Отговори
# 180
Да се отчета за месец и една седм режим + тренировки
-4 кг
талия -6см
ханш -4см
бедра -2 см
Килограмите не са много, нооооо сантиметрите.....
Много съм доволна от себе си, продължавам...
 Успех на всички, дано съм ви мотивирала
Поздравления!!!  newsm10
Нали знаеш, че се възстановяват мускули, за сметка на мазнини, т.е. ти като мзнини може и повече да си смъкнала, но си възстановила мускулна маса, която е по-тежка от мазнините.

# 181
Zdraveite, priemete me i men...novoregistrirana, no ne i nova. Cheta tozi forum ot 2007, "simeonovka"  - makar i neredovna, no sega se zaricham veche. Ot skoro imam otnovo internet u doma i shte navaksam pozabravenoto. Ne sam v BG i zatova pisha na latinica - izvinete me.
I az kato arabsko kafe sam v Kipar i 4estno ti se vazhishtavam kakvo si postignala - kato znam kolko trudno se namira kiselo mliako s malko procenti i kolko drugi vkusotii sa pod nosa mi. Bravo na vas che poddarjate foruma i ste si / mi polezni.

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 18:46 от venci_03

# 182
Еееее, супер, землячка   bouquet 
Добре дошла venci_03, и успех със слабеенето!  bowuu С колко килца се бориш, аз имам да топя още поне 20. Не е лесно, но трябва постоянство!  Peace  От вчера пак активно съм на вълна "Диета", че трябва да се тушират следите от системните преяждания. Още след първия ден заковах минусче!  Mr. Green Леко ми е - все едно ще полетя! Абе, режимът е страхотен! И сериозните винаги са възнаградени!
Успех, аз огладнях и отивам да хапна за последно днес.
Лека нощ
 Wink

# 183
Blagodaria ti arabsko kafe, az spazvah rejima predi poveche ot 4 godini i biah super dovolna - chustvah se tolkova jiznena. Togava triabvashe ot 52kg. da si varna moite 48, e dostignah 47- visoka sam 161sm.  newsm44
Sega sam 61 kg. i iskam da vidia 50 na kantara Embarassed, za poslednite 2 godini padna goliamo ugajdane - rabotih v edin magazin za susheni plodove i karamelizirani iadki, znaesh kakvi sa tuk v Kipar. Osven tova prekalih sas zabranenite hrani  i sega shte e goliama borba. Tova che namerih pak foruma e goliama podkrepa, a i kato znam che ima niakoi po nablizo za savet.   Hug

# 184
Добър вечер!  bowuu
Как сме, дами? Диетстваме ли?
venci_03, форумът много помага за мотивацията! Изпитано! Когато усетя, че започвам да се разколебавам или изкушавам - отварям старите теми! Най-важен е начинът на мислене - аз лично съм си решила, че няма да се изкуша с нещо, което вески ден и всеки сезон се намира по магазините. И при мен действа! 10 кг не са чак толкова много - ще се справиш Peace да му мислят тези като мен - с по 20!  #Crazy Те това се казва "прекаляване със забранените храни" Mr. Green Но важното е, че вече отчитам резултати и съм супер доволна!
Хайде, момичета, стягайте се и вие, и обратно в редиците Hug
П.С. Още нещо за мотивация!  Crazy

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 23:08 от arabsko kafe

# 185
privet,momicheta. Poizmachih se s menuto - daite malko idei za raznoobrazie. Avokadoto kam plodovete li e? Niamam go v listite, no mnogo me izkushava...

# 186
  • София
Здравейте, аз рядко пиша и не съм от най-стриктните , но все пак- от около 2 месеца спазвам горе-долу диетата, като спортувам 3 пъти седмично, но пък я нарушавам често вечер Embarassed. Въпреки това съм минус 1,5 кг като килограми, но като размер - от40 вече съм 38  Laughing. Краката ми са се стегнали и отслабнали видимо, също корема. Имам още около 4 кг за сваляне, най-трудните...Днес е пълнолуние и съм само на мляко.

# 187
момичета, как стои въпросът с луканката? Някой нещо да знае?  Thinking Thinking Аз съм питала Оги за кебапчетата и той изрично каза, че всяко месо, което не е пържено е позволено! И понеже те са си по 60 грама, та съм улеснена.
За авокадото нямам никаква представа - не съм му и фенка, честно казано. Но според мен, би трябвало да е плод. Тук намерих и извара с 15% мазнини - а по принцип знам, че толкова е диетичното сирене на Маджаров в България, което Оги позволява и което се яде без да добавяме мазнините. А пък нали извара се яде като се добавят мазнини?!  newsm78  Ама процентите като са същите - какво да правя с тая извара - да добавям мазнини или не  #Crazy знам ли - може българската извара да е с по-малко мазнини и затова да трябва да ги добавяме?!  ooooh!  ooooh! Може ли някой по-запознат да каже изварата в България с колко проценти мазнини е?! Оффф аз се обърках - не знам за вас  Joy  Joy Joy
айде лека

# 188
еееееее, всеки ден поглеждам и никакви ви няма!  Crossing Arms  Crossing Arms  Само аз ли имам да свалям кила - хайде включете се и да се стегнем докато е още зима! От три-четири дни скачам на въже и установих, че е страхотен кеф! Препоръчвам го на ентусиастките  Peace супер е! Започна супер филмче по Бтв!
Ще намина после пак! И пишете кой какво знае за луканката!
  bouquet
бай

# 189
 Thinking знаете ли как им викат на тези, които си говорят сами?!   Whistling

# 190
Arabsko kafe ne si sama, prosto az biah 3 dena bez komputar.  Hug Ako vidite antivirusna programa XP2012 - tarsete kak da ia mahnete, tova e virusa.  #2gunfire
Na vaprosa ti za lukankata - izprobvah varhu sebe si, kolichestvo na oko, zashtoto cialata e okolo 140gr reznah 1/3, plus zele ili morkovi, bez maznini. Za sega sam -3cm na talia prez papa i -2cm na hansha. Ne mi se kachva na kantara oshte.
p.s. ne smeia da go iam toia iogurt, nai-niskia procent maslenost e 2% newsm78, a edva udarjam bez mliako. Kakvo misli6 za halumito? Dai ideia.
Pozdravi na vsichki staraeshti se   bouquet

# 191
Здрасти Венци 03, написах един страшно дълъг и подробен пост, не можах да го публикувам и се самоизтри! Страшно ме е яд! #Cussing out
В общи линии:
има няклко кисели млека 0% - аз предпочитам Аламбра - по-вкусно ми е от другите! Можеш да си хапваш и 2% мляко - повече от 2 не е позволено!  
Луканката не ти ли е била малко 140 гр да ги разделиш на 3  Thinking пада се по около 45 гр и не знам дали протеините стигат в такова малко коричество. Това 1 блок ли е или 2?  newsm78
Халюмито е мазничко за нашия режим - има едно ХАЛЮМИ ЛАЙТ, което е само 12% и то май става, като се има предвид, че позволеното от Оги "Маджаров Лайт" е 15%  Thinking
Това е засега, затварят ми се очите, пък като се сетя, че утре е понеделник и се чувствам още по-уморена.  Tired
П.С. Много е гадно това с компа  #Crazy Човек вече не знае от какво по-напред да се пази.

Лека нощ
  bouquet

# 192
  • София
момичета, как стои въпросът с луканката? Някой нещо да знае?  Thinking Thinking Аз съм питала Оги за кебапчетата и той изрично каза, че всяко месо, което не е пържено е позволено! И понеже те са си по 60 грама, та съм улеснена.
айде лека

От Огнян зная, че саламите и луканките са най-вредни за диетата, защото са пълни с всякакви консерванти и овкусители, сол и още куп неща, които не са за ядене Mr. Green. А и да си спомним старата поговорка: Лакомо д..е, кръв с..ре newsm78 Хапни си една хубава пилешка пържола и ще си спокойна  bouquet

# 193
Здравейте, искам да ви попитам дали ще можете  да ме ориентирате как се стига до диетолога Огнян Симеонов (имам предвид какъв градски транспорт стига до там). Предварително много ви благодаря !

# 194
Пробвай в bgmaps, аз там намерих и адреса и маршрута.

Общи условия

Активация на акаунт