*SportsDirect-27

• 55 316
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
момичета, има ли някой дамски дънки на Lee Cooper? ако може размери за 10 размер (талия, ханш)
ето тези съм си харесала http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-denim-jeans-ladies-646086?colcode=64608605
Какво означават буквите L и R след размера на дънките  Embarassed ? До сега не съм си поръчвала дънки от сайта.

Искам да ви попитам : Къде мога да разбера следните мерки 38W 34L и по скоро, на колко дължина отговарят 34L и има ли таблица с тези дължини, защото има и R и т.н.?. Благодаря

Тези мерки-34,38 и т.н. са инчове-умножаваш по 2,54 и получваш размера в см  Simple Smile W е талията,а R и L е дължината по вътрешния ръб.

Благодаря, но нещо пак не ми е ясно : защо тогава има L и R? Каква е разликата. За W e ясно.

L-Long/по-дълги/,R-Regular/нормална дължина/,едните са 32,дручите 34 инча  Simple Smile

# 166
  • Варна
Благодаря!   bouquet

# 167
Здравейте ,въпроса ми е следния.Направих си рег. в ПейПал с адреса ми в БГ.Искам обаче да направя поръчка от SportsDirect ,но на адрес в Англия.Как може да стане това,така че да платя с ПейПал.И изобщо може ли ?

# 168
  • София-Младост
http://www.sportsdirect.com/sakura-snow-boots-ladies-275059?colcode=27505924
Мацки, тези апрески някой поръчвал ли ги е? Как са като качество или ако не са носени, поне как са на вид? Че така на снимка ми харесват, но дали?
аз имам оранжавите - не съм ги носила - получих ги миналата седмица - струва ми се твърдичка подметката и да отбележа - 4-ката по етикет е 36-ти номер - малко са ми мънички отпред, че нося 37-ми номер, но ще си ги нося - взех ги зимата за Витоша евентуално  Peace
Т.е. да се взима един номер по-големи така ли?

# 169
Отговарят ли си на номерата дамските сандали на Karrimor?  Не съм купувала нищо тяхно досега  newsm78 и съм в неведение

# 170
  • София
http://www.sportsdirect.com/sakura-snow-boots-ladies-275059?colcode=27505924
Мацки, тези апрески някой поръчвал ли ги е? Как са като качество или ако не са носени, поне как са на вид? Че така на снимка ми харесват, но дали?
аз имам оранжавите - не съм ги носила - получих ги миналата седмица - струва ми се твърдичка подметката и да отбележа - 4-ката по етикет е 36-ти номер - малко са ми мънички отпред, че нося 37-ми номер, но ще си ги нося - взех ги зимата за Витоша евентуално  Peace
Т.е. да се взима един номер по-големи така ли?
според мен да - още повече че са за зимата и предполагат наличие на чорап отдолу  Peace

# 171
  • Бургас
Някой питаше за големите размери тениски. Измерила съм тениските на Slazinger - 2XL и 3XL, като 3XL е доста голяма. Моят мъж е приблизително 1,90 и около 100 кг, но 2XL му е добре!
2XLширина под мишницата - 58см.
дължина от раменния шев .- 78см
3XL
ширина под мишницата - 68см.
дължина от раменния шев - 78,5 см.

# 172
  • София
http://www.sportsdirect.com/hello-kitty-open-kit-2-infants-02012 … ?colcode=02012806

някой може ли да помогне със стелката на с4 или с5, благодаря   bouquet

Нашите са С5 - измерена от мен стелка - 13см (меря само мястото, на което стъпва крачето, иначе като цяло е 14см)  Simple Smile

златна си   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
а доволна ли си от тях Simple Smile

Не сме ги носили още - но на външен вид изглеждат много добре, подметката е мека, леко са затворени отпред(ние скоро проходихме). Имаше дискусия, че подметката е крива, но нашите не мисля, че са криви... Дано съм ти помогнала  Hug

# 173
Здравейте  Peace

Да попитам има ли някакво ограничение в поръчката като брой артикули и сума за директна доставка до Бг , видях че има единствено ограничение за 10 бр. от един артикул , но понеже ще поръчвам доста неща за голяма сума директо до Бг , предполагам доставката няма да се промени , независимо от голямата поръчка ? Rolling Eyes

# 174
Здравейте  Peace

Да попитам има ли някакво ограничение в поръчката като брой артикули и сума за директна доставка до Бг , видях че има единствено ограничение за 10 бр. от един артикул , но понеже ще поръчвам доста неща за голяма сума директо до Бг , предполагам доставката няма да се промени , независимо от голямата поръчка ? Rolling Eyes

написано черно на бяло май го няма, но реално биха могли да се заядат. на мен ми се случи такова нещо ... поръчка за близо 2000 паунда и получих мейл, че поръчката ми била 126 кила и искат 75 паунда допълнително за доставка. аз им казах, че това няма как да се случи и отказах поръчката и я направих наново, но без по-тежките неща и за значително по-малка сума.
преди месец имах поръчки за към 3400 и ме достраша да я пусна накуп и я разделих на 2 горе-долу равни части и нямаше проблем ...
съвета, който мога да ти дам е да не поръчваш тежки неща в големи поръчки. иначе зад тия 30 паунда доставка седят 50 кг ... лошото е, че няма как да смяташ колко кила ти е поръчката Simple Smile
дано да съм ти бил от полза! успех! Simple Smile

# 175
Teddy76 Благодаря ти , определено ми бе от полза   bouquet тежки неща няма в поръчката , предимно дрехи и обувки за около 700 паунда , дано да няма проблем . Аз питах по-напред , но никой не отговори затова ще питам пак , как е по-добре , по-лесно и с по-малки такси да се плати , директно през сайта ли или чрез Пейпал ?

# 176
Аз получих детско колело вчера-втори кашон към поръчка за около 500 лири. Доставката беше същата по размер. Аз плащам директно към Sportsdirect,  не ползвам Пейпал за този сайт.

# 177
Сина ми си хареса тези маратонки
http://www.sportsdirect.com/fila-foggia-hi-ltd-snr11-158009?colcode=15800992
Има ли ги някой, как са като качество и отговарят ли си на номера?

# 178
http://www.sportsdirect.com/lazy-town-bball-cap-ch11-390252?colcode=39025202

моля ви кажете тази шапка каква големина е,ако някой я има да ми измери обиколка Praynig

# 179
Teddy76 Благодаря ти , определено ми бе от полза   bouquet тежки неща няма в поръчката , предимно дрехи и обувки за около 700 паунда , дано да няма проблем . Аз питах по-напред , но никой не отговори затова ще питам пак , как е по-добре , по-лесно и с по-малки такси да се плати , директно през сайта ли или чрез Пейпал ?

за 700 паунда едва ли ще имаш някакъв проблем ... като каза голяма поръчка и си представях нещо като 2-3 бона в паундове Simple Smile
незнам за плащане с PayPal. единствено съм пробвал до checkout и нямаше проблем, иначе реално плащане не съм имал. съжалявам Sad
аз ползвам visa electron на ПИБ и при плащане нямам никакви такси. колкото ми е ордера - толкова ми е плащането ... а и сметката ми е в паундове, та нямам и превалутиране, което реално гълта много, но това е друга тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт