Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 61 004
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София
изберете си на картинки и идете да ги видите и на живо, РЗ не е малка/тясна количка.

обаче имам един такъв въпрос - тя хубаво ще ес побере  сгъната в микрата, а коша за новородено, на който явно държите къде ще го поберете?
Иначе никак не е казано че сгъването тип чадър, се побира по-добре и заема по-малко място.... защото пък е по-дълго и квадратно, едно сгъване сандвич може да е по- плоско, не толкова дълго и да пасне по-добре...

И пак стигаме до - идете ги вижте на живо....

Иначе бъгстъра е ок откъм компактнтост при сгъване.

# 436
Гледали сме ги и двете на живо - побират се количките в багажника, а кошовете на задната седалка. Сандвичите сме се отказали от тях - не става - пробвали сме перего уно, някакъв х-лендер  и абц 3тек

# 437
  • София
лично мнение - коша не бих го возила отзад, при един инцидент недай боже може да се стовари върху бебето, което  предполагам ще е в кошница за новородено до него.
Иначе има и по-малко обенмни колички от уно и 3 тек.... от типа на калисто бритаква б-мобил и т.н.

Иначе за мен перегото печели и с това, че е 3 в 1 за тази цена си е супер...ако толкова дотежи по-натам, най-лесното е да смените количката с някоя съвсем лека. Аз лично не бих се замисляла ами направо бих си я взела нея.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 12:16 от Angel_Dust

# 438
  • Пловдив
вероятно защото е малко по-лек, за мен обаче РЗ е мн по- добра количка.
И за мен, аз съм фен на пег перего, много добри колички Simple Smile

# 439
лично мнение - коша не бих го возила отзад, при един инцидент недай боже може да се стовари върху бебето, което  предполагам ще е в кошница за новородено до него.

Абсолютно подкрепям мнението.

А мислили ли сте за трансформираща се количка с един кош, който върши работа и за новородено и за седящо.
Казвам го без да имам нещо конкретно наум, а просто приципно

# 440
Peg Peregoto w 3  в 1,но кошницата е за отбиване на номера- вижте и показателите от тестовете. Както и на Чико кошниците . Е, все пак по-добре от нищо,ще кажете.
Аз по-широка седалка от тази на Бъгстър-а не се сещам да има -далеч по-тясно е Пег Перегото. А сега новия Бъгстър е и с помпещи гуми...ами няма по-маневрена количка! Който не е бутал Бъгстер, няма как да го знае.

# 441
RoniBonboni - ами гледах Jane Nomad с такива кошове, но и те се сгъват тип книга (поне това което видях) и остава проблема с багажника Simple Smile)))))))))) микрата има тесен багажник и както и да ги слагаш количките не се побират. А други колички с такива кошове незнам.
Освен да си купуваме освен и нова количка и нова кола Simple Smile

# 442
Чочко80, мислете и за след време...кошовете за новородено са обемни и заемат място, вместо да мъкнете винаги него, може да си позвате кошниците за кола - хем в колата, хем на количката. Но като започнете да използвате летния кош на количката, помислете и него къде ще го държите в колата. Защото тогава задължително ще имате столче за кола в колата и отделно и летния кош трябва също да слагате в колата, евла ли ще ги съберете в багажника на микра. Това се отнася за някои колички, разбира се, не за всички.  Peace Например, ние сме с АБЦ 6-тек и летния кош го возим отпред на дясната седалка, ние с малката сме отзад, а шасито на количката е в багажника, който не е малък, но трудно наместваме и летния кош вътре...Докато например при Плико 3 този проблем отпада, количката се сгъва направо с коша... /макар, че лично аз, не харесвам колички от типа на Пликото  Rolling Eyes/
уффф ама как се изразих само...дано ме разбра какво искам да кажа, днес нещо не съм в кондиция да се изразявам кратко и правилно  ooooh!

# 443
RoniBonboni - ами гледах Jane Nomad с такива кошове, но и те се сгъват тип книга (поне това което видях) и остава проблема с багажника Simple Smile)))))))))) микрата има тесен багажник и както и да ги слагаш количките не се побират. А други колички с такива кошове незнам.
Освен да си купуваме освен и нова количка и нова кола Simple Smile

Купувай каквото ти казва жената за да не се налага да купуваш 2-3 колички защото ТИ не си избрал правилната.

По принцип Пег Перегото е много добър избор и не е вярно, че е по - тесен от Бъгстър.

Яйцевидната форма прави Бъгстъра по - широка, но самата облегалка не е широка, ако я измериш от цип до цип ще видиш, че всъщност не е толкова широка колкото изглежда Simple Smile
30-те сантиметра на Пег Перегото и на 98 % от вс. други колички са достатъчни за 3 и повече годишно дете, все пак производителите имат средните размери на децата за които произвеждат колички Simple Smile

Не е вярно и че столчето им е кофти, точно това столче се ползва и в Европа и в САЩ, монтира се на поне 10 други марки детски колички със сигурност не е защото е с лоши показатели Simple Smile

Въпреки че си прав да харесваш Пег Перегото купувай Бъгстъра и остави отговорността на жена си.  Wink

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 17:21 от Ottorko

# 444
  Имам въпрос относно кошниците Prima Easy на  Casualplay   до колко месеца се побира бебето не са ли тесни или аз се заблуждавам ... Rolling Eyes не знам защо си мисля 4е са малки!Май ве4е да ви кажа 4е се спрях на Downtown-casualplay, компактна ми се вижда ,а и  тези големи гуми и тежки коли4ки  ве4е не ми се набиват в о4ите  ве4е нз защо .....
о4аквам отзиви и мнения за Downtown-casualplay в комбинация с кошница Prima Easy

# 445
 Имам въпрос относно кошниците Prima Easy на  Casualplay   до колко месеца се побира бебето не са ли тесни или аз се заблуждавам ... Rolling Eyes не знам защо си мисля 4е са малки!Май ве4е да ви кажа 4е се спрях на Downtown-casualplay, компактна ми се вижда ,а и  тези големи гуми и тежки коли4ки  ве4е не ми се набиват в о4ите  ве4е нз защо .....
о4аквам отзиви и мнения за Downtown-casualplay в комбинация с кошница Prima Easy

Много добре си се насочила.
Количката е лека и много маневрена "за сметка на това" по - широка с 5-6 до 7 см. от останалите колички.  Grinning

Коша Прима изи е до 10 кг. тоест ще върши работа до 9 месеца, точното време в което обикновено кошниците се занемят със столове за коли от по - голяма група защото на децата вече им се седи и им се гледа а кошниците не позволяват това  Laughing

Дължината му е стандартна, като на всички кошове за новородено (около 70 см.), единствено е малко по плитък.

Да не пропусна: имай едно наум, че не е за черни пътища и калища, а си е градска количка !

Успех в избора  Laughing

# 446
Ами да си кажа  няма къде да ходя по такива пътеки  а и по на там става дума за другото лято няма пак да се впускам във филми да продавам количката за да си взема друга по лека и удобна за лятото  ooooh! Все пак очаквам още мнения!Благодаря!

# 447
  • на североизток
Класиката Пег Перего П3, не ме кефи точно защото е класика. С първото дете бутах Чиполино Пуки, което е едно към едно като конструкция(но не и качеството) и съм се наситила на този тип колички.
Аз също се замислям за СИ, но ме притесняват малките гуми как ще се държат по разбитите ни улици newsm78
Baby Jogger City Mini изглежда доста добре, но колко тежи и къде мога да го видя във Варна?

Също ме интересува къде във Варна мога да видя следните модели и марки и коя бихте ми препоръчали:

- Britax B-Mobile 4
- Espiro Active
- Cybex Calisto и каква е разликата м/у моделите 2010 и 2011, само в цвета ли?
- Obaby Zoma 4
- Buggster S А колко тежи?
- X-Lander XGO
- Chicco Simplicity

Общо взето май в/у тези модели ще се чудя? Ако се сетите и още нещо  Mr. Green
Като че ли фаворити са ми Перего Си, Чикото и Кибекса. За другите нищо не знам и не съм ги виждала.

# 448
  • Варна
Бъгстъра и X-lander може да ги видиш мисля в Сладурите.
Щяха да зареждат от този месец и Сайбекс, но не знам дали все пак са заредили.

# 449

Angel Dust, бях писала преди време за Муци-то това:

Но не това е основният ми проблем с Муци-то, а коша за новородено (както и на още много колички) ляга върху рамата на две точки. Благодарение на това има едно люлеене нагоре - надолу, което не ми се вижда много удобно.

Е, та това люлеене го има и при X-lender-а, без да мога да преценя коя точно се клати повече, но се клатят. Няма ли някакъв начин за фиксиране на коша за новородено така, че да няма люлеене...

Общи условия

Активация на акаунт