Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 60 973
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте.
Моето лутане продължава. В Събота видях на живо TFK Buggster S с подарък кош за новородено /576 лв/ и сега се чудя тя ли да е или Zooper Boogie /369 лв/.
Предполагам, че за зимата /бебчо го чакам началото на октомври/ ще е по-добре Зупъра - с големи помпащи се гуми, кошът се върти, има напълно легнало и напълно седнало положение, голям сенник, но е 12,5 кг. Но Бъгстъра е много лек и се сгъва наистина компактно.
Пред вид че чакам есенно бебе, според вас какво ще ми трябва повече - по-зимна и проходима количка като Зупъра или лекия Бъгстър.

# 451
Ако дилемата ти е точно тази - избери по-проходимата количка. По всяко време на годината ти е нужна Simple Smile Въпросът е да имаш къде да я държши (щом е и по-тежка), или поне да ползваш асансьор.

# 452
Имаме два големи асансьора и огромен коридор - така че това не е проблем.

# 453
  • София
Момичета, някой ползва ли Vesta на Mothercare?

Eто тази?

http://www.mothercare.com/Mothercare-Vesta-3-Wheeler-Travel-System/dp/B002GCIZ48

# 454
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДЕС аз съм заложила на Бъгстъра.Такава си купих.Бутах я от магазина до вкъщи заедно с кашона със коша.Голяма лекота,нямам идея защо,но много съм доволна.На нито едно ръбче на плочка не се запъна.Учудващо,но факт.Не съжалявам за избора си.

# 455
  • София
cvetka 1 - ако мурата е единственото, което ти допада - вземи си я, може да си потърсиш самият кош втора ръка....иначе явно ще трябва да правиш с нещо компромис.

http://kolichki.com/index.php?m=320&lang=1&category=182& … l=1&pn=Magnum или може нещо такова да си вземеш, вероятно няма да се люлее коша.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 20:06 от Angel_Dust

# 456
  • на Дъждовен остров

Здравейте и аз да се включа в темата. Аз днес гледах тази в mamasandpapas
http://www.mamasandpapas.com/product-03-sport-pushchair-tundra/100295700/type-i/

# 457
  • на североизток
А къде във Варна мога да видя Бъгстър и Куини Зап  newsm78

# 458
За Quinny виж в магазин "Сладури".

# 459
i Бъгстър-а можеш да видиш там

# 460
  • на североизток
i Бъгстър-а можеш да видиш там
newsm51 newsm51 newsm51

# 461
Има ли го вече новият Бъгстър Air и на каква цена?
А новата Нуна?

# 462

Не ми се нрави идеята да е втора ръка, та макар и марково. Освен това като не съм я видяла как да знам дали и тя не се монтира по схемата на "люлеещия се кош"

# 463
  • на североизток

Не ми се нрави идеята да е втора ръка, та макар и марково. Освен това като не съм я видяла как да знам дали и тя не се монтира по схемата на "люлеещия се кош"

Какво пък толкова като се люлее Simple Smile И без друго като се движиш по разбитите ни улици така ще люлее и друса, че бебето ще спи като къпано  Mr. Green Аз незнам бебе дето не обича да се люлее, още повече че такива сериозни фирми щом са направили така конструкцията, не виждам място за притеснение Peace

А иначе при количките от типа на Пег Перего, Чико, които са с по-широк механизъм на захващане на коша, при тях го няма това люлеене. Ноо пък дизайна е друг, така че с нещо трябва да се направи компромис!

А каква е разликата при новия и стария Бъгстър, че нещо не я забелязвам?

# 464
РАзликата е в помпащите гуми. И 20 лева

Общи условия

Активация на акаунт