Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 188
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм ходила 4 пъти досега. Винаги съм оставяла косъмчетата поне 1-2 мм. Презумпцията ми е била, че след процедурата унищожените косъмчета просто да си паднат. Ако обаче непосредствено преди процедурата се обръснат, как унищожените косми се отделят? Сега малко по-нагоре ви чета за мерките които предприемате.....
А всъщност ви попитах, защото сега последния път момичето каза, че ми били много дълги и ми ги махна  Crazy

# 121
Бръсна се два дни преди процедурата. След самата процедура не ги бръсна, понеже малко или много кожата е раздразнена. Бръсна ги след 1-2 дни. След това си ги бръсна, когато има нужда до следващата процедура. Космите просто не поникват, а на места остават черни точици ( коренчето, което е мъртво и не може да пробие ). Правиш лек пилинг вкъщи, а което не падне го стискаш леко и то си излиза много лесно. Зимата става да не ги пипаш,  докато не си умрат, ама сега е лято и аз не мога да ходя 15 дни с космати мишници.

# 122
Аз правих четири процедури IPL на мишници и цял интим и нямаше никакъв ефект.  Много скептично реших да пробвам и PTF. Не зная дали разликата в технологията е причината, или просто апарата първият път не е бил добър, но сега ефектът върху мишниците беше поразяващ.  След първата процедура не растат повече от половината косми, а останалите са много разредени. И понеже съм Тома Неверни и исках да изчакам да видя какъв ще е ефекта, изпуснах промоцията за бикини зоната.  Въпреки това си направих . Дадоха ми 50% намаление от редовната цена понеже вече съм техен клиент с ваучерите за мишници. Ще докладвам за резултата. Надявам се да има същия ефект.

# 123
  • София
Имате ли отзиви за сравнително новите салони No Vello? Ходя в Пикасо, но ми идва твърде скъпо и търся по-евтин, но добър вариант.

# 124
Да се грижиш да си обезкосмен само през лятото е дива мърлящина. Трябва да го правим за себе си, а не за другите или 'щото идвало лято...

# 125
Мацката съвсем не е мърла (най-малкото се е позаинтересувала за видовете епилация, пробвала е фото, и т.н., и т.н.)

Аз го приемам по-скоро като упрек към огромна част от хората, които, уви, не полагат грижи  Rolling Eyes Макар че едва ли те ни четат тук  Laughing И все пак, знаете какво имам предвид. Мдам.

# 126
Момичета,знаете ли дали има ограничение на възраста при процедури -фотоепилацията?
Моя позната иска да си заведе дъщерята,мисля че е на 14 години,има силно окосмяване на горна устна.
Имам предвид ,че е в пубертета и хормоните бушуват.Дали ще има ефект при нея от тази процедура?

# 127
За д аима успех една процедура хормоналните нива трябва да са в норми и стабилни, иначе какъв е смисъла? Просто всеки месец до безкрай процедури?

Аз забелязах, че косъмчетата ми почти са изчезнали след 4-тата процедура на лице и мишници и съм много щастлива Simple Smile

# 128
  • София
Мисля, че в повечето студиа държат клиентите да бъдат над 18 год . Поне в това, което аз посещавам е така. Но в някои от тях може би със съгласието на родител ще се съгласят да направят процедура, при условие, че няма медицински противопоказания (направени изседвания на хормони и т.н.)

# 129
  • София
До края на месеца мисля е промоцията...най- добре се обади, защото не видях дата в сайта. Ето линк: http://www.azclinic.eu/promo.html
А "бикини" какво ще рече?  Rolling Eyes Това извън гащите ли?  Mr. Green

# 130
  • в 1001-та нощ
 Mr. Green и малко в гащите, но не между краката

т.е. зоните около пубиса, но не в интимната област  Peace

има студия, които имат свои разбирания за зони  Peace - затова питай

някъде под интим - разбират всичко до дупето, другаде дупето го отделят ....пита се  Peace

# 131
  • София...........
Момичета кое е по-добрия начин за фотоепилация - IPL или PTF?
Чудя се между тези две оферти http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=172  или http://www.lapni.bg/offer/140. Едното студио ми е много близо , но там е PTF. И ако някой има мнения за тези две студия моля да каже?

# 132
Момичета, а с какво ви размазват гела? Ползват ли индивидуална четка или нещо друго? Има ли начин да се дезинфекцира накрайника? Много се притеснявам от зарази.

# 133
  • в 1001-та нощ
гелът с еднократни шпатули; накрайниците се дезинфекцират  Peace операторът е с еднократни ръкавици

# 134
Процедурите не са толкова евтини, хигиената е задължителна, няма от какво да се притесняваш.

Общи условия

Активация на акаунт