Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 60 944
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Да така е - хората са различни и търсят различни неща - това не само го разбирам, но и го подкрепям.
Не мога да разбера защо ме убеждаваш, че като си взема люлееща се количка так ще си приспивам бебето и видиш ли това е причината Куини, Макси Кози,Бебе Конфорт и още 10тина марки да ги правят така. . . Иначе всеки да си взима каквато си иска - кеф ти Соке, кеф ти Бейби макс

Колкото bebeconfort това има супер фейс

http://malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6554&lang=1

никак не ми е ясно как се закрепва коша, но има една мама в парка Заимов и преди месец много и се изкефих.
Та не е въпрос до фирмата, а до конкретното решение...

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 22:10 от RoniBonboni

# 631
Да така е - хората са различни и търсят различни неща - това не само го разбирам, но и го подкрепям.
Не мога да разбера защо ме убеждаваш, че като си взема люлееща се количка так ще си приспивам бебето и видиш ли това е причината Куини, Макси Кози,Бебе Конфорт и още 10тина марки да ги правят така. . . Иначе всеки да си взима каквато си иска - кеф ти Соке, кеф ти Бейби макс

Не се опитвам да те убеждавам в нищо, още по - малко тв съветвам да си купуваш каквато и да е количка. Просто ми беше интересно да чуя защо майките клатят кошовете и в същото време се дразнят, че те се клатят. Не чух доводи, но няма значение.

Понеже твоята позиция беше едва ли не "как може да има такива колички" и "колко са тъпи констукторите" не ми остана нищо друго освен да ти пожелая да почнеш да произвеждаш колички и те да се продават в целия свят по- добре от тези на които им се клатят разни кошове Simple Smile

Както казах и преди - не приемам на сериозно точно този спор.  Peace

# 632
Клатиш когато искаш да се клати, а не да се клати без да го искаш

Не за спора, но ти виждал ли си точно онова I'COO и наистина ли му одобряваш клатенето.
Не споря, а ми е интересно точно това ти мнение

# 633
Клатиш когато искаш да се клати, а не да се клати без да го искаш

Не за спора, но ти виждал ли си точно онова I'COO и наистина ли му одобряваш клатенето.
Не споря, а ми е интересно точно това ти мнение

I'COO не ми е позната и не знам колко точно и какво мУ се клати, но за количката на бебе конфорт за която говорихте по - рано ми е ясно и това което мога да дам като съвет е просто детето да не бъде поставяно в горния край на коша, а в средата или в долния край.

# 634
Хвърли при удобен случай поглед на Пасифика (май така беше) на I'COO и тогава ще разбереш хъса, с който споря.
За Бебе Комфорта никога нищо не съм казвала

# 635
Сори, ама ви оставям - отивам под прикритие  Laughing

# 636
Хвърли при удобен случай поглед на Пасифика (май така беше) на I'COO и тогава ще разбереш хъса, с който споря.
За Бебе Комфорта никога нищо не съм казвала

Ако ми падне ще го погледна  Wink

# 637
  • Бургас
RoniBonboni ,всеки си има изисквания и аз съм с такива като твоите Wink.Едно е коша да се люлее,съвсем друго е коша да не се люлее,а просто да не стои стабилно.Разликата в друсането е различна.И не го казвам ей така Wink.А за дупките-не съм минавала умишлено през тях,но понякога се налага.И още нещо-бутането напред-назад е друго от това да друса коша,понеже не е стабилен. Peace Не съм чула някой да си търси друсаща и раздрънкваща се количка,още по-малко пък съм чувала някой да си търси нестабилна количка или нестабилен кош.
Може и да не е голяма драма,може и да не е неудобно,но това няма как да го разбера,понеже няма и как да се намърдам в коша, та да видя Laughing Mr. Green.

# 638
  • София
всичко това само ми потвърждава мнението, че коша е напълно ненужна вещ и е по-добре количка с хубаво легнало положение, пред люшки, клатушки, дете с наклон към главата  и какви ли не щуротии...

# 639
Angel Dust не съм съгласен че коша е ненужна вещ. Т.е. може и без него, ама е добре да го има Simple Smile като сокоизстичвачката е - можеш на ръка, но пък защо да се лишаваме от удобствата на прогреса
По темата за количките
http://www.jumellos.com/ патентовали са си дизайна, праскат колички и имам мейл дали пък не искам да си поръчам няколко хиляди бройки
ама това ме порази
http://www.double-babystroller.com/petbuggy.html
да ли имат столче за кола за куче ?
А който има две кучета - 60 кг Ротвайлер и 2,5 кг. Yorkee коя количка трябва да си купи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green tandem или twin. По скоро ротвайлера ще го влачи 20 км това а после ще го дъвче докато не го разглоби

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 00:29 от Durango

# 640
и за тези от вас които реват че им е малък багажника
http://www.double-babystroller.com/babyjogger.html
и е триколка само 10,3 кг.  Mr. Green Mr. Green

# 641
RoniBonboni ,всеки си има изисквания и аз съм с такива като твоите Wink.Едно е коша да се люлее,съвсем друго е коша да не се люлее,а просто да не стои стабилно.Разликата в друсането е различна.И не го казвам ей така Wink.А за дупките-не съм минавала умишлено през тях,но понякога се налага.И още нещо-бутането напред-назад е друго от това да друса коша,понеже не е стабилен. Peace Не съм чула някой да си търси друсаща и раздрънкваща се количка,още по-малко пък съм чувала някой да си търси нестабилна количка или нестабилен кош.
Може и да не е голяма драма,може и да не е неудобно,но това няма как да го разбера,понеже няма и как да се намърдам в коша, та да видя Laughing Mr. Green.

Добре дошла в отбора.

# 642
и за тези от вас които реват че им е малък багажника
http://www.double-babystroller.com/babyjogger.html
и е триколка само 10,3 кг.  Mr. Green Mr. Green

Дизайна е невероятен  hahaha

# 643
  • София
Angel Dust не съм съгласен че коша е ненужна вещ. Т.е. може и без него, ама е добре да го има Simple Smile като сокоизстичвачката е - можеш на ръка, но пък защо да се лишаваме от удобствата на прогреса

за мен не е нужна,не просто може без него, ми си е идеално без него. Сравнението със сокоизтисквачката не е  никак точно.

# 644
...
Теа, аз пък си докарах от там количка  Joy

Каква количка си докара от тук?  Дай линк ако обичаш.

Не е изненадващо. Най-разпространената там и  тази, която вече не внасят тук. Тъмничка е обаче.

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 10:19 от niа

Общи условия

Активация на акаунт