*SportsDirect-27

• 55 309
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Ако някой пуска поръчка и е от Пловдив - нека да ми пише на лични Praynig

# 181
Teddy76 Благодаря ти , определено ми бе от полза   bouquet тежки неща няма в поръчката , предимно дрехи и обувки за около 700 паунда , дано да няма проблем . Аз питах по-напред , но никой не отговори затова ще питам пак , как е по-добре , по-лесно и с по-малки такси да се плати , директно през сайта ли или чрез Пейпал ?

Когато сайтът позволява плащане през PayPal, винаги избирам този начин за разплащане. По-сигурен е. Но курса, по който валутира PayPal е малко по-висок, отколкото на банката Peace

П.П. Сега погледнах по какъв курс са ми изтеглени парите на 6 май  
Exchange rate: 1 Bulgarian Lev = 0.441836 British Pounds

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 16:55 от tortoise

# 182
Искам да ви попитам : Къде мога да разбера следните мерки 38W 34L и по скоро, на колко дължина отговарят 34L и има ли таблица с тези дължини, защото има и R и т.н.?. Благодаря

Тези мерки-34,38 и т.н. са инчове-умножаваш по 2,54 и получваш размера в см  Simple Smile W е талията,а R и L е дължината по вътрешния ръб.

Благодаря, но нещо пак не ми е ясно : защо тогава има L и R? Каква е разликата. За W e ясно.

L-Long/по-дълги/,R-Regular/нормална дължина/,едните са 32,дручите 34 инча  Simple Smile

Respect и Благодаря

# 183
Здравейте ! ГОЛЯМ майтап се случи с мен , получих маратонки и двете обувки са с РАЗЛИЧНИ номера... какво да правя ... ще ги връщам ли и как? защото  е недопостимо обувки за 40 паунда да ги обаркат и да не им ги върна при положение , че и двете са различни .... дайте савети ... и къде да им пиша ....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
отделно поръчвам черна раница получавам червена  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

благодаря предварително  Blush

# 184
  • Бургас
Teddy76 Благодаря ти , определено ми бе от полза   bouquet тежки неща няма в поръчката , предимно дрехи и обувки за около 700 паунда , дано да няма проблем . Аз питах по-напред , но никой не отговори затова ще питам пак , как е по-добре , по-лесно и с по-малки такси да се плати , директно през сайта ли или чрез Пейпал ?

Когато сайтът позволява плащане през PayPal, винаги избирам този начин за разплащане. По-сигурен е. Но курса, по който валутира PayPal е малко по-висок, отколкото на банката Peace

П.П. Сега погледнах по какъв курс са ми изтеглени парите на 6 май  
Exchange rate: 1 Bulgarian Lev = 0.441836 British Pounds

Отбележи да не ти ги смята по курса на ПейПал, а по този на банката.

# 185
Здравейте ! ГОЛЯМ майтап се случи с мен , получих маратонки и двете обувки са с РАЗЛИЧНИ номера... какво да правя ... ще ги връщам ли и как? защото  е недопостимо обувки за 40 паунда да ги обаркат и да не им ги върна при положение , че и двете са различни .... дайте савети ... и къде да им пиша ....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
отделно поръчвам черна раница получавам червена  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Направи снимки и им пиши на мейла,като прикачиш снимките към писмото.Мейлът им е същия,от който получаваш мейлите от тях,на него пиши  Peace

# 186

Направи снимки и им пиши на мейла,като прикачиш снимките към писмото.Мейлът им е същия,от който получаваш мейлите от тях,на него пиши  Peace

ЛЪВИЦА много ти благодаря , всеки път ми помагаш !!!  Peace

# 187
Здравейте  Peace

Да попитам има ли някакво ограничение в поръчката като брой артикули и сума за директна доставка до Бг , видях че има единствено ограничение за 10 бр. от един артикул , но понеже ще поръчвам доста неща за голяма сума директо до Бг , предполагам доставката няма да се промени , независимо от голямата поръчка ? Rolling Eyes

написано черно на бяло май го няма, но реално биха могли да се заядат. на мен ми се случи такова нещо ... поръчка за близо 2000 паунда и получих мейл, че поръчката ми била 126 кила и искат 75 паунда допълнително за доставка. аз им казах, че това няма как да се случи и отказах поръчката и я направих наново, но без по-тежките неща и за значително по-малка сума.
преди месец имах поръчки за към 3400 и ме достраша да я пусна накуп и я разделих на 2 горе-долу равни части и нямаше проблем ...
съвета, който мога да ти дам е да не поръчваш тежки неща в големи поръчки. иначе зад тия 30 паунда доставка седят 50 кг ... лошото е, че няма как да смяташ колко кила ти е поръчката Simple Smile
дано да съм ти бил от полза! успех! Simple Smile

И аз ги разделям поръчките гледам да не пускам мн големи....но в сегашната имам 4 колета и като чета взех да се притеснявам.Аз пускам 2 пъти в седмицата,но от известно време ми ги пращат и двете в един ден,а разбира се си плащам 2те доставки.

# 188
Имате ли представа какво означават последните 2 реда? Имам подозрения, че пратката се връща обратно на подателя, но десетте служители на БГ пощи, с които говорих днес, не можаха да ми отговрят на въпроса....
4/28/2011 5:50:00 PM    UNITED KINGDOM    LANGLEY HWDC    Send item abroad (EDI-received)       
4/30/2011 8:56:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)       
4/30/2011 11:53:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Send item to domestic location (Inb)       
5/3/2011 8:39:00 PM    BULGARIA SOFIA LC/AO Receive item at office of еxchange (Otb)       
5/4/2011 3:48:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Insert item into bag (Otb)    

# 189
Момичета, какво ще кажете за тези сандалки? Искам да поръчам C6, отговарят ли си на номерата, някой може ли да ми измери, моля?!  Praynig
http://www.sportsdirect.com/hello-kitty-open-kit-2-infants-020128

# 190
Имате ли представа какво означават последните 2 реда? Имам подозрения, че пратката се връща обратно на подателя, но десетте служители на БГ пощи, с които говорих днес, не можаха да ми отговрят на въпроса....
4/28/2011 5:50:00 PM    UNITED KINGDOM    LANGLEY HWDC    Send item abroad (EDI-received)       
4/30/2011 8:56:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)       
4/30/2011 11:53:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Send item to domestic location (Inb)       
5/3/2011 8:39:00 PM    BULGARIA SOFIA LC/AO Receive item at office of еxchange (Otb)       
5/4/2011 3:48:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Insert item into bag (Otb)    

Каква е тази пратка,откъде е?Очевидно не е от този сайт,защото не идват по пощата поръчките,та не разбирам защо питаш точно тук  Rolling Eyes
Не разбирам какво трябва да се разбира под това,но на първия от двата реда пише,че пратката е пристигнала в офиса за размяна,а на втория,че артикулът е сложен в торба  Rolling Eyes

# 191
ЛЪВИЦA,
пратката не е от този сайт, но знам, че сте компетентни и затова ви питам  bouquet
Междувременно пуснах търсачки и се оказа точно това - че са я подготвили за връщане обратно. Сори за спама  bouquet

# 192
Сина ми си хареса тези маратонки
http://www.sportsdirect.com/fila-foggia-hi-ltd-snr11-158009?colcode=15800992
Има ли ги някой, как са като качество и отговарят ли си на номера?
Получих тези номер 6 http://www.sportsdirect.com/fila-modica-mens-158004 -отговарят си на номера и са качествени.

# 193
  • Бургас
Някой поръчвал ли е на тази марка якета и по-специално размер на 18-ка ми трябва Simple Smile!http://www.sportsdirect.com/kangol-bubble-jacket-ladies-669038

# 194
И аз ги разделям поръчките гледам да не пускам мн големи....но в сегашната имам 4 колета и като чета взех да се притеснявам.Аз пускам 2 пъти в седмицата,но от известно време ми ги пращат и двете в един ден,а разбира се си плащам 2те доставки.

споко, до 7 кашона съм го тествал ... идват Wink

Общи условия

Активация на акаунт