Нежелана бременност.Ще заобичам ли бебето?

• 44 725
  • 699
  •   1
Отговори
# 510
Mомичета, не са ми добри изследванията. Мъниците са добре и двамата. От понеделник- Хари в болница.
 На всички - ГУШ!

# 511
Хари , голямо гуш! Ще се справиш! Hug Heart Eyes Peace

# 512
  • София
Mомичета, не са ми добри изследванията. Мъниците са добре и двамата. От понеделник- Хари в болница.
 На всички - ГУШ!
Съжалявам. Положителното е, че ще си далеч от дразнителите. Стискам палци всичко да върви добре. Praynig

Какъв имунитет свързан с нежелана бременност?
С варицелата Аззи са свързани мненията за имунитета. Отклонихме се малко. Rolling Eyes
къде е кафето? Grinning
То и времето за чай мина. Поизложихме се малко. Embarassed Laughing

# 513
  • София
 На всички - ГУШ!
Стискаме палци, Хари! По-добре в болница, отколкото да рискуват теб, или бебето. Надявам се, въпреки риска, изходът да е добър. Ние ще чакаме да пишеш, когато и да е това, да знаеш!

На всички - ГУШ!
Съжалявам. Положителното е, че ще си далеч от дразнителите. Стискам палци всичко да върви добре. Praynig

Какъв имунитет свързан с нежелана бременност?
С варицелата Аззи са свързани мненията за имунитета. Отклонихме се малко. Rolling Eyes
къде е кафето? Grinning
То и времето за чай мина. Поизложихме се малко. Embarassed Laughing
О, нима! За какво сме се изложили, точно?
Извинихме се, не смятам даже, че и извинения дължа.
Споделила съм нещо, което обичайно не правя. Хари също ми сподели нещо, други също.
Аз не само това споделих.
Това е целта на темата, но ако много държите да се скараме, мога и по-остро, нищо, че съм с варицела.

# 514
  • София
Azzy Пошегувах се, че сме се изложили, защото не сервирахме кафе. Затова казах, че и времето за чай мина. Предлагам да отложим скандала за неделя, поне тогава е прието да се правят големи скандали. Hug

# 515
  • София
 На всички - ГУШ!
Kaкво ти е?
Ако искаш, разкажи.

# 516
  • Несебър
Хари, fingerscrossedвсичко да е наред Hug.

# 517
Хари  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Бързичко да се оправите и ви чакаме с нетърпение отново тук при нас Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 518
Хари стискам палци всичко да мине добре.  Hug

Хари не им се оставяй аз постоянно ходя и намилам за нещо и съм казала, че Господ може и да го пази от всичко друго, но от мен няма да го опази.

Колкото до херпес Зостер зависи от разположението му дали ще има последици за бебето или не. По принцип той е много опасен за бебетата и бебе заразено с този вирус почти няма шанс да оцелее. Затова и на майките, които имат такъв херпес примерно на срамните устни им се прави секцио иначе риска за бебето е огромен. Или поне така съм учила по кожни болести.

# 519
Хари всичко е ще наред, по-добре да си под наблюдение в болницата. Чакаме те тук, успокоена и с добри новини. Hug Всички са с теб, виж чакат те, не си сама. Hug

# 520
Хари, миличка  Hug
Всичко ще бъде наред. С теб сме всички.   bouquet

# 521
  • София
Хари, миличка, виждам, че четеш, сподели какво не е наред ако искаш, всички се разтревожихме?

# 522
Мерси момичета!!
Общо взето съм спокойна.
Тромбоцити паднали под нормата, а иначе продължава да съсирва яко според другите показатели. Странна работа.  newsm78  Вероятно и профилактика на дробчетата ще има- както решат.
Като се върна, ще пиша обезателно. /обикновено ме държат там приблизително 5 дни, седмица../
 Hug  Hug  Hug

# 523
Стискам палци и те прегръщам. Hug И аз си мисля, че в болница ще е по- добре за теб.

# 524
  • София
Чудесно е да си спокойна.
Не разбирам достатъчно какво означава това.
Опасно ли е, или притеснително и не искат да рискуват и предпочитат да си под наблюдение?

Общи условия

Активация на акаунт