Отговори
# 210
ЙониБони , много ти благодаря  Hug

Днес ще ходя да напазарувам разни неща и от утре съм на линия, много съм се вдъхновила...а дано тоя път успея да се задържа на диетата и да смъкна излишните....20 кила  Whistling
Успех на всички и на мен също  Crazy

# 211
От днес съм на режима  Laughing, трябваше да е от вчера, но трябваше да напазарувам. Чакам с нетърпение първите резултати!
Успех в борбата с килата на всички!  bouquet

# 212
Успешен старт с диетата момичета! Аз започнах да ходя и на фитнес,но засега все още невиждам големи резултати Rolling Eyes ще ви докладвам след седмица отново. Пишете какво се случва при вас  Wink

# 213
Здравейте днес се мерих и кантарчето отчете - 4,5кг. Laughing на осми ден от началото на режима. Чак не мога да повярвам, като се знам колко трудно свалям кг. Мъжа ми, само ми се чуди на големите порции.
Даже каза, че както добре си хапвам, ако и отслабна ще бъде супер Laughing.
Хайде, успех на всички Hug

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 13:07 от ЙониБони

# 214
ЙониБони, страхотен резултат   bouquet Дай Боже на всяка от нас такъв резултат  Party
Аз още не мога да стигна до фитнеса, засега разчитам на диетата, като се стопли и на фитнес ще ходя поне 1-2 на седмица. От днес имам и домакинска везна и вече съм точна в грамажите. Засега не спадам на сантиметри, но ми е леко някак.

# 215
Здравейте момичета .Най-после реших и аз да се включа в редиците на отслабващите.Чета ви от две години и се възхищавам на успехите ви , И така.... аз се свързах с Оги преди две години по скайп,направи ми програмата и веднага я започнах,защото имах крещяща нужда /бях станала 115 кг/след пиене на антидепресанти.З а един месец свалих 7 кг и бях много доволна ,но се отказах,започнах най различни други и ту свалях,ту качвах,но свалените кг ,който бях постигнала с режима си останаха.Просто тези който свалях с другите диете даваха йо-йо ефект.Правих 90 дневнат,пих кленовия сироп на господин Гарабитов и какво ли не .....но йо-йо.... Сега от 3 дни съм отново на програмата и се чувствам супер . 2 кг -,.явно съм задържала вода ,но се чувствам супер.Днес ще карам на айрянче заради лунната диета ,а и да се пойзчистя. Надявам се че не съм ви била досадна .Очаквам вашата подкрепа за да постигнем заедно добри резултати . Успех на всички и Хубав ден !!!!!

# 216
  • София
Здравейте днес се мерих и кантарчето отчете - 4,5кг. Laughing на осми ден от началото на режима. Чак не мога да повярвам, като се знам колко трудно свалям кг. Мъжа ми, само ми се чуди на големите порции.
Даже каза, че както добре си хапвам, ако и отслабна ще бъде супер Laughing.
Хайде, успех на всички Hug
ShockedСупер резултат!!Може ли малко въпросчета ако разрешите ?  bouquetВ лист 1 са един ред-един блок,в лист 2 са един ред -два блока.На закуска колко блока и от кой лист?А на обяд и вечера? newsm78Нещо не мога да си спретна менюто откъм блокове-ако искам да свалям 11 блока ли имам на ден?Висока съм 158 и съм 66 кила SickThinkingИли закуска,обяд и вечеря от лист 2,а междинните хранения от лист 1?Това примерно меню за днес как ви изглежда?-закуска от лист2-2блока-80гр.сирене,2 филийки тонус,6бр.маслини.втора закуска -от лист1-1 блок-1 яйце ,440 гр краставици,1ч.л. зехтин.обядлист2-2блока-80гр.сирене,350гр.домати,200 гр краставици,1ч.л.зехтин.следобедна закуска-от лист1-1блок-100гр.кисело мляко,100гр.мандарини,един орех.вечеря от лист2-2блока-60гр пиле,350гр.домати,200 гр краставици,1ч.л зехтин.Как ви се струва,дали ще заслабна? hahaha Joyоколо 10-12 килца имам за сваляне Embarassed

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 12:33 от danielad

# 217
Dund1chk4 мога да ти кажа как е при мен.

Закуска:ЛИСТ-2  до 1 час след ставане. Може да заменим закуската с 1 цяла кофичка кис. мл. 0,1%+2бр. орех или вместо орех 6 бр. бадем или лешник
Обяд: ЛИСТ- 2+1
Следобедна закуска: ЛИСТ-1 Може да заменим с 1/2 коф. кис. или прясно мл.= 200гр. Верея0,1%+1 орех или вместо орех 3бр. бадем или лешник
Вечеря:ЛИСТ-2
Преди сън:ЛИСТ-1 Може да се замени също като следобедната закуска.
Киселото или прясното мляко от 0,1% е ПРОТЕИНИ + ВЪГЛЕХИДРАТИ

Аз се движа по листовете, не мога да се оправя с тези блокове Simple Smile. Менюто е супер, само че в моя лист 1, лъжичката зехтин е кафена не чаена.Като цяло при мен количествата са малко повече.

# 218
  • Sofia
При  мен е така:
Закуска - лист 1
Обяд - лист 2
Следобедна закуска  - лист 1
Вечеря -  лист 1 и лист 2
Преди сън - половин кофичка кисело мляко
Ако огладнея между закуската и обяда - плод
Закуската може да се замени с половин кофичка кисело мляко с 1 лъж. ленено семе.
Следобедната закуска може да се замени с половин кофичка кисело мляко.

# 219
Ами явно при всеки е индивидулно ( в зависимост от колко кг се нуждае да свали). 
При  мен е така:
Закуска - лист 1
Обяд - лист 2
Следобедна закуска  - лист 1
Вечеря -  лист 1 и лист 2
Преди сън - лист 1
slavena68 ние сме с теб, този път не се отказвай  и аз като теб се лутах из форумите,търсех "подходящата диета" и резултата беше +5 кг.Сега поднових диетата на Симеонов,все още нямам кой знай какъв резултат,но се чувствам по-лекичка от преди и знам,че до месец ще сваля 3-4 кг.Надявам се до лятото да сме във форма. ))
danielad менюто ти изглежда супер, само че когато ядеш кисело мляко,добавяш само ядки,без плод,защото млякото съдържа и протеини и въглехидрати. Поне така пише във моето меню.

Успех в борбата с килограмите момичета

# 220
Благодаря ти diamandche ,така като има с кого да споделям  вече ,се чувствам по сигурна в себе си и много съм нахъсана да успея този път. И така .... вчера бях на лунната диета ,но по режима ,изпих общо 5 кофи1ки кис. мляко направено на айрян ,според блоковете за денч. Резултат-1.5 и 1 см.талия. Сега ще хапна 2 филиики направени с едно яйце на тефлоновия тиган без мазнина/стават много хубави/+40 гр сирене и 6 маслинки ...мммммм...,за обяд ще видя какво ще приготвя. Това е за сега от мен !!! Пожелавам на всички хубав и успешен ден  !!!!!

# 221
  • Sofia
slavena68, всеки път ли правиш лунната,аз все и се каня ,обаче я изпускам  LaughingСега кога е следващата?
Приятен и минусов ден на всички  love001

# 222
  • София
А като правите лунната с айрянчето-може ли сол да му се сложи-морска или диетична?

# 223
 за първи път я правя с айрян,и мога да ви кажа че никакъв глад не се усеща и като си пиеш точно както са ти блоковете за деня ,е супер,не се слага сол. Опитвала съм преди да я правя само на вода и чайчета ,но не издържах ,пада ми кръвното/защото пия и лекарство за него/, а с айряна става и резултата е добър,не го очаквах...... Следващия ден на лунната е на 14 февруари започва вечерта в 19 часа до другата вечер до 19 часа. Успех!!!

# 224
Привет момичета, моя мъж да вземе да ми сложи захар в кафето, аз пък си сложих стевия. Пия и нещо ми горчи от сладост Shocked. Веднага шмугнах малко извара и маслинка. Дано не ми провали деня.
И аз мисля да правя лунната диета, но ще бъде следващия месец, когато вече не свалям с такива темпове.
Успешен и режимен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт