*SportsDirect-27

• 55 381
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че нахлувам така, имам питане и не съм успяла да ви изчета всички  Embarassed
Въпроса ми е за поръчката - може ли да се регистрирам в сайта, да дам английски адрес на превозвач, да поръчам и да платя с Пейпал (по примера на пазаренето от Ибей)? Идеята ми е да не плащам доставка до България и да не ползвам DHL.
Предварителни Ви благодаря за отговорите и успешни покупки на всички!   bouquet
Не е нужно да изчетеш цялата тема,а само първата страница.Благодарности за gul4i !  bouquet

Благодаря, милички, прочетох я преди да питам и то няколко пъти и чак тогава реших да пиша. Там е описана доставка с DHL.....
Както и да е. Ще се просветя и няма да ви безпокоя.
Благодаря и аз на Гюлчи за изчерпателната информация!

# 151
  • София
Моля за помощ- за краче 20 см какъв номер взимате?
 Тук сме 31 на ръба вече.

1-ца

На повечето ук1 стелката е 21/21.5 см.
ами по мои наблюдения не е точно така - синът ми е с краче 20 см, в момента носи два чифта на лонздейл 1-ца и са му супер, купила съм му каримор 2-ка и му е голямо, както и едни фила отново 2-ка, които са му огромни
сега погледнах - на 1-ката му стелките по етикет са 19,5 см, реално 20,5 см, за каримора писах малко по-нагоре, филата не мога да я открия, но ако искаш, ще я потърся и ще премеря и нея. Други марки обаче не съм му купувала  Peace
коригирам се - крачето му е между 20,5 см и 21 см... кога порасна това дете  ooooh!

# 152
  • софия
момичета, има ли някой дамски дънки на Lee Cooper? ако може размери за 10 размер (талия, ханш)
ето тези съм си харесала http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-denim-jeans-ladies-646086?colcode=64608605

# 153
имам го 3-4 г.,
размери на якето с понито  Simple Smile
взимани са с шивашки метър по гърба:
дължина - 45 см
широчина в раменете - 32 см
талия - там, където има набор - 32 см
широчина най-долу - 41 см
ръкав
от шията - 41 см
от рамото - 33 см
от подмишница - 24 см
по етикет 3-4 години, според мен - 2-3 години, но за по-пълничко детенце - моята е на 3 г., 94 см, 13 кг, ръкавите са й точно, но тя е слабичка и й е доста широко Peace

благодаря за бързия и подробен отговор  bouquet

това са размерите за 2-3г нали?

# 154
  • София
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че нахлувам така, имам питане и не съм успяла да ви изчета всички  Embarassed
Въпроса ми е за поръчката - може ли да се регистрирам в сайта, да дам английски адрес на превозвач, да поръчам и да платя с Пейпал (по примера на пазаренето от Ибей)? Идеята ми е да не плащам доставка до България и да не ползвам DHL.
Не е нужно да изчетеш цялата тема,а само първата страница.Благодарности за gul4i !  bouquet

Благодаря, милички, прочетох я преди да питам и то няколко пъти и чак тогава реших да пиша. Там е описана доставка с DHL.....

Регистрираш,даваш адрес на превозвач ,плащаш и готово.Плащаш си доставка от 4 паунда ,ако поръчката е под 60 паунда.Какъв DHL ?Нали ще си я вземеш  от превозвача.

# 155
Здравейте, момичета!
Не е нужно да изчетеш цялата тема,а само първата страница.Благодарности за gul4i !  bouquet

Регистрираш,даваш адрес на превозвач ,плащаш и готово.Плащаш си доставка от 4 паунда ,ако поръчката е под 60 паунда.Какъв DHL ?Нали ще си я вземеш  от превозвача.

Не ,че се заяждам ,но наистина от първа страница нестава ясно за някой ,който не е поръчвал до сега.Смятам ,че тябва да се разясни как става поръчването до превозвач :Начини на доставка
1.с куриер превозвач
2.с обща поръчка<за линк към блога се обръщайте на лични към мен или Лъвица>
3.с директна доставка до България,плащайки 29.99 лири

# 156
  • София
имам го 3-4 г.,
размери на якето с понито  Simple Smile
взимани са с шивашки метър по гърба:
дължина - 45 см
широчина в раменете - 32 см
талия - там, където има набор - 32 см
широчина най-долу - 41 см
ръкав
от шията - 41 см
от рамото - 33 см
от подмишница - 24 см
по етикет 3-4 години, според мен - 2-3 години, но за по-пълничко детенце - моята е на 3 г., 94 см, 13 кг, ръкавите са й точно, но тя е слабичка и й е доста широко Peace

благодаря за бързия и подробен отговор  bouquet

това са размерите за 2-3г нали?
не, това са размерите за 3-4 г.

# 157
Здравейте ! Днес около 14:00 пратката ми е пристигнала в БГ дали утре ще ми ч доставят до адреса в София ??

Благодаря предварително Simple Smile

както миналата седмица ти писах - ще я доставят във вторник или сряда. при положение, че вече е тук (в БГ) от днес, то по правило утре трябва да ти я донесат на адреса ... освен ако нещо не се наакат нещата. за съжаление вече не доставят в същия ден, в който влезне в България (нова фирмена политика). утре сутрин гледай в сайта дали ще се появи надпис "With delivery courier", то това значи, че в рамките на деня (до 17:30 по думите на някаква мацка от кол центъра) ще бъде доставен. Факт: пратка, която е с куриера от 9:30 сутринта ми я докараха в 18:30 Simple Smile

# 158
  • София
http://www.sportsdirect.com/hello-kitty-open-kit-2-infants-02012 … ?colcode=02012806

някой може ли да помогне със стелката на с4 или с5, благодаря   bouquet

Нашите са С5 - измерена от мен стелка - 13см (меря само мястото, на което стъпва крачето, иначе като цяло е 14см)  Simple Smile

# 159
http://www.sportsdirect.com/hello-kitty-open-kit-2-infants-02012 … ?colcode=02012806

някой може ли да помогне със стелката на с4 или с5, благодаря   bouquet

Нашите са С5 - измерена от мен стелка - 13см (меря само мястото, на което стъпва крачето, иначе като цяло е 14см)  Simple Smile

златна си   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
а доволна ли си от тях Simple Smile

# 160
Някой, поръчва ли чрез офиса на Еконт в Англия! Интересува ме как става! Като цена какво се заплаща на Еконт от Англия до България! Надявам се някой да сподели опит!!! Извинявам се ако вече е коментирано!!!!!

# 161
Някой, поръчва ли чрез офиса на Еконт в Англия! Интересува ме как става! Като цена какво се заплаща на Еконт от Англия до България! Надявам се някой да сподели опит!!! Извинявам се ако вече е коментирано!!!!!

Не съм поръчвала с тях,но веднъж им разглеждах тарифите и ми се видяха ужааасно високи.С фирмите превозвачи от Англия/можеш да ги видиш в темата за пазаруване от Англия/ е много по-евтино.

# 162

ако поръчваш няколко неща (3-4 парцалчета) може и по-изгодно да е, но ако правиш поръчки, които са по няколко кашона - директно до БГ с DHL е по-евтино ... много по-евтино Wink

# 163
да ви следа

# 164
  • Варна
момичета, има ли някой дамски дънки на Lee Cooper? ако може размери за 10 размер (талия, ханш)
ето тези съм си харесала http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-denim-jeans-ladies-646086?colcode=64608605
Какво означават буквите L и R след размера на дънките  Embarassed ? До сега не съм си поръчвала дънки от сайта.

Общи условия

Активация на акаунт