Нежелана бременност.Ще заобичам ли бебето?

• 44 731
  • 699
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Сама? Леле Боже!

# 481
Аз на 18 я изкарах и ми остана белег на едната ръка.  Grinning
Аззи бързо да ти минава.   bouquet

Хари не успявам да изчета всичко, но да питам как са малките юнаци?

# 482
  • София

Мда...и не ми беше никак зле, ходехме си нощем по улиците, че да не бягат от нас като чумави, обикаляхме с колата като гламави. Когато малкият беше зле, първите дни, тогава беше кофти, защото се притеснявах за него, после нямах никакъв проблем, супер си изкарахме двамцата. Мъжът ми само пазаруваше и посред нощ тайно се прибираше и си лягаше в друга стая Joy
А понякога и не се и прибираше. Laughing

Ето пак повод за размисъл - някой би си казал - как е възможно, що за отношение??? Е, да, ама само оставаше и той да се тръшне, че да няма кой и един хляб да ни купи. Излишно!

# 483
Да, бе, аз толкова писане изписах, как така за нищо... Crossing Arms

Не е за нищо! Накара ме да се замисля за някои неща. Като след тпъл свеж дъжд се чуствам, Благодаря  bouquet

Клонка , много ми любопитно на колко години стана на 9 май? на ЛС, ако желаеш , разбира се Heart Eyes

Аззи  Hug. Това минава

# 484
  • София
А, права си за излишната драматизация, аз също не си падам.
А и съм сама през повечето време с детето.
Обаче първите 48 часа си бяха направо страшни. Аз не съм тип лигла и не обичам да драматизирам, обаче направо не е за възрастни хора тая варицела. Не знам как ще прозвучи, обаче съм доволна, че малката я изкара. Няма един белег. Обаче, аз като се гледам в огледалото, да ви призная, приличам на чудовището от Лох Нес. Не знам дали ще ми се размине обезобразяването. Иначе съм добре вече като общо състояние.

Между другото, мъжът ми се върна, точно когато започнах да да се чувствам по-добре.
И за какво- да ме гледа във вид на чудовище, което, всъщност ми е баекрайно неприятно.

Благодаря, мили мои за съчувствието, още веднъж  Hug
Извинявайте за отклонението.

# 485
  • Бургас
Леле, и аз не съм боледувала шарките и все съм в напрежение - малката е първа година на градина и все очаквам да почне да ги кара, аз сигурно ще капитулирам за нула време, ако прихвана. Дано ни се размине и на двете.  Praynig (Взех като в приказката за нероден Петко, ама голям страх са ми тези шарки)
Azzy, нормално звучи - и аз знам, че е добре тези болести да се изкарат в ранна детска възраст. Една колежка на мама я изкара на 50 години много тежко.  Confused Скорошно оздравяване!
Като бях бременна в 6-ти месец, мъжът ми се разболя от херпес-зостер - няма такова притеснение, аман от болести!  ooooh!

# 486
  • София
Като бях бременна в 6-ти месец, мъжът ми се разболя от херпес-зостер - няма такова притеснение, аман от болести!  ooooh!
Yulichka, аз бях с херпес зостер по време на раждането, който херпес беше на корема ми  Wink Не е толкова страшно!

# 487
.

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 07:50 от Анонимен

# 488
  • София
Извън темата е, но не мога да си представя живота без хората, които обичам....Ужасно ще прозвучи, но искам аз първа да си замина, за да не се налага да преживявам никого.....Изпитвам ужас от това.....

Както и да е, Хари вече е почти нов човек. Laughing

# 489
  • Бургас
Извън темата е, но не мога да си представя живота без хората, които обичам....Ужасно ще прозвучи, но искам аз първа да си замина, за да не се налага да преживявам никого.....Изпитвам ужас от това.....

Все едно аз съм го писала. Наистина и за мен това е най-големият ужас и искам същото.  Confused  Sad
Но е неизбежен ужасът, затова остава само да се молим близките ни да са с нас възможно по-дълго.  Praynig

# 490
Няма да е тези дни и при мен, по-нататък. Но ще стане.

Хари, аз не разбрах - оставаш с впечатление, че омаловажаваме проблема или отчиташ, че проблем няма? Simple Smile

Не, не. Как така, наистина, що нещо се изписа... Мисля върху постовете ви  Hug

1. От една страна, наистина нищо страшно не се е случило. Излиза че само аз имам някакви драми в главата си. Т. е. всички покрай мен са си нормални любящи хорица и аз тр. да си свиркам. И като погледна ситуацията отстрани - така си е. Следва, че наистина съм лигла.
2. ОБАЧЕ, там е работата, че това което ме заобикаля продължава да НЕ ми харесва.А аз твърдо си се смятам за нормална.

Вечерта се случи друга случка, в която бях разглеждана отново като безмозъчно същество-инкубатор. Чувствам се като балон под налягане, знам скоро ще избухна със страшна сила.. Само да родя, само да приключи това, само един ден да свърши...

Аzzy, оправяй се мила,   Hug шарка не съм карала, не мога да си представя каква гадост е..
KapriZ, днес пусках хемостаза, довечера ще пиша
Еластина, надскочила съм го друг път, ха ха ха

Много ми е любопитно да ви видя на живо, ех, защо не сме от един град всичките..))

# 491
Като бях бременна в 6-ти месец, мъжът ми се разболя от херпес-зостер - няма такова притеснение, аман от болести!  ooooh!
Yulichka, аз бях с херпес зостер по време на раждането, който херпес беше на корема ми  Wink Не е толкова страшно!
Shocked Shocked Shocked Майка ми каза че много боляло от този херпес...Даже стигна до болница милата преди няколко години  ooooh! Знам че не е заразно, но ми беше много мъчно да я гледам  Tired
Цитат
Аzzy, оправяй се мила,    шарка не съм карала, не мога да си представя каква гадост е..
Присъединява се с бързо оправяне   bouquet
Хари аз я изкарах на 23 години с каките  ooooh! И още на челото си нося белег от нея  Close

# 492
  • София
Вирусът на варицелата и хепрес Зостер е един и същ.
И ако си изкарал варицела, проявата на вируса е херпес Зостер. Simple Smile

Хари, така е, нормална си.
Трябва да имаш претенции към живота и отношението към себе си.
Всички мислим така.
Просто някои неща искат как да кажа, друга гледна точка. Имам предвид майка ти.

# 493
  • Бургас
Да, рискът при мен беше да се заразя с варицела. Добре, че всичко се размина, доколкото знам заразата е възможна само ако имаш контакт с течността от пъпките на болния (при зостер), което в повечето случаи няма как да стане при възрастни хора - все пак няма да си чоплим пъпките един на друг.  Crazy
Наистина явно е много болезнено, мъжът ми се превиваше направо.  Confused Аз много се притеснявах за бебето. И лекарката ми се притесни, като разбра. На една приятелка майка и изкара зостер и беше много тежко - при нея беше на гърба. При мъжа ми - на корема. Случва се и на лицето.
Hari75, какво се е случило - ако искаш, сподели.  Hug Ти как реагира, успя ли да кажеш това, което мислиш в ситуацията? 

# 494
  • София
Shocked Shocked Shocked Майка ми каза че много боляло от този херпес...Даже стигна до болница милата преди няколко години  ooooh! Знам че не е заразно, но ми беше много мъчно да я гледам  Tired
klodia, аз съм от малкото изключения. Първият път малко ме болеше, но точно докато бях бременна не усетих никакъв дискомфорт. На лекарите им беше много странно, че няма болка.
Да кажа обаче, че детето се роди с асфикция, в средно депресивно състояние, което надали обаче се дължеше на херпес-зостер-а. Всъщност кой знае.
Извинете ме за спама!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт