеже съм фен на кафето с мляко, това ми е и закуската всеки ден.
Отивам да мушна нещо по Лист 1 и после в леглото. Лека нощ  Peace

# 168
  • София
Цитат
А 100 гр мляко /прясно или кисело/ са 1 блок
Това не е вярно, бъркаш се !
Виж в някоя таблица колко протеин има в 100 грама и ще разбереш защо  Wink

И аз съм по Зоната от известно време, на 8 блока, но не свалям засега и си търся грешката  newsm78

# 169
200 грама обезмаслено мляко са един блок(въглехидрати и белтъчини) + 1 орех или 3 бадема или.... един блок мазнини

Има някои хитринки, които са полезни:
-Може да хапвате млякото с 1 л ленено брашно
-Сутрин на гладно 1 чаша топла вода
-1/2 час преди хранене пак топла вода /преварена примерно/
-Когато се храните, първо изяждайте белтъчините, после въглехидратите и мазнините.

# 170
Здравейте ,дами  Peace Реших , да се присъединя към вас ,защото от 1 месец се храня по режима на д-р Симеонов , а малко преди това по Зоната ,сега комбинирам двата режима и ще пиша и в двете теми  Wink Най-накрая се пристраших ,да ви пиша ,не само да ви чета ,защото много ме мотивирате и мисля ,че ще си помогнем взаимно в борбата с килцата   Laughing

# 171
Ейййййй, добре, че ме "светнахте" за млякото. Пит е права, че 1 блок е 200 грама, а не 100! Забравила съм, че единият блок беше половинка кофичка мляко, а двата - цяла! Е, да му се не знае! Чак се ядосах - толкова месеци изкарах така, а и всеки ден имам едно или две хранения изцяло на мляко.
Успех на мишинк и останалите.

# 172
  • София
Пит, каква е целта на лененото брашно в млякото  newsm78 Фибри ли или масло да внесем? Защото в мякото лек превес имат въглехидратите и ако сложим брашното няма ли да се разбалансира съвсим порцията ? Купила съм си такова брашно, но само веднъж съм го ползвала като добавка в кексово тесто  Blush

# 173
Пит, каква е целта на лененото брашно в млякото  newsm78 Фибри ли или масло да внесем? Защото в мякото лек превес имат въглехидратите и ако сложим брашното няма ли да се разбалансира съвсим порцията ?
според мен целта е и двете
лененото семе е много полезно, но смляно на брашно е по-усвояемо от организма.
даже най-добре ако се смели директно преди консумация
влияе и на перисталтиката, богато е на белтъчини, омега киселини и други разни положителни нещица

http://zdrave.rozali.com/netradicionna-medicina/p7586.html

# 174
  • София
Здравейте ,дами  Peace Реших , да се присъединя към вас ,защото от 1 месец се храня по режима на д-р Симеонов , а малко преди това по Зоната ,сега комбинирам двата режима и ще пиша и в двете теми  Wink Най-накрая се пристраших ,да ви пиша ,не само да ви чета ,защото много ме мотивирате и мисля ,че ще си помогнем взаимно в борбата с килцата   Laughing
Сподели резултата за този месец:) Hug!

# 175
Аз имам малко хормонални проблеми в момента и не е много обективно положението при мен ,но при меренето бях свалила 4 см от корем и по 3 на крак ,ръцете ми не бяха мръднали ,а и 2 на дупе - общо 12см ,което се равняваше на 2% мазнини и бях много доволна  Wink

# 176
аз мога да ви споделя един уникален режимен десерт ,всички си мислят ,че е крем карамел има абсолютно същия вкус    chef аз съм го кръстила "диетичен крем карамел" :

трябва ни 1 яйце и 250 мл прясно мляко ,ванилия на прах или ванилова есенция и 1 с.л. подсладител(може и мед ,но не съм пробвала). Ако искате да стане повече порции - за всяко сложено яйце се добавя 250 мл мляко ,съответно и подсладител   Wink

Разбиваме яйцето с подладителя и ванилията ,докато стане на пяна ,доливаме мялкото и разбиваме хубаво.Готовата течност изсипваме в купички и печем за 30-35 мин. на предварително загрята фурна на 170 градуса (печем на парна баня, аз слагам вода до средата на купичките).Аз ги оставям да хванат коричка и попринцип го правя с 2 яйца и ми стават 6 порциии. Аз съм пристрастена   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    

# 177
Здравейте,
бих искала да се присъединя към вашите редички!
от Бургас съм на 29 години
от няколко години дебелея неистово след като спрях активната си спортна кариера Simple Smile
ядях непрекъснато и всичко
когато един слънчев ден на 01.10м се качих на кантара и ударих 99килограма
ужасих се и започнах да ровя из нета, така попаднах на Огнян
не можах да се свържа с него веднага затова пък си купих карта за фитнеса и започнах да тренирам
на 25.10 вече успях да се свържа с Оги и ми изготви режим, когато започнах вече бях 94 килограма
Днес вече съм 88кила и откакто съм на режима съм свалила 6 килограма. измерих си и мерките ханш талия с по 4см по малко гръдна обиколка 5см надолу
не съм прегрешавала никога и винаги си ям много стриктно, имам си везна и всичко тегля.
последната седмица заменям закуска и обяд с мляко
чувствам се чудесно засега, бих искала да стана 65килограма което значи че имам да свалям още 23 килограма
понякога ми става тъжно как успях да се оставя така и се чудя дали ще успея да се преборя

поздрави на всички Hug

# 178
понякога ми става тъжно как успях да се оставя така и се чудя дали ще успея да се преборя
поздрави на всички Hug

Не се тормози, килата ще смъкнеш!  Peace
Важно е след това да не допускаш да качиш много.
Ясно е, че не може цял живот да си супер режимна, но човек ако поиска винаги може да се върти около "Зоната"
Има книжка "Зоната" с автор Бари Сиърс, има я в спиралата.нет
Режимът на Симеонов е изцяло базиран на тази диета, прочети книжката, там нещата се обяснени много добре.
Успех ти пожелавам!

# 179
Да се отчета за месец и една седм режим + тренировки
-4 кг
талия -6см
ханш -4см
бедра -2 см
Килограмите не са много, нооооо сантиметрите.....
Много съм доволна от себе си, продължавам...
 Успех на всички, дано съм ви мотивирала

Общи условия

Активация на акаунт