Отговори
# 195
Здравейте момичета! Аз съм нова във форума,от 3 дена пазя диетата на Симеонов.Има ли някоя от вас която я продължава,защото виждам,че от доста време никой не е писал за своите постижения и минусчета Simple Smile

# 196
  • Sofia
Аз днес започвам диетата на Огнян Симеонов Simple Smile бях 1 месец на 90 дневна ,но нещо не е моята диета и отслабнах само 3 кг за месец.
А вие ,колко кг свалихте с тази диета ? Имам нужда някой да ме надъха с добри резултати Simple Smile
  bouquet

# 197
Здравейте!
Аз се настройвам да започна режима. До дни се надявам да се подготвя психически. Имам да свалям 10-11 кг.

# 198
Аз днес започвам диетата на Огнян Симеонов Simple Smile бях 1 месец на 90 дневна ,но нещо не е моята диета и отслабнах само 3 кг за месец.
А вие ,колко кг свалихте с тази диета ? Имам нужда някой да ме надъха с добри резултати Simple Smile
  bouquet

Аз сега съм на 90 дневната и за 15 дни имам -5 кг.  Mr. Green
А със Симеоновската, която е в частност Зоната свалих 13 кг за 2-3 месеца.

# 199
Аз от вчера съм на диета, имам си 20кг. в повече Embarassed.Надявам се с този режим да постигна трайни резултати Simple Smile.

# 200
  • Sofia
  bouquet

Аз сега съм на 90 дневната и за 15 дни имам -5 кг.  Mr. Green
А със Симеоновската, която е в частност Зоната свалих 13 кг за 2-3 месеца.
А зоната ли била... LaughingА ,аз толкова драпах да ми даде един познат диетата на Огнян Симеонов.Значи направо да се прехвърлям в другата тема   bouquet

# 201
Тя затова тази тема тук е малко замряла.
Но Симеонов си е направил труда да ги модифицира нещата малко по-детайлно, добавил е нови хитринки. Принципно той е човек, който много се интересува и от разни други алтернатовни течения и обновява често нещата които дава на клиентите си.
Аз за себе си мога да кажа, че никога не съжалих, че съм си платила да ми изготви режим и да ми даде доста полезни съвети.
После прочетох и книгата и там са дадени доста детайлни обяснения.
А на 90-дневната минах, защото се ядат доста по-малко белтъчини от животински произход.
Каквото и да изберете, успех пожелавам на всички!  Hug

# 202
Здравейте, аз да се похваля, за три дни имам -2,5см. от ханша Grinning. За момента не разполагам с везна и карам на око.Чувствам се добре, хем ми е леко, хем не съм гладна.Много ми допада този режим  Peace и като чета за постигнатите резултати се мотивирам още повече.

# 203
Здравейте, аз да се похваля, за три дни имам -2,5см. от ханша Grinning. За момента не разполагам с везна и карам на око.Чувствам се добре, хем ми е леко, хем не съм гладна.Много ми допада този режим  Peace и като чета за постигнатите резултати се мотивирам още повече.

Това ми трябваше  Laughing
Готова съм, от утре започвам  Crazy. Днес си позволявам всичко забранено  Mr. Green

# 204
Момичета, като гледам в зоната има много апетитни рецепти, но там всичко се дели на блокове. Не мога да се ориентирам с моите листове. Може би трябва да пресметна един ред на колко блока се равнява? Струва ми се че ми се полагат повече от 11блока дневно, сигурно защото кърмя. Според Оги, режима ми е изготвен така, все едно ходя на фитнес 5 пъти седмично. Много калории гори това кърмене.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 16:34 от ЙониБони

# 205
ee темата май започна да се пораздвижва Joy       
Браво ЙониБони, за три дни -2,5см е супер постижение.Продължавай в същия дух.
Мира - кураж,трудно е само първите дни,докато се "откъснеш" от шоколадчетата,палачинките и другите сладки изкушения.
Режима е много добър и на-важното-не се гладува.Оги е супер пич и когато и да го помоля за помощ (било то морална) винаги се отзовава.Никога не съм съжалила за 60-те лева,които платих.Освен,че ми изготви режима, той ме "отърва" от страха, който имах заради случка в миналото.Ако все още някой от вас се чуди дали да го "посети" - нека го направи без да се замисля.Смятам,че парите ви ще бъдат оправдани. Simple Smile
  Успех на всички и незабравяйте да пишете за постигнатите резултати Simple Smile Аз утре отивам да си купя метърче Joy и започвам СЕРИОЗНО   chef

# 206
diamandche благодаря, предполагам минусчето ми е от задържаната вода, но все пак от някъде се започва Hug.
Оги наистина е невероятен човек, професията за него е призвание Peace.
Имам следната питанка, по колко блока общо ПВМ се препоръчват според зоната? На първа страница в темата пише че са 11БП  за жените. Това значи ли 1:1:1 с В и М, защото ми се вижда много, или общо 11Б.

# 207
така е ЙониБони, все от някъде се започва...и когато свалиш 1-2кг първите дни,това като чели те мотивира допълнително. А  що се отнася до зоната,въобще не съм наясно как стоят нещата там.Може би трябва да зададеш въпроса си в другата темичка ( иначе и на мен ми се виждат мазнинките в повече). Успешен минусов ден Wink

# 208
Здравейте момичета!

Имам 2 питанки към вас. Преди 2 години се сързах с Огнян Симеонов и ми състави диетата. Честно казано не помня колко време я спазвах и какви бяха резултатите, но днес искам отново да я започна.

1. Проблемът ми е, че не си спомням кога се използваше лист 1 и лист 2. Кой от двата беше за междинните хранения и кой за основните?

2. Не съм много сигурна, но имам спомен, че ми беше казал, че мога междинните хранения да замествам с 1 кофичка (и за количеството не съм много сигурна) нискомаслено кисело мляко + 2-3 ореха. Има ли наистина нещо подобно или се бъркам... (че то една диета ли съм спазвала  Crazy)

# 209
Dund1chk4 мога да ти кажа как е при мен.

Закуска:ЛИСТ-2  до 1 час след ставане. Може да заменим закуската с 1 цяла кофичка кис. мл. 0,1%+2бр. орех или вместо орех 6 бр. бадем или лешник
Обяд: ЛИСТ- 2+1
Следобедна закуска: ЛИСТ-1 Може да заменим с 1/2 коф. кис. или прясно мл.= 200гр. Верея0,1%+1 орех или вместо орех 3бр. бадем или лешник
Вечеря:ЛИСТ-2
Преди сън:ЛИСТ-1 Може да се замени също като следобедната закуска.
Киселото или прясното мляко от 0,1% е ПРОТЕИНИ + ВЪГЛЕХИДРАТИ

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 22:33 от ЙониБони

Общи условия

Активация на акаунт