Нежелана бременност.Ще заобичам ли бебето?

• 44 728
  • 699
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Дами, аз съм причината за отклонението, но все пак да кажем, че тези вируси поразяват при снижена имунна защита. Особено ако не са изкарани в детска възраст, когато имунитета, така или иначе е в развитие и не е в завършена фаза.
А при стрес много се срива имунитетета, при млад човек особено. И при депресивни състояния също.
Тонка, много съжалявам за бебо, сигурно вече е добре. Но със сигурност твоят имунитет се е сринал по някаква причина. Боледувала си, или си била подложена на стрес.

# 496
  • София
Тонка, много съжалявам за бебо, сигурно вече е добре. Но със сигурност твоят имунитет се е сринал по някаква причина. Боледувала си, или си била подложена на стрес.
Azzy, бебето вече е голямата здрава госпожица в подписа ми  Heart Eyes Имаше късмета да се роди на място с прекрасни лекари-неонатолози и отлична медицинска техника.
Иначе аз съм доста здрав човек, почти не боледувам. На стрес също не съм била подложена, напротив - бях много щастлива, че наближава времето за срещата ми с бебето.
Сега ме накара да се замисля, но май няма смисъл да се връщам назад във времето  Crazy

Отново извинете за отклонението  Hug

# 497
  • София
1. От една страна, наистина нищо страшно не се е случило. Излиза че само аз имам някакви драми в главата си. Т. е. всички покрай мен са си нормални любящи хорица и аз тр. да си свиркам. И като погледна ситуацията отстрани - така си е. Следва, че наистина съм лигла.
2. ОБАЧЕ, там е работата, че това което ме заобикаля продължава да НЕ ми харесва.А аз твърдо си се смятам за нормална.
Защо да не си нормална? Нормална си. не мисля, че си лигла. Просто беше в криза, а много искам да видя някой, който никога не е бил в криза. И никой не е казал, че всичко около теб ще започне да ти харесва. лично моята идея беше да се фокусираш върху себе си, за да търсиш начин да промениш нещата, които не харесваш. Позитивната нагласа не означава да харесваш всичко, а да не се дразниш, когато не харесваш нещо да действаш по въпроса то да се промени. Ако не може да се промени да го приемеш. И най- вече да не приемаш чуждото поведение лично. Ако някой се държи лошо с теб единствената причина е, че този човек се чувства зле или има някакви проблеми. Стабилните хора не са груби с другите, дори и да не ги обичат.
Та твоите хора е възможно да не изразяват чувстват си както ти би искала и това да е проблем. Ако го дефинираш ще се намери начин и да се реши.

Ще си подредиш приоритетите и ще си разрешиш проблемите. Сигурна съм. Hug

# 498
  • София
О, я не го мисли. Щом всичко е наред.
Всъщност имах предвид, че и аз се имам за дебилно здрава и силна, но ето, че дебело ми подчертаха, че имунната ми защита е срината.
И да, аз знам, че е от стрес.
В този ред на мисли, исках да кажа и на Хари и по принцип, че малко от малко, трябва да се научи човек да се пести и да се стреми да не инвестира в негативани емоции, ако може да си го позволи.
А това се възпитава до някаква степен и идва естествено с времето.
Но жените са по-емоцинални и си плащат по-висока цена за стресове, напрежение и всякакви подобни изживявания.
Затова, когато е възможно, трябва да си го спестяват.

Бояно  Hug

# 499

Но жените са по-емоцинални и си плащат по-висока цена за стресове, напрежение и всякакви подобни изживявания.

Хм, мъжът ми пък точно обратното казва. За това мъжете умирали по-млади Thinking

# 500
  • София
Мани го мъжа ти. Само се жалва.
Това им е работата на мъжете.
Всъщност някои са много загрижени за себе си. Само се глезкат, ахкат, охкат и ако нещо ги засърби- веднага тичат при чичо Доктор.
И други, които са стоици, такива, трудно се лекуват, трудно отиват на лекар и винаги си мислят, че са на 20. И понякога така стават нещата, че умират по-млади.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 16:36 от Azzy

# 501
  • София
Мъжете имат много преживяват много повече стрес, това е факт, затова и умират по- млади. те и по- трудно дават израз на тревогите си, а това трови повече. Ние имаме право да си плачем, да не сме силни, да изгубим, да не сме първи, победители, а те не. Знам, че на много жени им изглежда по- лесно да си мъж, но от моя гледна точка е обратното.
Azzy   Hug това със сринатия имунитет и варицелата не го вярвам. повечето, които я карат на стари години я карат тежко и се заразяват лесно. Една позната зарази детето си, т.е. тя лепна варицела от някъде, а не то както е обичайно. Виж след това имунитета е сринат и трябва да внимаваш повече. Hug

# 502
  • София
Лекарите така ми казаха. Не един, ами двама поотделно.
И съм склонна да вярвам. Бившият ми я изкара, целувахме се по градинките с часове и аз не се тръшнах.
След това приятелката ми я кара в зряла възраст много тежко и понеже беше сама, аз се грижих за нея и пак не се тръшнах.
И сега пак си мислех, че ми се е разминало, или така по-тънката лайсна ще мина, но аз си знам, че доста нерви строших напоследък. А може и от ЕГН-то да е, знам ли и аз, не мога да гадая Simple Smile

Вярно, че оспамихме  Hug
Извинявайте всички.
Благодаря за съчувствието, още веднъж Simple Smile

# 503
  • Варна
Момичета, стига стази варицела, че здраво оспамихте темата на момичето. Simple Smile
Azzy, бързо и безпроблемно оздравяване!   bouquet

# 504
  • София
Тогава лошо. Нервите сриват имунитета, но и варицелата го срива, та сегадано да имаш възможност повече да почиваш. Hug Hug Hug Ако някой те ядосва казвай, че нервите ти са в лятна вакация, да дойде пак след 15-ти септември. Mr. Green

Северина Всяка тема в един момент става или бойно поле, или отчетна.
Но все пак, извинете за отклоненията.

# 505
  • Варна
Права си Бояна, но точно тази тема не "носи" на отклонения. Прекалено лична и емоционална е.
Ако аз я бях пуснала и си бях изляла душата в нея, последното нещо, което бих искала да прочета е методи за справяне с варицелата.

# 506
  • София
Права си Бояна, но точно тази тема не "носи" на отклонения. Прекалено лична и емоционална е.
Ако аз я бях пуснала и си бях изляла душата в нея, последното нещо, което бих искала да прочета е методи за справяне с варицелата.
Е, все едно не си пила кафе с приятелки. Излееш си душата, а след това идва ред на варицелата, на проблемите на другите. Така и така сме се събрали. Но спираме вече.  bouquet

# 507
  • В градината...
Какъв имунитет свързан с нежелана бременност?

# 508
  • София
С варицелата Аззи са свързани мненията за имунитета. Отклонихме се малко. Rolling Eyes

# 509
С варицелата Аззи са свързани мненията за имунитета. Отклонихме се малко. Rolling Eyes
къде е кафето? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт