Отговори
# 135
  • София
Момичета, аз съм с вас отново след кратка почивка на о.Тасос- там хфич не бях режимна , но пък поспортувах доста и поне не съм качила. Имам за смъкване 5 кг.
Арабско кафе, благодаря, че поддържаш огъня.
Да знате 1 блок диня колко грама е?

# 136
# 137
  • София
Да се похваля Simple Smile За три месеца -18,5кг. Като за това време бях и 4дни в Истанбул / на баклави и всякакви локуми  chef/ и 7 дни в Анталия на ол инклузив. Успех на всички през лятото Simple Smile

# 138
  • София
Да се похваля Simple Smile За три месеца -18,5кг. Като за това време бях и 4дни в Истанбул / на баклави и всякакви локуми  chef/ и 7 дни в Анталия на ол инклузив. Успех на всички през лятото Simple Smile

Уау! Поздравявам те за невероятния резултат!  bouquet

# 139

Еeeee, ти направо изби рибата. /аз бях -14 за това време./ ЧЕСТИТО!!!! Този режим за мен е едно от най-големите открития в света на диетологията.

Да ви се пофаля че от вчера и аз с вас. Че горните кила за 3 години и половина си ги повъзстанових. И а днеска, а утре, а другия път ...и все не ставаше, ама най-накрая се наканих да мина на режима. И съм много щастлива от факта. Вече - 1 кг. отчете кантара - излишната вода започна да се чисти  Grinning

# 140
Здравейте, момичета!
Видях темичката ви и реших да ви окуража малко.
Аз не спазвам никакви режими, не че нямам нужда да сваля 3-4 кг, но за сега поне съм ок.
За сметка на това съпруга ми се храни по Зоната. За първи път започна в началото на 2008. Положението при него беше сериозно, имаше да сваля м/у 50 и 60 кг (това така и не знаем колко точно е, защото кантара ни теглеше само до 150кг, но имаме съмнение че е бил дори повече от това).Той сам реши да промени храненето си, не толкова заради външния си вид, защото при него кг/те не личаха много - висок е близо 2м и като цяло е с много едра костна структура, но започнаха проблеми с кръвно, разширени вени и т.н, което не е ок за човек на 31г.(на толкова беше когато започна диетата). Разбра за Симеонов от сестра си и понеже не живеем в БГ комуникираха на скайп и така започна всичко. До края на 2008 стигна 100кг, които за него са повече от перфектни. Не винаги през тази година е спазвал режима на 100%, имаше периоди в които сваля много бързо и лесно и други, в които буквално сваляше грамове. Изуми ме упоритостта му и това, че веднъж не измънка, че му се яде това или онова. Покрай него аз пък изчетох къде що има книги и материали за Зоната. Виждайки колко здрав и щастлив е той от този режим исках да разбера как точно работи Зоната, научих се да изчислявам блокове, да разчитам информацията за хранителните стойности в/у купените пакетирани храни. Този режим е невероятен, може да се яде почти всичко, въпроса е да определиш правилните пропорции. Това, което ме изуми най-много е, че мъжете се оказаха доста по - постоянни и упорити в спазването на диетата. Правих я на много познати, при жените успеха не беше толкова голям, повечето се отказваха на втория месец, докато при мъжете резултата беше 100%. Стегнете се, моля !!! Нали все пак ината е една от основните черти на жените, не трябва да пускаме мъжете да водят класацията !!! (това е в кръга на шегата)
Написах много, а всъщност исках да ви кажа да не се отказвате лесно, не гледайте кой, колко е свалил за дадено време. Гледайте себе си, всеки човек е индивидуален, метаболизма е различен, някой хора задържат много вода и при тях първите седмици килограмите намаляват фрапиращо, при други не е така. Ако някога много ви се хапва нещо, хапнете си, когато това е изключение, а не система няма никакъв проблем. Все пак целта е вие да се чувствате добре и щастливи, а не както в повечето други диети и режими да сте като наказани. Успех на всички и запомнете това не е диета, а режим и начин на живот !
Извинете,ако съм ви досадила с дългия си пост!

ПС.
Вкъщи от 2008 се храним по Зоната (храниМ, защото не приготвяме храна за всеки отделно, та и аз хапвам зонирано, но не тегля). След като свали килограмите, които трябваше да свали, съпруга ми сам избра това да стане редовния му начин на хранене, не толкова стриктно и с постоянно теглене, но като идея и принцип, иначе не се чувства добре.

# 141
by, благодаря за историята която разказа!
Жив и здрав мъжа ти! и цялото ти семейство.
Откровено казано и аз започнах януари 2008 г., докарах перфектни кг за мен! и разправях, че никога няма вече да напълнея след като имам този режим -  Grinning подметнаха ми да не се заканвам.
и така и стана - явно в онези дни ината ми е бил в слабичък.

Аз съм вече трети ден на режимчето - днес съм само на айрян заради пълнолунието. Смятах, че ще съм отпаднала и заради жегите, но се чувствам добре. Утре на закуска ще мушна два блока и ще съм екстра.

# 142
Здравейте момичета , от една седмица и аз съм  с диетата на Оги  Симеонов  Heart Eyes
Започнах от 55,300 грама -  трябва да стана заветните  50  за 2 месеца , всичко това плюс фитнес и плуване  Hug
Дано имам успех   bouquet

# 143
вече шести ден съм на Зоната и 3 кг отлетяха  Mr. Green
Много сме малко пишещите, няма ли още отслабващи?
Или народа   grinning039 newsm41 smile3549

# 144
  • Варна, морето и сините вълни!
Хммм ..амииии дали приемате дебални в редиците.
Имам режима от 2008 г. Спазах го и постигнах мноого добри резултати. Но от тогавам насам съм се уяла буквално!!
След режима бях 58 кг. И изглеждах много добре. Сега съм добре закръгленка леличка тежаща 63 - 64 килца на 164 см височина.
Тааа се чудя дали да ползвам старите листи или да се обадя на Оги за нова консултация?
Днес сутринта иначе съм си режимна. На обяд се чудя какво да хапна, но ми се въртят едни миди, които са мнооого белтъчини. Защото за вечеря ще готвя ориз , да балансирам.

# 145
Поздравления за roje22, супер резултат. Аз имам да свалям 20, а до момента съм още на -10.... сега съм в началото на 3-я месец. Нямам идея колко време ще ми трябва да ги сваля, но в последно време става много бавно и това много ме де-мотивира. Не знам какво да правя , уж всичко е точно с режима, нищо не нарушавам. Някакви идеи какво да направим по въпроса?

# 146
Нямам идея колко време ще ми трябва да ги сваля, но в последно време става много бавно и това много ме де-мотивира. Не знам какво да правя , уж всичко е точно с режима, нищо не нарушавам. Някакви идеи какво да направим по въпроса?
Тоя момент сякаш е неизбежен - случва се на всички.
Първо - обади се на Оги. Да те консултира.
Понеже знам, че е като Левски - докато чакаш, мога да те посъветвам две неща да пробваш.
Изкарай един щастлив нережимен ден - хапни всичко дето ти се яде и колкото ти се яде. Не брой блокове. На другия ден обаче - право в Зоната.
Другото, което можеш да направиш /и което предполагам, че и диетолога ще ти предложи/ е да увеличиш блоковете - с един два.
Нали се сещаш, че сега мерките ти са вече различни и има нужда наново да се пресметне нуждата ти от блокове за деня.
И двете вече сме ги споменавали в темата.
Успех!  Peace

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 16:57 от Пит

# 147
Благодаря ти Пит  ... а някой знае ли как се изчисляват тези блокове?

# 148
... а някой знае ли как се изчисляват тези блокове?

тук
е темата за зоната и в нея има доста линкове както за изчисляване на блоковете така и за разнообразни храни, които ги няма в листовете на Симеонов, а има и рецепти разни.

# 149
Добра нощ, момичета!  bowuu Два месеца никой не се е сещал за темичката, та рекох да ви подканя  Flutter Дано като се появим на първа страница някой от вас да се сети да понапише нещо -как върви режимчето, как го съчетавате с отпуските си и т.н. Като съм рекла да дам пример, та да си кажа и за килцата  Mr. Green  Таковата, не съм режимна от близо месец - че комай и повече ... То не беше отпуска, насам-натам, почивка в Барселона /ей, страхотно място - който не е ходил, да иде/ и тем подобни. Добрата новина е, че не съм качила нищо. Тая сутрин се престраших да се покатеря на кантара и "О, чудо!" - само сто грама отгоре върху предишното ми постижение. Та сега му е времето да се стегна и да продължа нататък с 15-те кг таргет  Crazy ! Много съм доволна, че поне няма да тъпча на едно място.  Peace  Ама сама ще ми е скучно, така че хайде да ви видя - строй се, преброй се - и обратно в редиците!
Пак ще намина да видя колко сте! Хайде лека от мен!    bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт