Нежелана бременност.Ще заобичам ли бебето?

• 44 791
  • 699
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Е, тези дни не, разбира се, ама да не забравите....

Хари е отчела правилно нещата според мен Peace

# 466
Хари, аз не разбрах - оставаш с впечатление, че омаловажаваме проблема или отчиташ, че проблем няма? Simple Smile
сигурно го "надскочи",
то толкова неща се изписаха,че надали има някой от темата,дето не се подреди в дадена графа,
аз направо се успокоих за себе си,установявайки колко неща са ми били спестени,от друга страна си И поставих някоя друга диагноза Grinning 

# 467
  • София
Дали?
Да не се окаже, че е останала с впечатление колко маловажни са тези неща и как всъщност си мислим, че тя хленчи безпричинно???
Защото леко така ми прозвуча.
А проблемите хич не са малко и на нея хич не й е лесно да се бори с тях. На никого не му е лесно, но пък, ако има желание, човек открива много вътрешни резерви, за които не е и подозирал. Разбира, че е много по-силна и съвсем завършена личност, когато се изправи пред страховете си.

# 468
  • София
Дали?
Да не се окаже, че е останала с впечатление колко маловажни са тези неща и как всъщност си мислим, че тя хленчи безпричинно???
Някой казал ли е, че хленчи безпричинно. Страданията винаги са с причина, а щом е причинила страдание не е маловажна. Ние тук си разсъждаваме, но всеки сам може да си открие причините за страдание и начините да се справи с тях.
Дано усещането ти да не е в правилната посока. Омаловажаването на проблемите само ги задълбочава.

# 469
Дали?
о,не мисля,толкова хора ,особено някои, вложиха душата си в този специфичен казус,
по-скоро темата се разви невероятно бързо,направо лавинообразно,
вероятно ще и е нужно да осмисли информацията/особено тази,дадена от теб-КЛОНКА ФРОЙД  Heart Eyes/

# 470
  • София
Абе, не става то с магическа пръчка.
Както се казваше в култовия филм "Анализирай това" -"Аз страдам! Това е процес..." Mr. GreenИли нещо такова беше.
Ще взема да го гледам пак, много хубав филм.

# 471
Както се казваше в култовия филм "Анализирай това"
Ще взема да го гледам пак, много хубав филм.
гледай го,гледай го,то след толкова много обяснения в любов от жени,дори и на мъдрец като теб ще му е нужен анализ Grinning

# 472
  • София
Привет.
Не, не мисля, че сме дотук с Хари.
Толкова е хубаво да започнеш да споделяш. Разбира се, че е процес.
Но това е само началото. Аз не мога много да пиша, защото ме тресна варицелата в доста тежка форма и ми е много зле. Ето и аз се оплаках.
Вие не спирайте.

# 473
  • София
Ази, не ти ли предписаха ацикловир???
Аз с него я изкарах с минимални поражения и доста по-леко от детето, иначе щеше да е кошмар.
Имах точно две пъпки на лицето, и двете оставиха белези. Минимални, разбира се, но си представям какво щеше да е, ако имах 100 пъпки, както имаше детето.

# 474
  • София
С Ацикловир съм.  Hug
И с милион пъпки. Казаха, че ми е сринат имунитета, затова било така.
Не ми се влиза в болница. През устата си го пия и чакам.

# 475
  • София
Ужас!!!
Може да не си го почнала навреме, късно сигурно е било. Но...каквото станало, станало. Няма да влезеш в болница, спокойно, на три вълни е и е гадничко, като избиват новите, но ще мине.
Аз и някакви хомеопатични пих - рус токсикодендрон. Или нещо такова.
Но ти си знаеш, сигурна съм.
Прегръдки!!!
За морето ще си свежарка, аз я карах в началото на юли и всичко отиде по дяволите. Mr. Green

# 476
И аз изкарах варицела на дърти години - няма такава гадост. Един белег имам само - на корема - първата пъпка ми изби там и докато се усетя какво се случва, се скъсах да я разчесвам до кръв  ooooh!

Не мисля, че Хари омаловажава проблема си след прочетеното; по-скоро получи много адекватна помощ и преосмисли гледната си точка  Peace За мен лично тази тема е много полезна и много истинска, а такива са рядкост във форума напоследък.
Провеждат ли се още годишни номинации, че скоро не съм наминавала към Клюкарника? Да не забравя да я номинирам в края на годината  Simple Smile

# 477
  • София
Има и нещо такова. Късно го започнах.
Мен от известно време морето ми е все едно шарка Simple Smile Такава алергия имам.
Сега само чакам. Ще мине, де, ама не е за големи хора това чудо. Много е гадно.  Hug

Душички. Благодаря за съчувствието  Hug

# 478
  • София
Azzy   Hug Да минава бързо.  bouquet

# 479
  • София
Аз, при първата пъпка вече исках да го почна, но изчаках втората. Mr. Green
Много леко мина при мен. Леко, леко...колко да е леко - не умрях и не се обезобразих. Laughing
И бях сама с малкия. Мъжът ми избяга. Майка и по телефона не рискуваше контакт с мен. Mr. Green
Готино преживяване.

Общи условия

Активация на акаунт