*SportsDirect-27

• 55 446
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Вече е 2.247 и се качва още разликата ще ми стане общо около 80-90 лева.... А после когато правя общи поръчки се сърдят че съм фиксирал паунда малко повече от колкото е текущият ... както и да е за другият път ще знаем Simple Smile

# 271
Здравейте, на мен ми се слу4и за пръв път следната ситуация:Блокирана сума, в4ера я изтеглиха, но имах липса и изтеглиха съответно по малка сума, ноооооо старата блокиранба сума си стои и сега хем им платих хем още е блокирано и става двойно. Кога ще я освободят , случвало ли ви се е?

# 272
Моля ви кажете ми към кой да се обърна ,искам да поръчам две три неща.Няма ли списък някъде с пускащите общи поръчки?

# 273
  • София
Здравейте, на мен ми се слу4и за пръв път следната ситуация:Блокирана сума, в4ера я изтеглиха, но имах липса и изтеглиха съответно по малка сума, ноооооо старата блокиранба сума си стои и сега хем им платих хем още е блокирано и става двойно. Кога ще я освободят , случвало ли ви се е?

Обади се  в банката ,за да ти отблокират сумата. Peace

# 274
Вече е 2.247 и се качва още разликата ще ми стане общо около 80-90 лева.... А после когато правя общи поръчки се сърдят че съм фиксирал паунда малко повече от колкото е текущият ... както и да е за другият път ще знаем Simple Smile

съвсем естествено е курса на паунда да се смята към деня на плащането ... поне аз така го правя.
както вие го правите са си рисковете на професията Wink ако курса се качи - лошо ... ами ако падне, както беше миналата седмица ?! Wink

# 275

по принцип след теглене от тяхна страна би трябвало остатъка от блокираната сума да се освободи от тежести. единственото, което можеш да направиш е да изчакаш 2-3 дни и ако не се разблокира - дрънкаш в банката да ти кажат къде е проблема. и последния вариант е чакаш 14 дни (поне ако не се лъжа в ПИБ е толкова, или може и 30 дни да бяха) и сумата автоматично се разблокира Wink

# 276
Да, и аз очаквам утре спортса, а парите ми ги дръпнаха чак вчера (поръчката е направена на 29). Интересното е, че и при мен седи една блокирана сума, но явно просто в онлайн банкирането не е оправено, защото като питах ми казаха колко налични имам (кредитна карта е). Така, че се надявам ако не утре (т.е. днес де) то поне в понеделник да се оправи.

А за курса...не знам. Аз фиксирах всичко с доставката...ама май ще ми излезе през носа. Не предвидих такова покачване. Освен да се надявам да падне следващата седмица, понеже няма да ми дръпнат парите веднага.

А за дънките да кажа. Една мама беше поръчала 12, позволи ми да премеря - големи са ми. А ханша ми е около 100, талията около 75  (особено в талията ми бяха доста широки). Ако искате мога утре да дам линк и мерки.

# 277
Получих тези:
http://www.sportsdirect.com/umbro-rain-pant-junior-514027
размер 9-10 г.
и това:
http://www.sportsdirect.com/umbro-rain-jacket-junior-605044
размер 11-12 г.
Супер са за дъждовно време! Отвътре са сребристи, нямат хастар, само промазка.
Ако има желаещи, ще кача снимки и размери.

# 278

Обади се  в банката ,за да ти отблокират сумата. Peace

Вчера бях там но казаха , че те не могат да го направят. Пише се някаква молба за да се проследяа и така нататък???
Ще видя днес какво правим, но ще се радвам да споделите ваш опит.
Мерси

# 279
  • София

Обади се  в банката ,за да ти отблокират сумата. Peace

Вчера бях там но казаха , че те не могат да го направят. Пише се някаква молба за да се проследяа и така нататък???
Ще видя днес какво правим, но ще се радвам да споделите ваш опит.
Мерси

Аз се обадих по телефона в Пощенска банка и до 1 час ми отблокираха парите. Peace
Може би зависи от условията на банката.Успех !

# 280
  • София
Аз се обадих по телефона в Пощенска банка и до 1 час ми отблокираха парите. Peace
на кой телефон звъня, че аз имам едни блокирани 40-тина лева в пощенска и се чудя  newsm78

# 281
  • София
на кой телефон звъня, че аз имам едни блокирани 40-тина лева в пощенска и се чудя  newsm78

Call Center: 0800 18 000 - после май беше 4- карти

# 282
  • София-Младост

А за дънките да кажа. Една мама беше поръчала 12, позволи ми да премеря - големи са ми. А ханша ми е около 100, талията около 75  (особено в талията ми бяха доста широки). Ако искате мога утре да дам линк и мерки.
Аз искам   bouquet

# 283
  • София

Call Center: 0800 18 000 - после май беше 4- карти
благодаря   bouquet

# 284

Аз искам   bouquet
http://www.sportsdirect.com/golddigga-denim-jeans-ladies-646098?colcode=64609802
Талия - 45см, ханш - 50см, бедро -27см., дължина - 105см, от чатал - 80см.
На живо са по-хубави, и седят добре (макар, че са ми големички).

Момичета всъщност и при мен са дръпнати парите, и стои блокирана сума. А трябва да правя поръчка, и се оказва, че все едно нямам парите, просто чудесно. Ще видим днес дали ще могат да ги отблокират. Така ме хвана яд. За пиреос става въпрос. А дали проблема не идва от спортса, а? Нещо зачестиха тези проблеми напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт